Ured ovlaštene arhitektice Branka Ivić Damjanić

Zagreb
Arhitekti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 58
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Savjeti u vezi uređenja interijera stana 58m2 nakon pregleda prostora uzimajući obzir moje želje, 3D vizualizacija te vaša izvedba radova sa konačnom cijenom unutar buđeta kojim raspolažem. Nisam u mogućnosti sama sve organizirati, boriti se sa majstorima (to se u stvari jedino odnosi na preuređenje kupaone). Ostatak prostora (dvije sobe, dnevni boravak i neke preinake u kuhinji ) svodi se iskljucivo na savjete u vezi boje zidova, eventualne štukature, rasvjete i ostalo potrebno za dobivanje željenog ugođaja u svakoj prostoriji te izvedbe istih. Stan je odličnom stanju, prazan, potreban je make over, osim kupaone koja bi imala zahtjevnije radove. Zahvaljujem na odgovoru. S poštovanjem,

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, objekt se nalazi u Uvali Ljubljeva, općina Marina. U tlocrtu ima 50 m2, prizemlje i kat sa krovom i unutrašnjim skalama. Imam želju da uklonim unutarnje skale i napravim vanjske na gornji kat i tako dobijem dva prostora po 50m2. Istovremeno bih volio povisiti krovište do potrebne mjere i u tom prostoru napraviti pristojan studijski apartman sa pristojnim balkonom na jugozapadnoj strani. Molim ponudu za projekt. Hvala

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ili prostora (m2): 108
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, mi smo udruga za pomoć djeci s posebnim optrebama iz Splita. Radimo školu za djecu s posebnim potrebama. Trebao bi nam glavni projekt za rekonstrukciju prostora veličine oko m2. Radi se o kamenoj zgradi sa podrumom i tri kata, jedan stan bismo pretvorili u školu za djecu s posebnim potrebama. Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Postojeći stan u prizemlju obiteljske kuće bi htjemarka dizdara 7li preurediti u apartman. Međutim još nismo sigurni koja je opcija najbolja, dali 2 jednosobna apartmana ili jedan dvosobni. Stan se sastoji od kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom kao jedna prostorija, dvije spavaće sobe, jedna mala sobica-garderoba, hodnik,kupatilo i wc. Povrsina je cca 80 m2. Kuća se nalazi u predjelu Mocire. Svakako bi postojeće stanje htjeli preurediti, promjeniti raspored.Jedna soba ima balkonska vrata koja izlaze na balkon i vrt iza kuće. Molim ponudu, Hvala.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Stara obiteljska kuća koja zahtjeva kompletnu adaptaciju, krov prokišnjava, trebalo bi napraviti novu fasadu, nove prozore i izmjeniti postojeći raspored. Inače se sastoji od prizemlja i kata i malog prostora u suterenu. Trebale bi se napraviti unutarnje stepenice kako bi se prostor povezao u jedinstvenu cjelinu. Isto tako bi se trebalo spojiti na vodovodnu mrežu, priključak se nalazi u dvorištu kuće, dakle trebalo bi po cijeloj kući provest vodu. Molim ponudu za izradu projekta. Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Radi se o stanu, na katu obiteljske kuće u Kaštelima. Mene zanima usluga dizajniranja interijera u predjelu blagovaonice i dnevnog dijela. S obzirom da je stan novouređen prije 2-3 godine, ne bih rušila, gradila, nadograđivala, samo bi ubiti bila zainteresirana za promjenu dizajna, i iskorištenje slika i namještaja koje već imam u prostoru (kauč, televizija, stolić..) Razmjenu namještaja, drugačiji oblici, iako sam probala sve opcije, s ovim rasporedom dobijam čini mi se najviše prostora. Sklad boja, možda promjena boja zida, prijedlozi sa policama, regalom, vitrinom koju još uvijek nemam jer ne znam što izabrati. Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Kuća je na 4 etaže. U suterenu je trenutno podrum cca 35 m2 u kojem bih uredio jedan i pol sobni stan za roditelje. Spavaća soba, kuhinja, kupaona, blagavaona i boravak. Instalacije u kupaoni postoje, ostalo sve treba novo napraviti. U prizemlju je trenutno dnevni boravak,hodnik i kuhinja. Tu bi srušio zid između kuhinje i dnevnog boravka i napravio open space prostor. Išla bi nova kuhinja s otokom i 4 barska stolca, blagavaonica između boravka i kuhinje. Trenutno 1/4 boravka zauzimaju drvene stepenice koje vode na 1. kat, njih bi zamjenio brodskim stepenicama da dobijem na prostoru, te bih rupu koja postoji iznad njih zatvorio i dobio veću spavaću sobu iznad boravka. Taj dio koji dobijem bih iskoristio za walk in ormar (trenutno je tu ugradbeni ormar koji bih slijedom zatvaranja rupe povećao). U spavaću sobu ide novi krevet, mali noćni ormarić i tv na zid. novi laminat na pod preko pored sobe se nalazi kupaona koju trenutno koristimo, te bih ju naravno kompletno preuredio. Umjesto kade bi zazidao walk in tuš, u koji bih zazidao podest kako bi u budućnosti mogli na njega staviti malu plastičnu kadicu za kupanje bebe, novi lavabo i školjka. Razmišljam o podnom grijanju. Idu komplet nove pločice. Pored je spavaća soba koju zasad ne bih uređivao, jer će to biti dječja soba. Samo bih pogletao i pokrečio zidove i stavio laminat. Na tavanu je potrebno promjeniti krovište i staviti izolaciju za krovište i podnu izolaciju. Imamo cca 80 m2 krovišta, grede su zdrave i dobre. Na tavanu bih uređivao samo jednu prostoriju koja bi bila vešeraj. Struja i voda su provučeni do gore. U sve prostorije idu ili pločice (kupaone i kuhinje) ili laminati. Molim ponudu. Hvala puno, Lp

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stambena zgrada
 • Površina objekta ili prostora (m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Stambena zgrada u Varaždinu Augusta Šenoe 6 sastoji se od 4 stana na katu, a u prizemlju koje je vlasništvo Državne nekretnine trgovina je Konzum. Željeli bi izmijeniti dio krovišta i srediti vanjsku fasadu, proćelje zdrade. Nalazimo se u centru Varaždina i Grad je objavio javni poziv za sufinanciranje obnove pročelja i krovišta i mi bi se prijavili i treba mi izvedbeni troškovnik ovjeren od ovlaštenog projektanta. Molim ponudu, Hvala.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, zanima me nadogradnja zadnje etaže. Želja mi je da je krov te etaže ravni krov. Nadogradila bi se na postojeću kuću kojoj bi maknuo krovište. Ploha na kojoj bi se radila nadogradnja iznosila bi 8x 10 metara, ali 20 m2 bi ostavio za terasu. Širina je 8m, dužina 10m. Postojeći objekt je legaliziran i dozvoljena je gradnja te etaže. Koristio bi tu etažu za iznajmljivanje tijekom ljeta pa bi volio da bude osvjetljen i prozračan. No, otvori i prozori na dužnim stranicama ne dolaze u obzir zbog susjeda. Bilo bi dobro kada bi bile ukomponirane dvije sobice i kupaona. Molim ponudu. Lp

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 77
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Radi se o rekonstrukciji obiteljske kuće u Dubrovniku. Napravljena su 3 apartmana po idejnom rješenju arhitekta. Na svakoj etaži se nalazi apartman. Prizemlje neto površina 28.68m2, prvi kat 26.16m2, potkrovlje 21.70m2. Zanima me unutarnje uređenje svakog apartmana. Odabir namještaja, pločica, rasvjetnih tijela... Lijep Pozdrav!