Ocjene

5.0 / 5
Damjan K. - 14.10.2019
Izuzetno susretljivi i otvoreni za komunikaciju, pomogli su savjetima i prijedlozima, radovi izvršeni uredno prije roka i potrudili se da sve završe u jednom danu. Počistili su sve za sobom nakon radova.
5.0 / 5
Gabrijel Ž. - 03.10.2019
Pohvalio bih Lord građenje d.o.o. Rok je bio 45 dana, no stolarija je bila ugrađena već nakon 10 dana. Brzina, kvaliteta. Preporučio sam ih na nekoliko mjesta, klijenti također zadovoljni. Uz sve to rade sa kvalitetnijim materijalima od ostalih.
5.0 / 5
Nikola F. - 17.09.2019
Izvođač je ispoštivao dogovorene rokove, a cjenovno i kvalitetom je bio najprihvatljiviji. Preporuka!
5.0 / 5
Goran K. - 11.09.2019
Odlična komunikacija, poštivanje rokova, čak i prije dogovorenog roka, za svaku preporuku, brzo, efikasno i kvalitetno.
5.0 / 5
Mirela L. - 26.07.2019
Sve ali apsolutno sve je za svaku pohvalu: od same početke komunikacije do završetka radova, obavljeno u najkraćem mogućem roku, materijali i izrada. Zaista smio prezadvoljni i preporučili bismo Lord Građenje svima! I sami smo bili u velikim dilemama, nije lako pronaći najbolji omjer cijene i kvalitete. Upravo iz tog razloga pišem ovaj osvrt, nadam se da će nekome pomoći jer uistinu nećete pogriješiti ako izaberete Lord. Omjer cijene i kvalitete je odličan, brzina i profesionalnost na najvišoj razini, jako su nas ugodno iznenadili i hvala Vam Lord Građenje što ste uljepšali naš ppgled na svijet!
5.0 / 5
Goran F. - 24.07.2019
Izuzetno profesionalan, ljubazan i odgovoran tim ljudi. Iznimno strpljivi i u jednom danu smo uspjeli dogovoriti što s drugim izvođačem nismo mogli u periodu od mjesec dana. Poštuju ponudu i cijene koje su prvotno ponudili, a ne kao kod drugog izvođača da svaka izmjena na ponudi je nosila izmjene cijena i na drugim stavkama koje nismo mijenjali. Preporuka!
5.0 / 5
Refik R. - 19.07.2019
Zadovoljni napravljenim poslom. Brzi, ljubazni i kvalitetni. Nakon završenog posla iza sebe sve očiste. Preporučamo.
5.0 / 5
Petra H. - 11.07.2019
Od prvog kontakta do odlaska majstora sve je teklo jako glatko, uz mnogobrojne savjete. Ponuda koju sam dobila nije bila najpovoljnija ali u razgovoru sam osjetila profesionalnost i baš zato odlučila dati više i time dobiti više, što se nakon montaže pokazalo kad odlična odluka. Prostor je nakon montaže bio uredan, majstori su sve počistili za sobom, možda čak i previše. Montaža je odrađena profesionalno i jako pedantno. :) Nemam niti jednu zamjerku!!
4.7 / 5
Sanja C. - 11.07.2019
Vrlo brzo odradili postavljanje prozora, majstorski uhodani. Bila je ogrebotina na staklu ali su ga zamijenili i problem je bio riješen.
5.0 / 5
Vanja R. - 08.07.2019
Majstori su bili vrlo organizirani, brzi, susretljivi, objasnili su sve mogućnosti prilikom rješavanja nekih situacija u toku montaže, sugerirali rješenja. Nakon završenog posla sve su za sobom ostavili čisto.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu