"SIGMA" OBRT ZA ČIŠČENJE, PRANJE I UREĐENJE INTERIJERA, VL. IRENA ŠTEFANAC

Zagreb
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 55

Postovani, Zanima me ponuda za čišćenje stana. Veličina stana je 55m2, 3 prozora + balkonska vrata, lođa. Lokacija je na Malešnici kod crkve. Zanima me kada bi imali slobodan termin za čišćenje. I dali vi koristite svoja sredstva i pribor za čišćenje ili to ja trebam osigurat. Ako je moguće možda dogovoriti 1x tjedno, to bi mi također odgovaralo pa vidite kakav vam je raspored. Hvala unaprijed Lp

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Pozdrav Trebam generalno ciscenje stana od 60m2 nakon selidbe. Ciscenje kuhinjskih elemenata iznutra i iz vana, ciscenje pecnice i frizidera iznutra. Ciscenje 2 ormara iznutra i iz vana, ciscenje malog regala u dnevnom boravku iznutra i izvana. Ciscenje prozora Ostalo je standarno ciscenje, gore su napomene.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 68

Trebamo vrijednu, temeljitu, brzu i pouzdanu osobu za tjedno održavanje stana tročlane obitelji. Brisanje prašine, usisavanje, čišćenje kuhinje i kupaonice, pranje podova, povremeno pranje prozora. Po dogovoru, postoji mogućnost da osoba preuzme i peglanje. Prednost dajemo ženskoj osobi mlađe dobi koja ima izražen osjećaj za detalje.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 120

Stepenice imaju kuteve koje treba obrisati, prozorske klupčice treba obrisati i kada se ne peru prozori, stolce i stol u blagovaonici treba pomaknuti kada se briše pod, cvijeće pomaknuti dok se obriše ispod posuda, osoba koja čisti treba znati da se u kupaonici ne ostavlja dulje vrijeme sredstvo za čišćenje tako da uništi pipe. Molim ponudu za čišćenje.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 50

Lijep pozdrav, selim se iz stana i iako cu sama pocistiti sto god mogu, zeljela bih ostaviti stan savrseno cistim pa bi mi profesionalna pomoc dobro dosla :) Termin koji bi mi odgovarao je srijeda/cetvrtak ili petak sljedeci tjedan. Stan se nalazi na Ravnicama u Maksimiru, ima jednu spavacu sobu i dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu te veliku terasu. Trebalo bi oprati sve prozore, podove, unutrasnjost pecnice (ako ju ne uspijem sama dobro ocistiti), oprati terasu, ormare i kuhinjske elemente izvana i iznutra, pogotovo visoko prema stropu do kuda ne mogu niti doci, oprati hladnjak i kupaonu . Ne znam da li mi mozete dati i ponudu za ciscenje 4 kuhinjska stolca i potencijalno jednog trosjeda ako su vam potrebne dodatne informacije, najbolje da me kontaktirate putem maila. Unaprijed puno hvala, LP

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica, Skladište, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 560

Osnovno čišćenje unutrašnjosti objekta koji nije korišten nekoliko godina a koje uključuje uklanjanje paučine, osnovno pranje podova, pranje svih staklenih površina unutarnje i vanjsko, pranje stolarije detaljno unutarnje i vanjsko. Osim istaknutog potrebno je osnovno čišćenje (metenje prašine i paučine) u dodatnim skladišnim prostorima površine m2 i natkrivenim terasama površine 20m2 S odabranim ponuditeljem, nakon stavljanja objekta u funkciju, ugovoriti će se i dodatno detaljno čišćenje prije useljenja te tjedno čišćenje uredskih prostorija površine do m2 odnosno više po dogovoru. Obzirom da rok nije definiran niti je navedeno potrebno obaviti iznimno brzo, pozivamo i manje poslovne subjekte da daju svoju ponudu.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 40

Molim Vas ponudu za čišćenje ureda prije useljenja. Potrebno je detaljno očistiti poslovni prostor od dvije prostorije i dva wc-a. Prostorije su gotovo prazne. Oprati prozore i okvire, dijelove oko rasvjetnih tijela, prugaste zastore, wc-e, te podove. Molim ponudu koja uključuje vaš materijal.Prostor se nalazi u Belostenčevoj, Medveščak. Moguće da bi trebali i održavanje jednom mjesečno. Hvala!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 36

Useljavam se u stan u kojem su prethodno bili podstanari. Stan je očistila stanodavka prije mog useljenja, ali bih voljela da ga još netko malo temeljitije sredi. Trebalo bi oprati cijeli WC (sve elemente u njemu i pod), a u kuhinji sve elemente izvana i iznutra (ima ih 4-5 i nisu veliki, a pećnicu i hladnjak ne treba prati). Treba i oprati pod u cijelom stanu, kombinacija je pločica i parketa. U dnevnom boravku i spavaćoj sobi osim poda ne treba ništa sređivati.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje stana koji je upravo omaljan. Temeljito pranje stolarije, kuhinjski elemenata kupaone, ugradbenih ormara i poda. Osim navedenog u stanu nema namještaja, Molim ponudu koja uključuje Vaš materijal. Stan se nalazi na zapadnom djelu grada - Špansko. Hvala i pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 62

Poštovani, trebam generalno čišćenje stana na Šestinskom dolu cca 65 m2. Generalno čišćenje kupaone, čišćenje kuhinje (pećnice, fronti ormarića), brisanje prašine sa svih površina, pranje podova i prozora. Napominjem da bi mi sve to trebalo što prije. U očekivanju Vašeg odgovora. Unaprijed zahvaljujem.