SANMAL, USLUŽNI OBRT, MARIJO I SANJA MUNJIĆ

Sela
Servisi za čišćenje, Stolarija - namještaj po mjeri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku SANMAL, USLUŽNI OBRT, MARIJO I SANJA MUNJIĆ

Ocjene

5,0
Vesna J. , prije 1 godinu

Držala se dogovora i napravila sve kako treba.

Usluge: Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda, Obrt za čišćenje, Kuhinje po mjeri, Agencije za čišćenje, Stolari, Čišćenje apartmana, Dezinfekcija prostora, Čišćenje stanova, Ugradbeni ormari, Ormari po mjeri, Čišćenje poslovnih prostora

Drugi izvođači u blizini mjesta Sela

Druge usluge u Sisku i okolici

Nedavni upiti

Stepenište

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, šaljem Vam dimenzije stubišta za koje molim ponude. Dimenzije: gazišta 13 kom- 90x33 cm 1 kom-x33 cm 1 kom--33cm čela 13 kom-90 cm 2 kom- cm Molim u ponudama navesti cijene u dvije varijante: za hrast i bukvu, isto tako specificirati cijene materijala i radova odvojeno. Unaprijed zahvaljujem,

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam kuhinju za stan u Zagrebu.Kuhinja bi bila bijeli iveral,na jedan zid. Duljina donjih elemenata treba biti 2.10m sa frižiderom,štednjakom,sudoperom i perilicom suđa. Gornji elementi neka prate cijelu dužinu,a visina neka bude do stropa. Nasuprot treba ići uski stol kao pult koji se po mogućnosti može sklopiti ili podvući jer je stan mali. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam kuhinju za apartman u Barbarigi pokraj Vodnjana. Bila bi to ravna kuhinja s naglaskom na gornje elemente koji bi bili dužine 2.10m oko 5 elemenata visina 60cm ali nije fiksna i standardna dubina 50-60cm. Donji element bi bio samo jedan i to širine 1m za sudoper-jedna košarica tako da ima radni prostor s desne strane,a ispod ormarić sa dvoja vrata i ići će štednjak i frižider. U okviru ponude uključite dovoz do apartmana i montažu ,priključivanje na vodovod i ako imate u ponudi u skidanje starih elemenata. Na odmoru sam još 15 dana ako bi se to moglo riješiti u tom roku. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebao bih izradau ormara za spavaću sobu po mjeri dimenzija širina 1,50 x 2,45 x 60 cm. Željeli bi fronte sa traženim rukohvatima kao iz priloga.Te da krilo bude isto ako u prilogu no umjesto polica da budu košare. Želimo takav ormar sa 3 krila. Svako krilo da ima svoju kombinaciju košara. Odgovaralo bi nam plaćanje na rate. Molim Vaše cijenjene ponude. Inače stan se nalazi na Jarunu u Zagrebu gdje bi se vršila montaža. Lijep pozdrav.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, šaljem u nastavku opis i dimenzije kuhinje: - kuhinja L oblik, dimenzije 1.73m x 3.56m, fronte visoki sjaj (bijela) - na kraćoj stranici predvidjeti kuhalište obzirom da se na istoj strani nalazi instalacija za napu, element ispod kuhališta s ladicama i element uži s ladicama - predvidjeti kutni element sa izvlačnim sistemom - na dužoj stranici predvidjeti ugradbeni hladnjak, visoki element za ugradbenu pećnicu, perilicu za suđe, element za sudoper (jedno korito sa cjedilom) s ladicom - instalacije za dovod i odvod vode i perilicu se nalaze na dužoj stranici na otprilike 1.50m, 1.70m i 1.80m mjereno od zida kraće stranice - visina stropa je 2.57m Slobodno me kontaktirajte ukoliko je potrebna nadopuna podataka. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav,

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuhinja bi trebala biti u obliku slova L, duljina 3.60m jedna strana -moraju biti 2 ladičara obavezno,a ostalo proizvoljno,a s lijeve strane do 1.60m duljina i tu je sudoper. Samo donji elementi jer je kuhinja u potkrovlju. Trebala bi biti gotova do 25.9. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, kuhinja treba biti dulijne 2.20m + sudoper na kraju u obliku slova L i dalje u dužinu do 1m,a gornji elementi 1.5m duljine jer ne mogu pratiti cijelu dužinu zbog prozora. Štednjak je na kraju,ne treba biti ugradbeni,na kraju treba biti samo napa i za pozadinu staklo ili nešto slično;visoki sjaj. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Stepenište

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, renoviramo potrkovlje i trebaju nam stepenice koje vode u galeriju. Galerija počinje na 2.40m ,stepenice idu na L; 3 stepenice zatim ravnina i onda u L do galerije. U projektu nam stoje konzolne skale bez nosača ili metalne s ogradom. Projekt Vam možemo lako poslati naknadno. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam novu kuhinju po mjeri, sa svim novim uređajima osim frižidera. Kuhinja bi bila u L obliku, 60 cm/ cm. Za kuhinju bi trebali biti samo donji elementi, jer je kuhinja u potkrovlju. Fronte bi bile u bijeloj mat boji( od iverala), a radna ploha u boji drva. Također me zanima izrada kuhinje u shabby chic dizajnu (jednostavna varijanta za fronte). Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno mi je izraditi ugradbeni ormar u jednoj sobi od zida do zida, širina je 3 m, a visina 2, 60,a htjela bih da je što veća dubina ormara zbog veće funkcionalnosti. Vrata klizna, jedan dio za cipele, u drugom dijelu za usisavače i kućanski aparate, u trećem dijelu posteljina, kuferi i slične stvari. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.