Koliko će vam izvođači naplatiti za knjigovodstvene usluge i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.

Knjigovodstvo za obrt (bez zaposlenih, bez obračuna PDV-a, do 40 dokumenata)
Prosječna cijena 350 kn/mjesec
Raspon cijena 300400 kn/mjesec

Cijena se odnosi na knjigovodstvo za obrt bez zaposlenih. Uključuje pripremu 40 dokumenata. Po potrebi se obračun PDV-a plaća zasebno. Cijena ovisi o broju pripremljenih dokumenata i slično. Knjigovodstvo za obrt (bez zaposlenih, bez obračuna PDV-a, do 40 dokumenata) košta u prosjeku 350 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za obrt (1 zaposleni, bez obračuna PDV-a)
Prosječna cijena 650 kn/mjesec
Raspon cijena 600700 kn/mjesec

Cijena se odnosi na knjigovodstvene usluge koje mjesečno treba obrt s jednim zaposlenikom. Ne uključuje obračun PDV-a. Za knjigovodstvo za obrt (1 zaposleni, bez obračuna PDV-a) ćete platiti od 600 kn/mjesec do 700 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za obrt (1 zaposleni, obračun PDV-a)
Prosječna cijena 850 kn/mjesec
Raspon cijena 800900 kn/mjesec

Navedena cijena odnosi se na knjigovodstvene usluge koje zahtijeva obrt s jednim zaposlenikom. Cijena vrijedi za vođenje računa u roku od mjesec dana. Neznatno varira ovisno o složenosti knjigovodstvenih usluga. Knjigovodstvo za obrt (1 zaposleni, obračun PDV-a) košta u prosjeku 850 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za obrt (više zaposlenih, do 50 dokumenata)
Prosječna cijena 1.000 kn/mjesec
Raspon cijena 9001.100 kn/mjesec

Cijena se odnosi na knjigovodstvene usluge koje su potrebne tvrtki srednje veličine (s nekoliko zaposlenih) u jednom mjesecu, ali ne više od 50 pripremljenih dokumenata. Cijena ovisi o složenosti knjigovodstvenih usluga. Knjigovodstvo za obrt (više zaposlenih, do 50 dokumenata) ćete u prosjeku platiti 1.000 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za obrt (više zaposlenih, 50-100 dokumenata)
Prosječna cijena 1.400 kn/mjesec
Raspon cijena 1.1001.700 kn/mjesec

Cijena se odnosi na mjesečne knjigovodstvene usluge potrebne srednje velikom obrtu. Uključuje pripremu od 50 do 100 dokumenata. Cijena varira, ovisi o složenosti knjigovodstvenih usluga koje obrt treba. Za knjigovodstvo za obrt (više zaposlenih, 50-100 dokumenata) ćete platiti od 1.100 kn/mjesec do 1.700 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za poduzeće (bez zaposlenih, bez obračuna PDV-a)
Prosječna cijena 400 kn/mjesec
Raspon cijena 300500 kn/mjesec

Cijena vrijedi za knjigovodstvo za poduzeće bez zaposlenih, također ne uključuje obračun PDV-a, već samo najpotrebnije dokumente. Odnosi se na mjesečnu uslugu i ovisi o broju dokumenata koji su vam potrebni i složenosti usluge. Knjigovodstvo za poduzeće (bez zaposlenih, bez obračuna PDV-a) ćete u prosjeku platiti 400 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za poduzeće (do 20 dokumenata, bez zaposlenih, obračun PDV-a)
Prosječna cijena 625 kn/mjesec
Raspon cijena 500750 kn/mjesec

Cijena se odnosi na mjesečne knjigovodstvene usluge za poduzeće bez zaposlenih, ali za pripremu najviše 20 dokumenata. Uključuje i obračun PDV-a. Cijena ovisi o broju dokumenata koji su vam potrebni i slično. Knjigovodstvo za poduzeće (do 20 dokumenata, bez zaposlenih, obračun PDV-a) košta u prosjeku 625 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za poduzeće (do 30 dokumenata, 1 zaposleni, obračun PDV-a)
Prosječna cijena 850 kn/mjesec
Raspon cijena 800900 kn/mjesec

Cijena se odnosi na knjigovodstvene usluge za poduzeće s jednim zaposlenikom u jednom mjesecu. Uključuje pripremu do 30 dokumenata i obračun PDV-a. Cijena ovisi o konačnom broju pripremljenih dokumenata i slično. Raspon cijena za knjigovodstvo za poduzeće (do 30 dokumenata, 1 zaposleni, obračun PDV-a) je od 800 kn/mjesec do 900 kn/mjesec. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 850 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za poduzeće (do 30 dokumenata, više zaposlenih, obračun PDV-a)
Prosječna cijena 965 kn/mjesec
Raspon cijena 9301.000 kn/mjesec

Cijena se odnosi na knjigovodstvo manjeg poduzeća koje ima više zaposlenih, ali ne treba pripremati više od 30 dokumenata mjesečno. U cijenu je uključen i obračun PDV-a. Cijena ovisi o složenosti usluge koja vam je potrebna. Knjigovodstvo za poduzeće (do 30 dokumenata, više zaposlenih, obračun PDV-a) ćete u prosjeku platiti 965 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za poduzeće (do 50 dokumenata, više zaposlenih, obračun PDV-a)
Prosječna cijena 1.400 kn/mjesec
Raspon cijena 1.3001.500 kn/mjesec

Cijena knjigovodstva navedena je za poduzeće koje ne treba pripremati više od 50 dokumenata mjesečno. Također uključuje pripremu obračuna PDV-a. Cijena ovisi o složenosti knjigovodstvenih usluga koje su vam potrebne. Cijene za knjigovodstvo za poduzeće (do 50 dokumenata, više zaposlenih, obračun PDV-a kreće se od 1.300 kn/mjesec pa do 1.500 kn/mjesec.

Zatraži ponude!
Knjigovodstvo za neprofitne organizacije i udruge
Prosječna cijena 1.000 kn/mjesec
Raspon cijena 3001.700 kn/mjesec

Navedena je cijena mjesečnih računovodstvenih usluga za neprofitne organizacije i udruge. Uključuje pripremu svih dokumenata koji su potrebni neprofitnoj organizaciji ili udruzi. Ovisi o broju dokumenata, složenosti usluga i slično. Raspon cijena za knjigovodstvo za neprofitne organizacije i udruge je od 300 kn/mjesec do 1.700 kn/mjesec. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 1.000 kn/mjesec.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za knjigovodstvene usluge

Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.d.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 600
Broj primljenih računa / mjesečno: 30
Broj zaposlenih: 57
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, naš poslovni sistem je micrsoft NAVISION, pa bi bilo dobro da i servis koristi taj program.ROBNE ULAZE radimo sami i zalihe pratimo sami. Korisnici smo bescarinskog skladišta tipa D.Uglavnom radimo sa stranim principalima- distributeri smo inform-opreme.Klasična veleprodaja. Svakodnevno imamo ino plaćanja. Ono što je važno, knjiženja moraju biti promptna, jer uprava svako malo radi dodatne analize.IRE koje izdaje komercijala, direktno idu u glavnu knjigu. Molim Vašu ponudu Lijep pozdrav
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvo - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 10
Broj primljenih računa / mjesečno: 10
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, molim Vas ponudu za vođenje knjigovodstva za d.o.o. koji nije u sustavu PDV-a i ima zaposlenu samo jednu osobu. Mjesečno ulaznih i izlaznih računa cca 5. S obzirom da tvrtka tek počinje s poslovanjem moguće da prvih godinu dana bude u nekim mjesecima i bez izlaznih računa. Predao sam zahtjev za ime pa čekam potvrdu.Tvrtka će se baviti projektiranjem strojarskih sustava. Molim Vašu ponudu Lijep pozdrav
Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis
Sela
Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 0
Broj primljenih računa / mjesečno: 0
Broj zaposlenih: 0
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, firma još uvijek nije otvorena jer sam još jedan mjesec na porodiljnom. Idući mjesec se podnosi zahtjev za otvaranje firme koja će se baviti ugostiteljskim djelatnostima. Također, podnijet ću zahtjev za samozapošljenje. Bit će mi potrebni savjeti knjigovođe. Htjela bih nekoga angažirati sad kako bi od početka knjigovodstvo moglo biti upoznato sa cijelim poslovanjem. Stojim na raspolaganju za dodatne informacije. Unaprijed hvala.
Knjigovodstveni servisi, Knjigovođa - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: udruga
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 0
Broj primljenih računa / mjesečno: 0
Broj zaposlenih: 0
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovana, radi se o neprofitnoj organiciji, točnije udruzi čiji je naziv - . Osnovani smo nedavno prije 2 mjeseca, te sad još nemamo poslenih. Što se tiče računa - niti njuh neće biti nešto puno jer smo tek u počecima. Ministarstvo financija nas je obavijestilo da trebamo imati dvojno knjigovodstvo. Trenutno sam u inozemstvu pa možemo se čuti putem maila. Zahvaljujem na spremnosti da nam omogućite potrebne informacije! Lijep pozdrav! Gorana Pocrnja
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstveni servisi - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: obrt
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 10
Broj primljenih računa / mjesečno: 10
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani otvorila sam paušalni obrt za turističku agenciju ( online prodaja smještaja ), nisam u sustavu PDVa Imam sklopljene ugovore sa fizičkim iznajmljivačima za koje ja bukiram smještaje. Iznos bukiranog smještaja sjeda na moj poslovni račun . Od tog iznosa ja oduzimam svoju dogovorenu proviziju i iz tog iznosa plaćam fakture Booking com, airbnb itd. Vlasnici me traže račun za obavljenu uslugu. Tražim knjigovođu koji bi mi vodio potrebne knjige te molim za ponudu. Sa poštovanjem Carmen Nežić
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvene usluge - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 20
Broj primljenih računa / mjesečno: 10
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, bavimo se nakladništvom,imamo i web stranicu pa možete pogledati detaljnije,nemamo tiskaru,prodaja knjiga. Preko ljeta nema izdanih računa,u 9.mjesecu zna biti ;svakako u prosjeku računa godišnje . Uvjet nam je da knjigovodstvo mora biti dostupno putem maila,da se sve može skenirati . Molim Vašu ponudu. Hvala
Knjigovodstveni servisi, Računovodstveni servis
Sveti Ivan Zelina
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 50
Broj primljenih računa / mjesečno: 50
Broj zaposlenih: 3
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, naša firma posluje sa gubitkom dvije godine za redom. Posla imamo, no ne stignemo pokrivati troškove. Do sada imamo skupe knjigovodstvene usluge koje nam osim plaće ne odrade ništa drugo na mjesečnoj bazi. Tražimo nekog tko će imati volje i vremena objasniti nam neke stvari u vezi poslovanja, financija, gdje i kako uštedjeti, što napraviti jer ništa od toga nije naša struka, te ne znamo mnogo toga o vođenju i poslovanju. Bavimo se servisiranjem vozila, te prodajom dijelova. Molim Vašu ponudu putem maila jer mi je radi posla komplicirano provoditi vrijeme telefonirajući. Hvala. Lijep pozdrav
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstveni servisi
Lovran
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 3
Broj primljenih računa / mjesečno: 3
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, iako je d.o.o . registriran za sve i sva ,u principu se radi o internet turističkoj agenciji sa do sada nkakvim prometom, tako da sam počela ponovo iznajmljivati apartman da bih mogla proknjižiti barem to, i to će tako ići još par godina do mirovine. Krajem ovog mjeseca se trebam prijaviti na minimalnu plaću,jer sam do sada bila na 1/2 radnog vremena. Molim ponudu. S poštovanjem , praznici.croatia@gmail.com
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstveni servisi - Pula
Pula
Pravni oblik tvrtke: udruga
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 20
Broj primljenih računa / mjesečno: 0
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Ne
Poštovani, trebam ponudu vođenje dvojnog knjigovodstva sportsku udrugu. Udruga se bavi kineziterapijom i rehabilitacijom djece i mladih. Imali bi jednog poslenog, prijavljenog na puno radno vrijeme (SSS). Nismo u sustavu PDV-a. Udruga nema nikakvih drugih troškova jer ima prostor koji smo dobili na korištenje. Znači samo uplata jedne plaće mjesečno te na kraju godine jedan financijski izvještaj. Molim Vas ponudu. Lijep pozdrav,
Knjigovodstveni servisi, Knjigovodstvene usluge - Zagreb
Zagreb
Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 30
Broj primljenih računa / mjesečno: 30
Broj zaposlenih: 1
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, osnivam J.d.o.o. koji će pružati usluge. Društvo će biti obveznik PDV_a Na početku 1 zaposlenik. Bit će do 30 ulaznih i do 30 izlaznih računa mjesečno. Očekujem do 10 ulazni i do 5 izlaznih deviznih računa mjesečno. Uslužna djelatnost. Čekamo ime. Da li se cijena za Vaše usluge mjenja ako bi Vi vršili plaćanje za moje društvo putem internet bankarstva. S poštovanjem,