Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Potrebno mi je sljedeće: 1) Skidanje stare stolarije i postavljanje nove(Prozora, balkonskih vrata i nutarnjih vrata) 2) Obnova vodovodnih i električnih instalacija (Po cijelom stanu) 3) Instalacija kuhinjskih i kupaonskih vodova i postavljanje (Kade, wc-a, lavandina i sudopera) 4) Rušenje zidova (Ne nosećih) i podizanje novih 5) Dodavanje termo i zvucnih izolacija na vanjske zidove 6) Instalacija podnog grijanja 7) Postavljanje kuhinjskih i kupaonskih elemenata 8) Postavljanje pločica i laminata Vjerovatno sam nešto zaboravio al to možemo sve prilikom razgovora proći. Ukoliko je potrebno još informacija slobodno me kontaktirajte na navedeni telefonski broj. Tražim firmu koja će odraditi sve a ne majstora za svaki zadatak posebno. Lp,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Uslijed potresa, valja urediti: - unutarnje zidove stana u potkrovlju (m2 tlocrtno) - zajedničko stubište (40 m2 tlocrtno) - južnu fasadu na balkonu 2. kata kuće (20 m2, potrebna skela) kao i istočnu fasadu - dio oko ulaznih vrata (10m2) Video zapise oštećenja te nacrte u autocadu šaljem u dodatcima.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o novogradnji, kat obiteljske kuće od cca 75 kvadrata - dvije sobe, kupaonica i galerija te stepenice. Potrebno je skinuti glazuru koja je rađena ranije, jer je popucala i staviti novu. U kupaonici je potrebno drugačije staviti vodovodne instalacije, uštemati cijevi, potpuno je urediti, postaviti svu keramiku i ostalo. Svi su zidovi ožbukani, ali treba gletanje i boja. Postava rasvjetnih tijela. Postava parketa u sobe, hodnik, galeriju, gazište stepenica. Izrada drvene ograde za galeriju i stepenice. Radovi bi se počeli na jesen ili prema dogovoru. Tražimo ozbiljne i kvalitetne majstore i obvezatnu garanciju na radove. Zahvaljujem na cijenjenim ponudama.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Mokošica
Ukupna površina objekta: 50
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Rusnjenje dijela postojece kuce, plus Gradnja i adaptacija postojeceg objekta. Projekt je specifican jer se objekt koji nalazi izmedu 2 postojece gradevine, i kasnije bi se spojio s jednim dijelom druge gradevine. Granja novoga dijela je 50m2 - ali na 2 kata i potkrovlje. Postoji izraden projek i troskovnik. S tim da se rade 3 zida jedan je postojeci. Uz to bi i radili neke dodatne radove pripremne prije gradnje, parking i magazin, za to imamo nacrtano i ugrubo izracunato koliko kubika iskopa i gradnje. U prilogu je troskovnih za glavni projekt.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o dvojnom objektu: (jedna polovica ploče krova su drvene grede, druga polovica je AB ploča) 1 Uklanjanje dijela krova, odvoz materijala, izrada tregera pošto je spoj ploča između objekata od drvenih greda. 2. Niveliranje ploče sa drvenim gredama sa postojećom AB pločom i cementiranje nove AB ploče, tako da za cijelu površinu objekta bude AB ploča 3. Izrada 2x balkona (za svaki kat po jedan) na južnoj strani objekta za cijelu dužinu objekta dim. 2mx8m te izrada nadstrešnice na sjevernoj strani dim. 1,5mx5m 4. Podizanje objekta za visinu 6 blokova i izrada novog krova u površini objekta. U prilogu je excell tablica i dwg sa idejnim tlocrtom objekta dimenzije odstupaju cca +/- mm od stvarnih.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o slijedećem. Postojeća kuća je na dvije etaže i ide se u nadogradnju još jednog kata plus krov. Betonska ploča išla bi jedino na dijelu cca 17 kvadrata poviše postojeće tarace koje bi bila u skolpu stana na zadnjoj etaži koja će se raditi. Tavan bi bio na sredini gdje je to moguće a trebalo bi predvidjeti metalnu konstrukciju za istoga i skale, ne bi išla betonska ploča. Potrebno izraditi betonske skale također. Projektiranje i ishođenje dozvole je u tijeku. Molim Vas za ponudu za predmetni posao. Hvala i srdačan pozdrav!
Brezovica
Ukupna površina objekta: 230
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Niska prizemnica sa bazenom, ispod u zemlji se nalaze garaza za 2 auta, kotlovnica i jos jedna prostorija kao vinski podrum. Kuca ima 3 sobe, blagavaonu, dnevni boravak i 2 wc-a. I kuca nema krova nego je kosi krov na 2 je poviseno u odnosu ceste. Tako da se probija zemlja za garazu a ne kopa u zemlju. Kuca bi se gradila u kupineckom kraljevcu.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Novo krovište jedna voda 60 m2 Zamjena limenog pokrova m2 Dozidavanje prostorije (postojeći temelji) 20 m2 Zidanje zidića malom starom ciglom (postojeći temelji) 1 m visine dužine 10 m Sanacija rubnih dijelova krovišta na štaglju cca m Betoniranje staza 1,5 m širine- cca m Zidanje stupaca za ogradu malom starom ciglom - broj stupaca 70 Građenje 3 nadstrešnice ,drvena konstrukcija na babicama 2xm2- 80, 1 x m2 40
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija starije dvoetazne kuce od m2.Potreban je kopletno novi krov,rusenje nosivih(postavljanje potpornih greda na mjestu nosivih zidova) i pregradnih zidova kako bi se dobio cim veci i otvoreniji prostor,novi dimljak,kompletne nove instalacije,postavljanje knaufa u potkrovlju i prizemlju,nova stolarija,postavljanje zidnih i podnih obloga,farbanje zidova.
Zagreb
Ukupna površina objekta: 150
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, molim Vas ponudu za iskop, salanje, tj. betoniranje vodomjernog okna. Specifikacije prema projektu su sljedece: vodomjerno okno izvest će se od vodonepropusnog betona unutarnjih dimenzija x cm i visine cm(sukladno Općim i tehničkim uvjetima isporuke vodnih usluga) . Ulaz u okno osigurat će se ugradnjom lijevano željeznog poklopca dimenzija 60 x 60 cm nosivosti 50 kN i lijevano željeznih penjalica. Unutar vodomjernog okna postavljaju se dva vodomjera za mjerenje potrošnje sanitarne hladne vode za pojedine samostalne uporabne jedinice. Ugrađeni vodomjeri koji zadovoljavaju maksimalni očekivani satni protok za predmetne samostalne uporabne jedinice bit će DN 25 mm, nazivnog protoka Qn=3,50 m3/h s radio modulom za daljinsko očitanje. Bijenicka cesta a Pocetak radova - kroz 10tak dana.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu