Ocjene

5.0 / 5
Magdalena R. - 13.05.2019
Stvarno smo ugodno iznenađeni suradnjom i susretljivošću svih djelatnika Lord Gradnje. Od toga da su nam dali puno savjeta, pokušavali s nama naći najbolje riješenje za naš prostor, do toga da je 9 velikih prozora bilo gotovo u jednom danu i to do 17h. Neke sitnice koje su ostale su nam kroz 2 dana došli sanirati. Što se cijene tiče bila je u rangu onoga što sam dobila od svih ponuđača. Lord gradnji sam se javila radi dobrih recenzija, nisam se razočarala. Rado ćemo i drugu polovicu stana rješavati sa njima. Svakom za preporuku! Ne trebaju poboljšavati ništa, samo neka održe tu kvalitetu usluge i kada se zakupljenost poveća !
5.0 / 5
Vesna Ž. - 08.05.2019
Bez i jedne zamjerke! Poštivanje predodređenog roka i dolazak točno u dogovoreno vrijeme. Urednost izvedbe montaže i završnih radova. Ljubaznost montera spremnih da odgovore na upite i ljubaznost službenice prilikom telefonskih dogovora o terminima i tehničkim detaljima. Već prvi kontakt s osobom iz firme Lord (tehničar za izmjeru) bio je pozitivan pa je i to utjecalo na izbor izvođača. Vrlo zadovoljni.
5.0 / 5
Tihomir B. - 12.04.2019
Pvc stolariju za cijelu kuću tvrtka Lord Građenje odradila je za svaku pohvalu, djelatnici ljubazni, posao odradili brzo, prije roka, profesionalno, kvalitetno i uredno, mi smo prezadovoljni, preporučamo!
5.0 / 5
Zdenko B. - 05.04.2019
Vrlo profesionalno odrađeno. Dečki su nakon odrađenog sve počistili. Preporučam Lord Građenje svakom tko radi izmjenu stolarije.
5.0 / 5
Dubravka L. - 04.04.2019
Ugodno sam iznenađena brzinom izvođenja ugradnje prozora i vrata kao i poštivanjem svih dogovora. Izuzetno ljubazna, brza i korektna je gospođa Emina s kojom se ugovara posao. Sve se s njom može dogovoriti i izlazi u susret sa svim zahtjevima te uskače srdačno u susret u rješavanju bilo kakvih problema. Uvijek je dostupna i ništa se ne čeka. Sve je s njene strane odrađeno korektno i brzo. Proizvodi su vrhunski kao i ekipa koja je došla, ugradila proizvode u tišini i otišla. Ostavili su za sobom sve čisto i nitko nije od susjeda niti primjetio da nam postavljaju prozore. Sve pohvale Lord firmi. Uz pristupačne cijene i sve navedeno zadovoljna sam što sam izabrala baš njih.
5.0 / 5
Renata F. - 01.04.2019
Svakako želim pohvaliti izvođača pvc stolarije Lord. Držali su se dogovora isporuke PVC stolarije. Svakako bi pohvalili brzinu, urednost i profesionalnost, te ih svakao preporučujemo .
4.7 / 5
Duje B. - 29.03.2019
Iznimno ljubazni i operativni, ugovoreni posao obavilii su dosta prije ugovorenog roka. Također, osigurali su i odradili besplatan naknadni pregled i dodatno podešavanje sve ugrađene opreme mjesec dana nakon montaže.
Prilikom montaže mogli bi zaštititi radni prostor folijama, da se prašina koja se u montaži neizbježno stvara ne nakuplja po namještaju jer ju je naknadno vrlo teško počistiti.
5.0 / 5
Nena K. - 14.03.2019
Sve pohvale izvođaču radova. Posao su obavili i prije navedenog termina, pomogli nam svojim stručnim savjetima, bili izuzetno ljubazni.
5.0 / 5
Tomislav J. - 18.02.2019
Sjajna komunikacija, susretljivost, ljubaznost, stručnost, urednost, u svim fazama - od početnog kontakta, slanja ponude, promjena u ponudi, izmjere, te same ugradnje. Ponuda je bila daleko najpovoljnija u odnosu na sve druge izvodjače koje smo kontaktirali. Stolarija je bila gotova u pola predviđenog vremena. Ugradnja je bila profesionalno odrađena, vrlo uredna (minimalno krpanje špaleta), te su majstori zbrinuli svu staru stolariju. Nakon instalacije - poziv iz firme jesmo li zadovoljni s odradjenim poslom i je li sve u redu. Vrlo profesionalno!
5.0 / 5
Damir L. - 11.02.2019
Brzina, kvaliteta. Dodatni zahtjevi određeni bez problema. Sve počišćeno poslije radova. Odličan omjer uloženo/dobiveno.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu