Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 93
Niže je opis potrebnog čišćenja: Dnevni boravak/kuhinja/blagovaona - pod usisavanje i brisanje, paučina, prašina, kuhinjski elementi izvana i iznutra, hladnjak, pećnica, prozori i roletne, ulazna vrata, ogledalo Veliki balkon - brisanje poda, paučina, prozori i roletne (to je balkonski prozor od kuhinje/blagovaone.) Mali wc - čišćenje pločica po zidovima i elemenata, usisavanje i brisanje poda, staklo Velika soba - prašina, paučina, pod usisavanje i brisanje, prozor i rolete, vrata i lajsne Hodnik u stanu - vrata, lajsne, ormari izvana i iznutra (nema puno stvari u tim ormarima - posteljina i sredstva za čišćenje) Srednja soba - prašina, paučina, pod usisavanje i brisanje, prozor i rolete, vrata i lajsne Mala soba - prašina, paučina, pod usisavanje i brisanje, prozor i rolete, vrata i lajsne, balkon (na taj balkon slijeću nekad golubovi pa ako ima neko rješenje za brisanje s fasade) Kupatilo veliko - elemeti, pločice sve brisanje, prašina, stakla, prozor Ako je moguće da se čiščenje obavi unutar jednog ili dva dana. Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Split
Split
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 300
Poslovna zgrada lazarica kod bolnice Firule u Splitu. Treba čistiti hodnik poslovnog dijela ukupne duljine cca 80 metara širine 3 metra. pod je od sivih pločica dimenzija 40x40 cm. Isto tako treba čistiti tri ulaza sa stepeništima do prvog kata. Ukupne površine cca m2. Isto tako treba čistiti ukupno četiri manja WC-a. Svaki površine cca 5-6 m2.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Generalno čišćenje stana poslije stanara, odnosno prije je noviji, no prije useljenja bi trebalo generalno čišćenje- kuhinje, dnevnog boravka, kupaone, 2 spavaće sobe i radne sobe te stolarije, radijatora. Stan je namješten te bi trebalo i dubinsko čišćenje kutne garniture. Stan je inače uredan, redovno čišćen. Lijepi pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 135
Imam mali hodnik, dvije spavaće sobe, mali wc i jednu kupaonu, kuhinja je sa šankom otvorenog tipa i dnevni boravak pored kojeg je i blagavaona. Sve je pristojno al želim da mi se detaljno sve počisti. Samo da Vam napomenem da mi je usluga potrebna sto prije, sutra ili subota. U svakom slučaju do kraja tjedna.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Vukovar
Vukovar
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 200
Potrebno je čišćenje kuće na kat. Očekuje se čišćenje prizemlja jednom u svaka 2 tjedna, a kata jednom u 4 tjedna. Potrebno je prebrisati prašinu, usisati, oprati podove, prebrisati elemente (radne elemente, kuhinjske, kupaonske itd.), očistiti kupaonicu, oprati prozore i staklena vrata. Ljeti je potrebno izmesti balkone i terasu, skinuti paučinu sa greda i oko prozora, vrata. Zimi nije potrebno čistiti vanjske dijelove kuće.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 120
Poštovani, Javljamo se iz tvrtke Metamorfoza d.o.o. koja ima poslovni prostor na adresi Ribnjak 2. Ured nam je površine cca m2. Sastoji se od kuhinje spojene sa blagavaonom, wc-a, konferencijske sale, zajedničkog ureda sa 8 stolova i ureda direktora. Jednom tjedno bi nam trebao netko na cca tri sata. Potrebne su radnje usisavanja, počistiti i prebrisati wc, stolove ćemo sami, pobrisati pod u kuhinji, prebrisati stol u konferencijskoj i s vremena na vrijeme oprati prozore i staklena vrata. To je okvirno nešto što bismo trebali, pasalo bi nam da ta osoba može odraditi u petak između 8-16 h. Lijepo molimo hitnu ponudu, Hvala najljepša,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 55
Čišćenje stana nakon što su se dotadašnji stanari odselili. Namještaja skoro da niti nema, jedino je kuhinja s aparatima kompletna i ovdje bi trebalo pranje i čišćenje svih elemenata izvana i iznutra. Nekoliko manjih ugradbenih ormara koje također treba očistiti i iznutra. Kupaona je manja s tuš kadom, ali treba "dubinsko" čišćenje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 80
Radi se o stanu sa visokim stropom (austrougarska gradnja), 2 sobe, dnevnim boravkom, manjom kuhinjom, kupaonom i wc-om. Osim stanardnog ciscenja trebalo bi ocistiti 3 veca i jedan manji tepih, te radijatore koji do sada nisu cisceni. Trebalo bi ostititi balkon koji se jos ne koristi a koji je iznad tramvajske stanice. U stanu ce tijekom ciscenja dio vremena biti prisutni mama i mala beba. Zbog bebe molim izbjegavati jaka sredstva.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Zaprešić
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 120
Trebali bi ciscenje prostora od kvadrata, jednom tjedno, dva sanitarna cvora i 3 prostorije. Ured je nov i cist u pravilo i treba ga samo redovno odrzavati (usisati pod; oprati pod; pobrisati prasinu,stolove i ostali namjestaj kojeg nema puno). Ako treba jos informacija javite se mailom pa cu nadopuniti. Ured se nalazi u Zaprešiću.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Split
Split
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 75
Za sada bi mi trebalo ocistiti jedan put cijeli stan. Balkon bi trebalo oprati pod,par zdjeli od biljaka na balkonu i ispod njih. Prozore, kuhinjske elemente izvana, stolice noge oprati i od stola, mali stolic u dnevnom ocistiti,pod bi trebalo detaljno oprati kao i lajsne sa strane jer imam malog psa. Kupaona komplet dezinficirati wc, kada, pod. Ne treba nista pospremati samo pocistiti. Ormare ne treba otvarati niti ladice po kuhinji. Zbog trudnoce nisam detaljno cistila mjesec dana inace je stan bio uvijek odrzavan.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu