KOSTANJSKI, OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE, VL. KREŠIMIR KOSTANJSKI

Zagreb
Knjigovodstveni servisi, Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,9
17 ocjena

17 ocjena za tvrtku KOSTANJSKI, OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE, VL. KREŠIMIR KOSTANJSKI

Ocjene

4,0
Uponor d. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo suradnjom. Sve se odrađuje po dogovoru. Ukoliko s nečim nismo zadovoljni uvaži se i popravi.

5,0
Finmar t. , prije 2 godine

Jedan od dvojice koji su se javili odmah i prije davanja ponude došli vidjeti prostor koji treba čistiti. Izvođač korektan, radnici pristojni i radišni.

5,0
Nomen Solis Hvar d.o.o. , prije 2 godine

Imam samo riječi pohvale, više nego zadovoljan. Imali smo prije servis za čišćenje s kojim nismo bili zadovoljni, a ovi su svemirski brod za njih. Samo se nadam da će tako ostati i dalje.

5,0
Sub Vision d.o.o. , prije 3 godine

U roku dva dana se sve riješilo, predala sam upit, dobila ponudu i odrađeno čišćenje jako kvalitetno i za svaku pohvalu.

5,0
Andreja S. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo uslugom i suradnjom. Pohvala za kvalitetno čišćenje.

5,0
Učilište P. , prije 1 godinu

Brza i lijepa komunikacija te još najpovoljnija ponuda.

5,0
Tanja B. , prije 2 godine

Drži se rokova, termina, vrlo uslužni i susretljivi.

5,0
Stambena z. M. 1. , prije 2 godine

Sve 5. Za sada sve ide kako treba.

5,0
OD Š. i. p. , prije 2 godine

Zadovoljni smo poštivanjem rokova i dogovora. Sve u redu.

5,0
Batak g. , prije 2 godine

Zadovoljan sam suradnjom.

Prikaži više

Usluge: Revizija, Knjigovođa, Knjigovodstvene usluge, Čišćenje poslovnih prostora, Porezni savjetnici, Dezinfekcija prostora, Knjigovodstveni servisi, Čišćenje ureda, Računovodstvo, Agencije za čišćenje, Obrt za čišćenje, Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova, Porezno savjetovanje, Čišćenje apartmana, Knjigovodstvo, Računovodstveni servis

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 53 m2

Generalno čišćenje - pranje roleta i prozora s okvirima - brisanje prašine s namještaja, paučine, lustera - pranje radijatora - čišćenje kuhinje (frižider, napa, pećnica, mikrovalna, unutarnji i vanjski dio namještaja, radne površine i sudoper) - čišćenje kupaonice (keramičke pločice, wc školjka, tuš kabina, umivaonik i ogledalo, ormari) - pranje i čišćenje dva tepiha x - pranje podova (laminat, pločice) - pranje podnih pločica na balkonu

Porezno savjetovanje

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 10
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 10
 • Broj zaposlenih: 40
 • Obveznik PDV-a?: Da

Tražimo računovodstvo, koje bi obračunavalo plače za izaslane radnike. To znači da bi kod platnih lista trebalo obračunati hrvatske doprinose i njemačke- lohnsteuet. Takođe bi trebalo svaki mjesec preko sistema Elstar u njemačkoj oddati podatke o odvedenom LS i taj obrazac slati nam, da uplatimo taj ls u njemačkoj.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 75 m2

Potrebno je generalno čišćenje stana nakon selidbe iz istoga. U stanu je boravila obitelj s djetetom i makin psom. Stan ima dvije spavaće sobe, jednu kupaonu, jedan wc, veliki dnevni boravak i kuhinju. Potrebno je čišćenje kuhinjskih elemenata i svih ostalih ormara u stanu iznutra, čišćenje hladnjaka, prozora (6 velikih), te pločica u kupaoni i wc-u. Poželjno je i dubinsko čišćenje dvaju madraca (* i *) i kutne garniture, ali ponuda može i bez toga. Stan se nalazi u Splitu pored trgovačkog centra Joker.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Poštovani, Zanima me generačno čišćenje stana od m2, koji se sastoji od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, 2 balkona, kuhinje i dnevnog boravka. Zanima me generalno čišćenje stana na način da fizički ne moram micati ja stvari, već da to bude u cijeni rada, da se sve stvari ( naprimjer knjige, higijenski proizvodi u kupanici, igračke, mali kučanski aparati s polica) maknu od strane djelatnika, da se sve prebirše i opere i vrati natrag na mjesto. Također pranje svih površina i prozora, kao i unutrašnjosti kuhinjskih elemenata. Zanima me datum čišćenja također, vikend 28./29.08. U isčekivanju Vašeg odgovora, S poštovanjem

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 250 m2

Poštovani, Zamolili bismo Vas ponudu s jediničnim cijenama i ukupnom cijenom za JEDNO GENERALNO čišćenje koje bi uključivalo: - Pranje tepisona (prostor m2) - Pranje 31 uredskih stolica (14 zelenih, 17 bijelih) - Pranje 4 fotelje i 1 kauč (slika u privitku) - Pranje staklenih površina s okvirima do 3 metra obostrano (slike u privitku) - Pranje prozora s nutarnje strane - Čišćenje paučine i brisanje prašine sa svih vidljivih površina - Čišćenje unutrašnjosti 4 ormara (slika u privitku) - Čišćenje i dezinfekcija 2 sanitarne prostorije (slika u privitku) - Čišćenje kuhinjske prostorije (slika u privtiku) Zamolila bih informaciju što točno podrazumijeva čišćenje i dezinfekcija sanitranih prostorija i čišćenje kuhinjske prostorije. Također bih zamolila informaciju je li moguće sve navedeno dogovoriti za petak od 16:00 h na dalje, početkom rujna? Unaprijed hvala!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 80 m2

Potrebna nam je usluga periodičnog čišćenja stana; otprilike jednom u dva tjedna. Stan se nalazi u Zagrebu (Trešnjevka), 1. kat (bez lifta). Površina stana je 80 m2 i sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, hodnika, balkona te prostora kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka. Usluga bi uključivala: – čišćenje kupaonice (keramičke pločice, wc školjka, kada, tuš kada, umivaonik i ogledala) – usisavanje tepiha – pranje podova (parketa i pločice) – čišćenje kuhinje (pećnica, sudoper, hladnjak, radna ploha, vanjski dio drvenih površina, unutrašnjost kuhinjskih elemenata) – pranje stolarije, roleta, prozora i radijatora – brisanje prašine – čišćenje ostalih drvenih površina (ormari) – pranje balkona. Većinu navedenih usluga je dovoljno obaviti jednom mjesečno, no s obzirom da je stan veliki i dosta posla, odgovarali bi nam dolasci na dvotjednoj bazi. Stan je izrazito uredan i održavan, no zbog manjka vremena rado bismo angažirali profesionalce u daljnjem održavanju našeg doma.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Trebam generalno čišćenje kuće sa posebnim naglaskom na wc, kupaonicu, rolete, prozore, vrata, radijatore. U pitanju je prašina od stajanja i nekorištenja kuće. Trebam provjereni i dostupan servis, firmu, jer za jednu osobu je to previše i predugo bi trajalo. Dani koji bi mi odgovarali su petak, subota, ev. ponedjeljak. Hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Stan je potpuno prazan, nema niti kuhinju. Rijec je o novogradnji u kojoj nitko nije zivio zadnjih 10 godina. Treba obrisati prasinu, oprati 2 kupaonice, prozore, rolete...stan ima 2 loggie te 2 terase, veca terasa ima 50m2. Visokotlačni čistač je potreban za terase i loggie. U stanu ima vode ali nema struje.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 75 m2

Poštovani, potrebno je generalno čišćenje stana koji nije održavan u kojem živi stariji bračni par (oboje umirovljenici). Ima dosta prašine, paučine, starog namještaja/kuhinjskih elementa i aparata. Trebalo bi oprati drvenu stolariju i prozore, WC, kuhinju... U međuvremenu ćemo mi pokušati smanjiti količinu stvari i baciti stari nekorišten namještaj. Po završetku, u slučaju zadovoljstva, moguće je ostvariti suradnju održavanja čistoće učestalosti jednom tjedno. Hvala! Pozdrav, .

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 80 m2

Poštovani, molimo Vas za dostavu ponuda za čišćenje apartmana u naselju Sveti Petar na Moru. Ukoliko je moguće, molimo Vas da pošaljete i link na Vašu uvaženu web stranicu ukoliko istu imate ili reference od prijašnjih nalogodavaca. Bitno nam je iskustvo ali također i povjerenje, odnosno sigurnost da će čišćenje sigurno izvršiti u zakazanom terminu. Unaprijed se se zahvaljujemo na Vašem javljanju i dostavi ponuda. Lp