Usluge

Primjeri upita

Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis
Zagreb-Sloboština
Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 2
Broj primljenih računa / mjesečno: 2
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, radi se o strat-up firmi s jednim zaposlenim koja najčešće ima 1 izlazni račun mjesečno (prema firmi s kojom imam ugovor o poslovnoj suradnji) te u prošloj godini ukupno 3 ulazna računa. Naravno, trebam riješiti bilnacu za prošlu godinu i ugovoriti usluge za naredni period. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovođa - Velika Gorica
Velika Gorica
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 200
Broj primljenih računa / mjesečno: 100
Broj zaposlenih: 6
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, obraćam vam se ovim putem kako bi pokušali ostvariti zajedničku poslovnu suradnju. Tc d.o.o. nastalo je kao poduzeće kćer d.o.o. koje posluje preko 45 godina. Zamišljen je kao projekt samostalnog trgovačkog poduzeća. Cilj nam je imati odvojeno knjigovodstvo i u ovom trenutku po veličini i prometu spadamo u mikro poduzeće; imamo šest zaposlenih, desetak stalnih dobavljača (uvoz iz trećih zemalja i EU) i dvadesetak stalnih kupaca. Na temelju podataka od prošlog mjeseca; IRA, URA, do 50 kalkulacija, izvodi iz nekoliko banaka, izlazni računi sa tuzemnim prijenosom porezne obveze, komisijska skladišta, veleprodaja i maloprodaja na dva prodajna mjesta. Svoje obveze podmirujemo na vrijeme. Tražimo ozbiljan knjigovodstveni servis sa više zaposlenih, koji je u mogućnosti promtno pratiti promijene u zakonima i iako u ovom momentu nemamo velike potrebe za knjigovodstvenim uslugama, imamo velike planove pa se želimo na vrijeme pripremiti i nastaviti suradnju s nekim to će to moći pratiti. Softver poduzeća nalazi se na T-com-ovom cloud-u (Internet pristup softveru sa bilo koje lokacije). Najviše bi nam odgovaralo kad bi mogli zadržati isti program kako ne bi gubili vrijeme na prepisivanje podataka. U tom slučaju spremni smo kupiti licencu koja bi vam omogućila pristup na naš poslovni program. Ili obrnuto, možemo i mi nastaviti poslovanje na vašem poslovnom programu ukoliko podržava mrežni rad preko interneta. U tom slučaju naš programer napravio export podataka iz našeg programa u vaš kako bi izbjegli nepotrebni postupci prepisivanja podataka. Sada smo u postupku rekonstrukcije prostora kojeg smo u najmu, a nakon toga imamo namjeru povećati prodaju i s time broj kupaca i dobavljača. Ovim putem Vas molimo; uzevši u obzir da smo u razvojnoj fazi; da nam pošaljete vašu najbolju ponudu za knjigovodstvene usluge na temelju navedenih podataka i spremni smo kako bi dobili što bolju cijenu maksimalno preuzeti na sebe unos podataka. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvo - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: udruga
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 0
Broj primljenih računa / mjesečno: 0
Broj zaposlenih: 0
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, mi smo tek osnovana neprofitna . Željeli bismo pronaći knjigovodstveni servis koji već ima iskustva sa vođenjem knjigovodstva za udruge i koji se razumije u zakone vezane za udruge kako bi nam pomogli u našem početku i u daljnjem djelovanju. Naša djelatnost uključuje organiziranje stručnih predavanja, seminara, radionica, konferencija i edukacija; istraživanje, praćenje i edukacija koje objašnjavaju fizičke, psihološke i uzroke pojava i problema sa kojima se ljudi svakodnevno susreću, izdavanje stručnih članaka, priručnika, publikacija, skripata, brošura, biltena, knjiga te audio i video materijala iz područja djelatnosti Udruge; briga o stručnom usavršavanju članova Udruge; dodjela stipendija i organiziranje humanitarnih akcija; suradnja sa sličnih organizacijama u zemlji i inozemstvu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Porezni savjetnici - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: slobodna djelatnost
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 20-30
Broj primljenih računa / mjesečno: 20
Broj zaposlenih: 2
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, odvjetnička djelatnost, zastupanje fizičkih osoba, 1 poslodavac i 1 zaposlenik- vježbenik. Očekujem od knjigovodstvenog servisa da prati propise i upoznaje me sa mojim obavezama i pravima kao poreznog obveznika, te posebno da me izvještava o svim pogodnostima i promjenama na vrijeme budući da trenutno imam izuzetno loša iskustva sa knjigovođom koji uopće ne prati zakonsku regulativu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstvo - Rijeka
Rijeka
Pravni oblik tvrtke: udruga
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 0
Broj primljenih računa / mjesečno: 1
Broj zaposlenih: 3
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, osnovana je s ciljem poticanja kreativnog, umjetničkog rada njenih osnivača i budućih članova. Do nedavno nismo realizirali ni jedan ugovor, sve je bilo tek u čekanju. Trebali bi pomoć sa organizacijom poslovnih obveza. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvo - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 3
Broj primljenih računa / mjesečno: 10
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, bavim se isključivo uslugama treninga i je po naplaćenim naknadama, trenutno je poslovna aktivnost firme pala, izvoda ima oko 10 mjesečno, drugih posebnosti nema. Firma se bavi poslovnim savjetovanjem. Očekujem pristupačnu cijenu za mali opseg posla. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvene usluge - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 50
Broj primljenih računa / mjesečno: 30
Broj zaposlenih: 60
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, molim ponudu za knjigovodstvene usluge. Maloprodaja - 15 dućana u Hrvatskoj (9 u Zagtrebu, 4 u Splitu, 1 u Rijeci, 1 u Zadru) Veleprodaja - do 50-ak računa mjesečno Uvozni računi mjesečno - do 5 računa Izvozni računi - ništa ili eventualno 1 Zastupanje stranih brendova - oko 15 dobavljača (svi iz EU). Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstveni servisi - Pula
Pula
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 30
Broj primljenih računa / mjesečno: 30
Broj zaposlenih: 6
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, bavimo se trgovinom,turizmom i izvođenjem građevinskih radova. 80% je veleprodaja i maloprodaja(sami radimo ulazne primke i izlazne fakture i blagajnu te plačnja putem interneta ) 10% usluge smještaja(sami radimo izlazne fakture) 10% izvođenje radova preko koperanata , sami radimo fakture) Ostalo sve tražimo knjigovodstveni servis koji bi preuzeo kompletno ostatak knjigovodstva. Da li je to moguće i što bi to sve "ostalo" trebalo raditi naše knjigovodstvo naravno da sve bude ažurno i na vrijeme. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstveni servisi - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: udruga
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 15
Broj primljenih računa / mjesečno: 10
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, ima oko članica. Pokriva područje cijele Hrvatske, podjeljeno na 8 ogranaka. Kod uplata donacija važno bi bilo voditi evidenciju koji ogranak ima koliko novaca od donacija i potrošnju istih sredstava da se točno zna sa koliko novaca raspolaže pojedini ogranak. Hvala i lijepi pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovođa - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 120
Broj primljenih računa / mjesečno: 50
Broj zaposlenih: 15
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovanje, d.o.o. sa svojim djelatnicima i stručnim suradnicima, nudi cjelovitu uslugu izdavanja energetskih certifikata za postojeće i nove zgrade, sudska vještačenja, procjene nekretnina, etažiranje objekata, te legalnost nekretnina. Trenutno imamo svog knjigovođu ali odlazi iz firme te tražimo ponude drugih pa bih molila da mi se dostave na mail adresu. Hvala i lijep pozdrav hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu