Usluge

Primjeri upita

Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstveni servisi
Novi Marof
Pravni oblik tvrtke: drugo
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 50
Broj primljenih računa / mjesečno: 50
Broj zaposlenih: 7
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, mi smo koja ima godišnji promet oko 6 milijuna kuna,većina malih računa ide kao rekapitulacija ,a ovaj broj računa je onaj broj koji se knjiži .Imamo dobar sustav,ali treba odraditi plaće,troškovnu razinu i pratiti troškovnik. Trenutno imamo knjigovodstvo koje nam sve vodi ,ali bi ga mijenjali i krajem ove godine bi netko novi sve preuzeo. Molim vašu ponudu. u prilogu se nalazi specifikacija vođenja našeg knjigovodstva. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstvo - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 2100
Broj primljenih računa / mjesečno: 2000
Broj zaposlenih: 18
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, proširujemo poslovnu djelatnost na distribuciju alkoholnih pića,uvoz/izvoz, nam je knjigovodstvo koje ima iskustva s ovakvom djelatnosti jer već smo neke kontaktirali koji vode lokale,ali to nije isti tip vođenja knjigovodstva jer se bavimo veleprodajom. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis
Zagreb-Dubrava
Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 20
Broj primljenih računa / mjesečno: 30
Broj zaposlenih: 2
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, tvrtka j.d.o.o (uskoro d.o.o) se bavi tranzitnom prodajom građevinskog materijala te izvođenjem radova. Potrebno nam je: Knjigovodstvo se vodi isključivo financijski. Materijalno knjigovodstvo, kao i prijave i odjave radnika radimo sami. 1.Mjesečno: obračun plaća za 2 djelatnika, izrada JOPPD obrasca, obračun PDV-a 2.Polugodišnje: polugodišnja bilanca 3. Godišnje: završni obračun, usklada sa kupcima i dobavljačima. Tvrtka Svijet pića jdoo se bavi prodajom alkoholnih i bezalkoholnih pića te konditorskih proizvoda u diskontu lociranom na Miroševečkoj ulici. Potrebno nam je: 1.Mjesečno: obračun plaća za 3 djelatnika, izrada JOPPD obrasca, obračun PDV-a 2.Polugodišnje: polugodišnja bilanca 3. Godišnje: završni obračun, usklada sa kupcima i dobavljačima. Trgovina posluje sa FIskal 1 blagajnom, te se mjesečno šalje izvještaj o prodaji (promet, razrada PDV-a). Knjigovodstvo se također vodi isključivo financijski. Materijalno knjigovodstvo, kao i prijave i odjave radnika radimo sami. Sjedište obiju firmi se nalazi u zagrebačkoj Dubravi, pa shodno tome, bi bilo vrlo dobro kad bi se i knjigovodstveni servis nalazio negdje na tom području (istočni dio grada). Nije uvjet. Hvala unaprijed na ponudama!
Knjigovodstveni servisi, Porezno savjetovanje
Lobor
Pravni oblik tvrtke: obrt
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 20
Broj primljenih računa / mjesečno: 20
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, mi smo mali obiteljski obrt koji se bavi završnim radovima u grad.( gips), trenutno nam je glavna djelatnost proizvodnja proizvoda od gipsa. Knjigovodstvo vodimo sami, a pošto nam se posao širi potrebne su nam i dodatne informacije i savjeti. Potreban mi je neko stručan koga mogu kontaktirati u vezi knjigovodstva, poreznih savjeta i sl. i da me savjetuje u konkretnim situcijama koje su mi nove. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvene usluge - Vojnić
Vojnić
Pravni oblik tvrtke: drugo
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 3
Broj primljenih računa / mjesečno: 4
Broj zaposlenih: 4
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, smo djelatnost, fiskalni račun jednom mjesečno prema hzzo ispostavljamo sami, privatnih računa sve vođenje što pripada zakonskim obvezama knjigovodstva. Djelatnost je ( zdravstvo). Htjeli bi imati knjigovodstvo koje će nas na vrijeme obaviještavati o svim promjenama i od kojih ćemo dobivati povratne informacije, Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvene usluge
Zagreb-Susedgrad
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 5
Broj primljenih računa / mjesečno: 15
Broj zaposlenih: 8
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, tvrtka je u osnivanju. Radimo izradu projektne dokumentacije uglavnom za stranog naručitelja. Osim standardnih knjigovodstvenih usluga računamo da možemo kontaktirati knjigovodstveni servis vezano za savjetovanja pri poslovanju. Ne računamo sa svakodnevnim kontaktima ali prema procjeni jednom do dva puta mjeseč vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 1000
Broj primljenih računa / mjesečno: 40
Broj zaposlenih: 14
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, bavimo se veleprodajom kozmetičkih preparata, mjesečno imamo uz gore navedene veleprodajne RN i i do maloprodajnih fiskalnih računa iz maloprodaje na daljinu. Svaki dan sami knjižimo uplate kupaca i to prosljeđujemo knjigovodstvu, izlazne račune također šaljemo u datoteci pogodnoj za preuzimanje. Imamo 6dostavnih i 3osobna vozila, kartice za goriva i mjesečnu fakturu. Po izračunu plaća od strane knjigovodstva sami vršimo isplate plaća i svih doprinosa. S obzirom na gore navedeno, molim da mi pošaljete ponudu za vođenje financijskog knjigovodstva. S poštovanjem, Slavica Pintur
Knjigovodstveni servisi, Knjigovođa - Rijeka
Rijeka
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 2
Broj primljenih računa / mjesečno: 5
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, molim vašu ponudu,ovdje su neke informacije koje vam mogu pomoći : - tvrtka je 90% vremena neaktivna (samo jedan ili dva izlazna racuna mjesecno, 4-5 ulaznih racuna) - placanje racuna racunovodstvenom servisu je uvijek do sada bilo na vrijeme, bez kasnjenja - ulazni racuni su knjigovodstvo, banka, jednom kvartalno bon za mobitel - poneki ulazni racun je vezan uz internet domene i placa se tvrtki u USA - tvrtka ima dug prema vlasniku (zaostale place, posudbe) - moguce izdavanje racuna prema stranim drzavama (izvan EU) - zelim pausalnu naplatu knjigovodstva - kvartalni obracun PDV-a - ne idem cesto na sluzbene puteve (2-3 godisnje). Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstvo
Tenja
Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 3
Broj primljenih računa / mjesečno: 5
Broj zaposlenih: 4
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, novoosnovana smo građevinska tvrtka. Izvodimo sve građevinske radove visokogradnje kao i postavljanje opločnjaka i najviše radimo na energetskoj obnovi obiteljskih kuć zaposlenih u budućnosti max. bi mogao biti 6. Izlazne računeč radimo sami, kao i plaćanje računa, uplata plaća i dr. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstvo - Sveta Nedelja
Sveta Nedelja
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 1700
Broj primljenih računa / mjesečno: 150
Broj zaposlenih: 22
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, trenutno koristimo usluge knjigovodstav ali želimo promjenu postojećeg. Bilo bi potrebno voditi zbirno i odvojeno dvije osnovne djelatnosti: opskrba i distribucija plinom, te 9 distributivnih područja (geografskim područjima), uključiti obračun plaća, većina podataka se može prenijeti automatski iz našeg informatičkog sustavau bilo koji drugi putem temeljnica, fizički ne treba ukucavati rač vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu