Ocjene

4.3 / 5
Roberta M. - 15.01.2020
Izvođač je obavio radove zamjene svih prozora u stanu (4) u dogovorenom roku, u jednom danu, korektno i uredno.
5.0 / 5
Darko Z. - 09.01.2020
Sve pohvale tvrtki LORD GRAĐENJE DOO, osoblje iz ureda čista 10-ka, monteri ljubazni, pedantni, profesionalni. Svima koji trebaju stolariju bih preporucio tvrtku LORD GRAĐENJE . Nekoliko drugih tvrtki mi je nudilo jeftinije, a i skuplje ponude, ali nakon provjere sam utvrdio da mnogi nude profil Salamander Brugmann, a ne naglase to jer Brugmann iako je također Salamander nije iste kvalitete kao Salamander SL 76 sa kojim radi Lord građenje. Zato sve pohvale i preporuke. P.S. Slažem se sa Ljiljanom P. koja je napisala da ima zamjerku da bi stakla mogla biti i malo čistija jer prilikom montaže se zapraše :-) Naravno to je šala, tko danas kome još pere stakla :-)
5.0 / 5
Ljiljana P. - 08.01.2020
Poštivanje dogovorenog roka i susretlljivost kod uklanjanja nedostataka prilikom montaže.
Više pažnje posvetiti čistoći i kvaliteti ugrađenih stakala.
5.0 / 5
Damjan K. - 14.10.2019
Izuzetno susretljivi i otvoreni za komunikaciju, pomogli su savjetima i prijedlozima, radovi izvršeni uredno prije roka i potrudili se da sve završe u jednom danu. Počistili su sve za sobom nakon radova.
5.0 / 5
Gabrijel Ž. - 03.10.2019
Pohvalio bih Lord građenje d.o.o. Rok je bio 45 dana, no stolarija je bila ugrađena već nakon 10 dana. Brzina, kvaliteta. Preporučio sam ih na nekoliko mjesta, klijenti također zadovoljni. Uz sve to rade sa kvalitetnijim materijalima od ostalih.
5.0 / 5
Nikola F. - 17.09.2019
Izvođač je ispoštivao dogovorene rokove, a cjenovno i kvalitetom je bio najprihvatljiviji. Preporuka!
5.0 / 5
Goran K. - 11.09.2019
Odlična komunikacija, poštivanje rokova, čak i prije dogovorenog roka, za svaku preporuku, brzo, efikasno i kvalitetno.
5.0 / 5
Mirela L. - 26.07.2019
Sve ali apsolutno sve je za svaku pohvalu: od same početke komunikacije do završetka radova, obavljeno u najkraćem mogućem roku, materijali i izrada. Zaista smio prezadvoljni i preporučili bismo Lord Građenje svima! I sami smo bili u velikim dilemama, nije lako pronaći najbolji omjer cijene i kvalitete. Upravo iz tog razloga pišem ovaj osvrt, nadam se da će nekome pomoći jer uistinu nećete pogriješiti ako izaberete Lord. Omjer cijene i kvalitete je odličan, brzina i profesionalnost na najvišoj razini, jako su nas ugodno iznenadili i hvala Vam Lord Građenje što ste uljepšali naš ppgled na svijet!
5.0 / 5
Goran F. - 24.07.2019
Izuzetno profesionalan, ljubazan i odgovoran tim ljudi. Iznimno strpljivi i u jednom danu smo uspjeli dogovoriti što s drugim izvođačem nismo mogli u periodu od mjesec dana. Poštuju ponudu i cijene koje su prvotno ponudili, a ne kao kod drugog izvođača da svaka izmjena na ponudi je nosila izmjene cijena i na drugim stavkama koje nismo mijenjali. Preporuka!
5.0 / 5
Refik R. - 19.07.2019
Zadovoljni napravljenim poslom. Brzi, ljubazni i kvalitetni. Nakon završenog posla iza sebe sve očiste. Preporučamo.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu