KOFER CVIJEĆA j.d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Soboslikarski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,9
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku KOFER CVIJEĆA j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Ivana G. , prije 1 mjesec

Adaptacija cijelog stana: voda, struja, keramika, postavljanje sanitarija, radijatora, postavljanje laminata, pregradni zid, bojanje stolarije, gletanje i bojanje zidova sve savršeno i bez greške svaka pohvala i preporuka !👍😊👏

5,0
Martina H. , prije 3 mjeseca

Izvođač je obavio posao u dogovorenom roku i sa dogovorenom cijenom. Jako smo zadovoljni, bili su brzi i sve ostavili čisto. Preporučujem.

5,0
Vedrana K. , prije 6 mjeseci

Nakon upita, izvođač se javio isti dan, došao napraviti procjenu i dati ponudu, bio vrlo fleksibilan u dogovoru oko termina obavljanja posla, a posao je obavljen brzo i profesionalno. Sve pohvale!

5,0
Iva M. F. , prije 12 mjeseci

Ocjena je 5+! Izvođač je dogovor i posao obavio u ekspresnom roku, kvalitetno, pedantno, uredno i povoljno! Bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s nekime tko zna svoj posao, a ujedno je marljiv i savjestan! Preporučam!

4,3
Sunčana S. , prije 1 godinu

Bilo je dogovoreno bojanje prozora. Nisam stručnjak za te poslove, ali ako se ne varam treba skinuti staru boju, pokitati, ošmirglati i ponovo obojati. Je li išta pokitano - ja nisam primjetila. Malo je pošmirglana stara boja i nanešena nova. Odmah mi je bila sumnjiva niska cijena i kratak rok izvedbe - što je ispoštovano nauštrb kvalitete izvedbe radova. Srednja ocjena za Kofer Cvijeća.

5,0
Branimir I. , prije 1 godinu

KOFER CVIJEĆA j.d.o.o. je sve obavio odlično, po pristupačnoj cijeni uz držanje rokova. Davao je sugestije i ideje za još bolje izvođenje radova od onoga što smo zamislili. Po izvršenju radova prostor je ostavio iznimno urednim.

5,0
Đuro C. , prije 2 godine

Pedantan majstor, vrhunski odrađen posao. Materijal prvoklasan, posao odrađen u najkraćem mogućem vremenu. Cijena je bila korektna. Usluga prvoklasna. Zamjerki nema.

5,0
Atana S. , prije 8 mjeseci

Svi rokovi su ispoštovani, vrlo su ljubazni, temeljiti i cijena je pristupačna!

5,0
Damir V. , prije 1 godinu

Za bojanje zidova smo odabrali KOFER CVIJEĆA j.d.o.o. Izvođač je ok.

5,0
Denis K. , prije 1 godinu

Soboslikarski radovi odrađeni sukladno dogovoru.

Prikaži više

Usluge: Adaptacija stana ključ u ruke, Renoviranje stana, Bojanje fasade, Preuređenje stana, Ličilački radovi, Soboslikarski radovi, Bojanje zidova, Soboslikari, Ličilac, Bojanje škole ili vrtića, Adaptacija stana

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 30
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, trebala bih uslugu bojanja zidova. Radi se o jednoj prostoriji, nekih 30-40m2. Tapete ćemo skinuti sami, no moguće je da će dijelove zidova možda trebati gletanje. Htjeli bi da je glavni zid (gdje su trenutno separei) obojan u boju kao što je u privitku, s tim efektom, ne nužno ta nijansa. To je ukratko plan. Hvala.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 23
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

garsonjera u Zagrebu , na Trešnjevci 2 kat, potrebno: postaviti laminate, obojati stolariju (dvoja vrata-sobna, kupaonska, balkonska i) obojati zidove , postaviti pločice u kuhinji i kupaoni , vodoistalaterski radovi u kupaoni , postaviti tuš kadu, Wc ,lavabo, i zidni ormarić. Molim okvirnu cijenu za rad, dakle bez materijala(laminata, poločica, i sanitarija)

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 100
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, U pripremi smo za adaptaciju stana i tražimo majstore od povjerenja za vodoinstalaterske, keramičarske radove te parketara i malera. Riječ je o zamjeni keramike u kuhinji, izmjeni vodoinstalacija u kuhinji, zamjeni keramike i sanitarija u kupaonama , brušenju parketa i malanju stana. Ljubazno vas molim informaciju jeste li zainteresirani i u mogućnosti preuzeti ovaj posao (idealno bi bilo da možete početi u roku slijedećih 7 – 10 dana). Hvala i lijep pozdrav,

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 70
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Skidanje tapeta sa zidova i bojanje,skidanje pločica (cca 16 m2), kompletno renoviranje kupatila (uključujući izmjenu olovnih cijevi), skidanje parketa i stavljanje novog, uređivanje postojećih drvenih prozora i vrata, bojanje i "popravak" (nekoliko rupa u zidovima) balkona (ostaju postojeće pločice na balkonu), postavljanje klima uređaja.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 40
 • Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Želim da mi se makne lamperija jer je stan u potkrovlju i da se stavi dobra izolazija plafona jer je cjeli stan u lamperiji.... Da mi se preuredi kupaonica i WC koji je zasebno odvojen i napravi jedan dio za kuhinju izvuku cijevi vodovoda za mogučnost di je trenutno wc da bude kuhinja... I promijeni laminat i pločice u neke kvalitetnije podne obloge... Hvala

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 48
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je prebojati sobu od 12 m2 (3 x 4 m) što bi bilo oko 48 m2 za bojanje, ali na jednoj strani se nalazi ugradbeni ormar i vrata, dok je na suprotnoj strani prozor. To smanjuje kvadraturu dijelova za bojanje. Izazov je u tome što je potrebno postojeću tamno smeđu i crvenu boju prebojati u bež. Tražim savjet struke da li je potrebno gletanje za takvu izmjenu boje.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna je izmjera pa potom procjena cjene i dużine trajanja radova. Planiran početak radova je druga polovica kolovoza. Radi se o dnevnom boravku, galeriji i manjoj sobi te stepeništu i hodnicima. Boravak je visok, te se proteže do krova (cca 6 m visine). Potrebne su manje sanacije pukotina nakon potresa. Sve se boja u bijelu boju.

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana (m2): 70
 • Planirani radovi: Prozori i vrata, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim ponudu za rušenje zida i proširivanje kuhinje, izmještanje vode, plinskih instalacija, razvod struje, knauf izolacija profili, usputna kamena vuna- strop 15 m2, 35 m2 knauf zidne izolacije kamena vina, keramika 22 m2, brusenje i lakiranje parketa 15 m2, laminat postava 15 m2, bojanje zidova (dio i gletanje) prostorija od 15m2, 10 m2 i 16 m2. Bojanje ugradbenog ormarica 30 cm× cm. Niveliranje kuhinjskog poda 5 m2 betonskim glazurom, ugradnja vrata na sobi.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno je otući oštećene dijelove žbuke, zažbukati dijelove zidova na četiri mjesta iznad vratiju u stanu. Potrebno je u jednoj sobi 22m2 otući dijelove stropne žbuke i impregnirati s ostalim dijelom (mrežica ili druga veziva), zagletati i oličiti. Ostali dio stana u dobrom je stanju, jer su samo površinska oštećenja žbuke za gletanje i maljanje. Crvenim je označeno gdje je potrebno najviše posla, žutim manje, zelenim samo mjestimično gletanje kao priprema za ličenje. Hvala.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Boju je potrebno postrugati samo sa jednog zida koji je cca 15 m2. Boja se dignula na još par mjesta usljed vlage koju je potrebno sanirati. Inače, stan je ofarban prije godinu dana i razlog ponovnog farbanja je iskljucivo vlaga koja se pojavila usljed neprozračivanja prostora. Gletanje i kitanje zidova je potrebno samo iznimno, na cca 10 m2. Potrebna impregnacija i maksimalna zaštita od gljivica.