Ocjene

5.0 / 5
Petra H. - 11.07.2019
Od prvog kontakta do odlaska majstora sve je teklo jako glatko, uz mnogobrojne savjete. Ponuda koju sam dobila nije bila najpovoljnija ali u razgovoru sam osjetila profesionalnost i baš zato odlučila dati više i time dobiti više, što se nakon montaže pokazalo kad odlična odluka. Prostor je nakon montaže bio uredan, majstori su sve počistili za sobom, možda čak i previše. Montaža je odrađena profesionalno i jako pedantno. :) Nemam niti jednu zamjerku!!
4.7 / 5
Sanja C. - 11.07.2019
Vrlo brzo odradili postavljanje prozora, majstorski uhodani. Bila je ogrebotina na staklu ali su ga zamijenili i problem je bio riješen.
5.0 / 5
Vanja R. - 08.07.2019
Majstori su bili vrlo organizirani, brzi, susretljivi, objasnili su sve mogućnosti prilikom rješavanja nekih situacija u toku montaže, sugerirali rješenja. Nakon završenog posla sve su za sobom ostavili čisto.
5.0 / 5
Mato Š. - 02.07.2019
Lord građenje se od početka pokazao vrlo profesionalnim, komunikacija profesionalna i ugodna, sve dogovore su poštivali, cijena iz ponude se u završnici nije mijenjala, radove su izveli čak i prije roka. Sve je bilo u redu.
5.0 / 5
Irena V. - 28.06.2019
Vrlo sam zadovoljna tvrtkom Lord građenje d.o.o. već od prvog kontakta. Nakon poslane ponude odmah su se javili telefonom, raspitali o stvarnom stanju i upozorili na nedostatke mog upita. Gospođa za kontakt je vrlo ljubazna, spremna pomoći i ponuditi različita rješenja, kao i stručnjak koji je odradio izmjeru. Posao je odrađen prema dogovoru i u roku (čak i prije). Majstori su vrlo pristojni i uredni, čišćenje nakon njih je bilo zanemarivo s obzirom na obavljeni posao.
5.0 / 5
Tanja K. - 07.06.2019
Kad bi izvođač Lord građenje d.o.o. nudio ostale usluge i radove koji su potrebni kad se rade adaptacije u stanu bez daljnjeg razmišljanja njih bi odabrali. U prvom kontakta s uredom za ponude gospođa je detaljno pojasnila puno toga o čemu uopće nismo razmišljali. Na sva pitanja je imala odgovor, a puno je pomogla kad smo imali dilemu što odabrati. Važno je reći da bilo koja njena sugestija nije imala nikakve veze s iznosom ponude. Sljedeći korak je bila izmjera koja je napravljena veoma profesionalno, a moram reći da nije bilo jednostavno budući da je jedan prozor klizni duljine cca 3,6 x 1,28 m i da nije bilo dobro izmjereno novi prozor se sigurno ne bi mogao ugraditi. U dogovorenom roku smo dobili obavijest o danu ugradnje kao i informaciju da će sve biti gotovo u jedan dan. Kako je bilo rečeno tako je i učinjeno. Sva vanjska stolarija stana od cca 60 m2 je zamijenjena, ugrađena nova, stavljene vanjske i unutarnje klupice i učinjena je zidarska obrada oko prozora. Stan je na kraju radova i ugrađenih prozora ostavljen identično kako je izgledao prije početka radova. Preporučam dobavljača LORD Građenje na ovaj način kao i u komunikaciji sa prijateljima i poznanicima.
5.0 / 5
Ivan A. - 31.05.2019
Radovi su kvalitetno izvedeni u planiranom roku. Monteri su očito kapacitirani znanjem i opremom za obavljanje poslova ugradnje i završne obrade. Gradilište (stan) ostavljaju čistim iza sebe.
4.7 / 5
Maro M. - 28.05.2019
Ispoštovali su sve rokove u okviru cijene koja je bila dogovorena. Susretljivi i komunikativni. Posao je napravljen korektno.
5.0 / 5
Veronika B. - 25.05.2019
Stolarija ugrađena prije predviđenog roka. Dečki izuzetno organizirani. Skidanje stare stolarije odvoz iste i postava nove na obiteljskoj kući ( 9 prozora i 2 ulazna vrata ), sve u jednom danu. Puno sreće u budućem poslovanju. Imate moje preporuke.
5.0 / 5
Magdalena R. - 13.05.2019
Stvarno smo ugodno iznenađeni suradnjom i susretljivošću svih djelatnika Lord Gradnje. Od toga da su nam dali puno savjeta, pokušavali s nama naći najbolje riješenje za naš prostor, do toga da je 9 velikih prozora bilo gotovo u jednom danu i to do 17h. Neke sitnice koje su ostale su nam kroz 2 dana došli sanirati. Što se cijene tiče bila je u rangu onoga što sam dobila od svih ponuđača. Lord gradnji sam se javila radi dobrih recenzija, nisam se razočarala. Rado ćemo i drugu polovicu stana rješavati sa njima. Svakom za preporuku! Ne trebaju poboljšavati ništa, samo neka održe tu kvalitetu usluge i kada se zakupljenost poveća !

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu