SJAJNI, OBRT ZA USLUGE, VL. JADRANKA MARTINOVIĆ

Zagreb
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 140

Čišćenje uredskih prostorija (pod/prašina), hodnika koje iste povezuju (pod/prašina), staklenih površina (prozori 6kom), uredske čajne kuhinjice (pod/prašina sa ormarića), i jednog wc-a/pločice); - 3 uredskih prostorija (po cca 25m2) i 1 uredska prostorija od cca 45m2 - hodnik (cca 15m2) - 1 sanitarni čvora (cca 2 m2) - kuhinja (cca 2,5m2 prostora. Prostor nije nedavno renoviran, tavanski, redovno je održavan te je potrebno pola godine jednom tjedno čišćenje, a pola godine dva puta tjedno čišćenje. Želimo dugoročnu suradnju. Idealno vrijeme čišćenja je iza 17h petkom i dodatno utorkom. Osoba koja čisti dobiije svoj ključ. Otprilike 2,5 sata bi trebala sigurno biti dovoljna. Na podovima nema tepiha, već su od laminata. Ponude molim slati na ured@hulahop.hr Irena Ćurin.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora (u m2): 100

Poštovani, molio bih vas ponudu za pranje prostora za cc m2 (7 Wc ) u nočnim satima od 4 do 7 sati, također odvojenu ponudu za pranje jednom tjedno terase cc od 1 do 3 ujutro ( kamena površina) površine m2) te odvojenu ponudu za pranje kuhinje (grill, površine itd. ) cc 60 m2. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Lp Ivan Rabadan

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 70

Očekujem brzinu, pedantnost, te ukoliko je moguće u 4-5 sati očistiti cijeli stan, a ne površno i djelomično. Napomena:ne čistiti osjetljive površine poput ploče za kuhanje i frižidera plavim dijelom spužvice za pranje sudja. Posebnosti: ne želim ponovno čistiti za čišćenjem. Dakle ako se wc školjka oprana izvana trebala bi biti oprana iz izunutra.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 55

Poštovani, trebala bih detaljno čišćenje stana od cca 55 kvadrata. U stanu je hodnik, kuhinja, boravak, ostava, kupaonica i spavaća soba + balkon. Trebalo bi usisati i oprati podove u cijelom stanu, oprati prozore (dva veća prozora, dvoja vrata s kojima se izlazi na balkon i jedan manji prozor), obrisati balkon, obrisati sve elemente u stanu (sve stolove, police, tv, komode, ormare izvana, klupčice kod prozora), u kuhinji bi bilo potrebno oribati elemente samo izvana + štednjak + sudoper, sve aparate (kuhalo, toster, mikrovalna), kupaonica je pomalo zapuštena, tako da bi cijelu detaljno trebalo očistiti; oribati pločice (i fuge su već sive), tuš kabinu pošteno iznutra i izvana, wc školjku, umivaonik, bide, ormarić. U ostavi također prebrisati pod, veš mašinu ako je potrebno. U spavaćoj sobi i dnevnom boravku vrijedi sve već gore navedeno što sam pisala općenito za stan (usisavanje, brisanje podova, brisanje noćnog ormarića, stola, polica, ormara izvana), jedino bi u spavaćoj trebalo jedan samo ormar oprati iznutra. Također, u dnevnoj sobi bi trebalo oprati tepih, ako to radite. Zanima me ponuda za gore navedeno. Puno hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 88

Stan se nalazi u obiteljskoj kući, na drugom katu (6 prostorija: tri sobe, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, kupaonica i hodnik). Potrebno je donijeti sredstva za čišćenje a poželjno je čišćenje parnim čistačem . Posebna pozornost je potrebna za par kvadrata parketa u kuhinji, te za manju terasu (pločice). Istodobno bih željela znati što točno uključuje generalno čišćenje i koliko osoba dolazi raditi. Idealno vrijeme za čišćenje je prijepodne. Trebam jedno generalno čišćenje i nakon toga održavanje jednom u dva tjedna.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 90

Poštovani, zainteresirana sam za generalno čišćenje stana koji je nakon podstanarke ostao u kaosu. Trebalo bi prebrisati sve površine, podove, kuhinjske elemente izvana i iznutra, pećnicu, hladnjak, usisati tri tepiha, počistiti dvije kupaonice i pobrisati prozore. Stan ima 90m2, prilažem i slike kako bi se mogla lakše obaviti procjena cijene: https://drive.google.com/drive/folders/1-zs4a9nKsbqJKIDsQbacRdXcDprS1HmW?usp=sharing Budući da su zaflekani i madrac te garnitura i zastori, zanimalo bi me postoji li usluga za to i ukoliko postoji, koja bi bila cijena čišćenja (slike također u folderu). Unaprijed hvala. Lijep pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 55

oštovana, tražim čistačicu za stan koji će biti i poslovni prostor kroz par mjeseci. Trebalo bi mi čišćenje 2 puta u mjesec dana po cirka 3,4h. Uvjeti su: - ključ stoji kod osobe koja čisti i dogovorimo unaprijed termine - komunikacija mail/sms/whatsapp (ne volim pretjerano pričati telefonski) - R1 račun kasnije - prostor je pod video nadzorom da se zna - bitna mi je pouzdanost, ok kvaliteta i tu pa tamo fleksibilnost. - Cijena nebi smjela biti više od 50 HRK (bruto) - stan je veličine 55m2, ima balkon, kuhinju, spavaću sobu i dnevni boravak. Sve je tipično, volio bih da osoba složi ormare (što je dodatno na neku tipičnu uslugu čišćenja) - lokacija je Jarun / Srednjaci Lijep pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 73

Poštovani, Radi se o stanu u obiteljskoj kuci.Treba mi generalno ciscenje stana koji je ne nastanjen jer je upravo renoviran. Vecinom je to prasnjavost od finih radova na zidovima. Polu namjesten. Treba sve povrsine ocistiti detaljno: prozori,vrata,radijatori,plocice u kupaoni,garderobjerni ormar, sav namjestaj je nov i nema osobnih stvari.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 290

Čišćenje uredskih prostorija (pod/prašina), hodnika koje iste povezuju (pod/prašina), staklenih površina (prozori), uredske kuhinje (pod/prašina sa ormarića), garderobe (pod/prašina) i sanitarnih čvorova (pod/wc/pločice); - 8 uredskih prostorija (cca m2) - hodnici (cca 65m2) - 4 sanitarna čvora (cca 30 m2) - kuhinja (cca 30m2 prostora/sama kuhinja cca 5m2) - garderoba (cca 30m2) Prostor je nedavno renoviran i svakodnevno održavan te je potrebno samo očistiti podove, prašinu i staklene površine

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 80

Potrebno očistiti staklene površine, (dvoja balkonska vrata i 5 prozora), podove (laminati keramičke pločice) kupaona i namještaj (jedna veća komoda i dvije male, tri kreveta ,plakar i kuhinjski elementi) ponuda mi treba odmah ili do sutra. Radi se o čišćenju manje kuće poslije adaptacije u Kreševu Polju (općina Šestanovac) a čišćenje bi trebalo obaviti u ponedjeljak i eventualno utorak, ukoliko mi vaša ponuda bude prihvatljiva.