Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Postavljanje krova
Klana
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o sanaciji starog krova. Treba kompletno sve skinuti i staviti novi pokrov. Trenutno je su na krovu stare azbestne ploče. Ni sam ne znam koji bi točno pokrov stavio i svakako bi trebao savjet majstora oko toga. Krov je na tri vode, dvije normalno sa svake strane i treća ide naprijed gdje se spušta jedan trokut. Krovište je počelo prokišnjavati tako da bi to volio riješiti čim prije. Nema krovnih prozora ali bih stavio jedan. Slobodno se javite za daljnji dogovor. Unaprijed hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Čakovec
Čakovec
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Bitumenski pokrov/šindra
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Na dvije garaže i gospodarskom djelu obiteljske kuće potrebno je sa jednostrešnog krovišta ( m2) skinuti ondulin ploče, po potrebi promijeniti loše podroženičke grede i štafne, pripremiti grede i štafne za polaganje novih ondulin ploča (po mogućnosti iskoristiti dobre stare ploče). Krovište prokišnjava pa mi je ovaj zahvat na krovištu hitno potreban. Po dogovoru u proljeće trebam isto napraviti na obiteljskoj kući cca m2. Lijep pozdrav
Krovopokrivači, Izolacija krova - Duga Resa
Duga Resa
Površina krova (u m2): 180
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za izradu krova, na kuci se nalaze stare salonitne ploče koje treba skinuti. Umjesto njih bih stavio sendvič-lim s izolacijom od 5cm. Na dijelu krova iznad terase treba promijeniti 14 rogova po 3 metra. Sav dio krova van kuće bi zatvorio drvenim opsavom(ispod). Na krovu se nalaze 3 dimnjaka. Treba ih zatvoriti limom. U obzir dolaze i ostali limarski radovi( vjetar lajsne, zlijebovi). Hvala.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za renoviranje kupaonice. Treba srušiti staru kadu i umivaonik, ukloniti staro opločenje (podno i zidno) sa odvozom, novo podno i zidno opločenje, ugradnja flat tuš kade cca - x 80-90 cm sa pregradnim paravanom od mat stakla(6-8 mm) klizna, ugradnja nadglavnog tuša (shower pipe 3 u 1), ugradnja ormarića sa umivaonikom, ugradnja ormarića sa ogledalom, nabava plastične stolice za tuš kabinu. Visina kupaonice cm. Hvala.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Zagreb-Dubrava
Površina krova (u m2): 135
Usluge: Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bi mi sanacija krova. Šindra propustila, dotrajala, na par mjesta curi voda - kiša po tavanu. Mislim da bi se šindra mogla ostaviti, barem na gornjim površinama krovišta, a na vertikalama bočno eventualno skinuti. Zatim folija, letvanje, pa lim. Žljebovi bi ostali postojeći (bakar), samo bi se postavili snjegobrani (koristili postojeći, ili novi). Kuća je u tlocrtu cca. 7,5m x 8,5m, dok su vertikale izvučene iz tlocrta cca. 0,5m. Izuzetak je nad ulazom u kuću gdje je dio krovišta izvučen cca. 1,5m. Površina je na dvije vode gore cca.76m2, dok su bočne stranice oko 60m2. Uostalom stvarnu površinu treba definirati na licu mjesta. Inače kuća je građena na kosini, pa je s jedne strane prizemnica, a sa druge katnica. Za pokirvanje bi koristio trapezne limove (pocinčane u boji) zbog vertikala. Mislim da bi bilo jednostavnije, osim ako Vi ne mislite drukčije. Kuća je inače nenaseljena, prazna, pa je radove moguće izvoditi u bilo kojem terminu. Hvala.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice
Fužine
Površina poda kupaonice (u m2): 5
Planirani radovi: Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje! Ukratko: Izrada kupaonice u starini koja se renovira. Potrebno provlaćenje cijevi za dovod i odvod te priprema za: sudoper (sa perilicom posuđa), priprema za mali wc (školjka umivaonik) sa perilicom rublja, te kompletna kupanoica sa tušem, bideom, školjkom i umivaonikom. Pod priprema mislim na cijevi, bez instalacije samih proizvoda (sudoper, školjka u WC-u itd). Kupaonicu s druge strane treba kompletno završiti - ključ u ruke. Izrada instalacije dolaza vode do kupaone sa priključenjem na postojeću alkaten cijev (postavljanje polipropilenskih - cijevi sa izolacijom, obujmicama i uključujući dva prodora kroz zidove) - 6m Izrada instalacije odvoda vode iz kupaone prema iskopu za kanalizaciju ( postavljanje pp kanalizacijskih cijevi - Ø- sa obujmicama i uključujući dva prodora kroz zidove) - u cijeni uključen i materijal - 3m Odvoz građevinskog otpada sa gradilišta i deponiranje na gradski deponij - 1m3 Izrada nove mreže instalacija dovoda i odvoda vode po izljevnom mjestu u kupaonici + priključak tople vode za kuhinju + priključak hladne vode u susjednu prostoriju - u cijeni uključen i materijal - 12 komada Nanošenje impregnacije na zidove (knauf) kupaonice (priprema za polaganje keramike) - 18m2 Izrada podne tuš kade sa ugradnjom podnog ispusta te kasnije oblaganje keramičkim pločicama - 1 kom Ugradnja i obrada podžbuknog vodokotlića te nosača WC školjke/bidea knaufom - 2 kom Izrada podno cementne glazure na podu kupaonice - 5.5m2 Ugradnja tekućih folija (hidroizolacija) s trakom za brtvljenje na podu kupaonice i dijelu zida kod tuš kabine - 9.5m2 Polaganje i fugiranje keramičkih pločica uz izvlačenje silikonske fuge po vertikalnim i horizontalnim spojevima zidova i poda - 25m2 Montaža sanitarne opreme (tuš kabina, WC, bojler, perilica, umivaonik sa ormarićem, slavine, galanterija...) Dostava i unošenje opreme te građevinskog materijala na gradilište te putni troškovi izvođača za cjelokupno vrijeme trajanja radova. Lijep pozdrav.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam adaptirati jednostavan objekt na otoku Šolta. Hidro i termoizolacija vanjskog zida. Otkopati s vanjske strane do temelja i izolirati protiv vlage + XPS 30mm. Dužina 15m. Dubina 1.3m – cca 20m2. Napraviti odvod 30m + 3 odvodna jama Napraviti Kulirplast Cokal ili običnu fasadu (sa izolacijom 30mm) – cca 15m2 Kuhinja Sanirati kapilarnu vlagu u stijeni - 6m Napraviti novu, vodoodbojnu (Weber) žbuku – cca 24m2 Soba Sanirati kapilarnu vlago v steni - 6m Povećati rupu za prozor iz 80x50 na 80x 80. Izgraditi predijelnu stijenu cca 9m2 sa otvorom za vrata 70x cm Napraviti novu, vodoodbojnu (Weber) žbuku – cca 22m2 Položiti pločice cca 16m2 Kupatilo Izrezati betonsku stijenu za vrata x80cm – 3x Izgraditi predijelnu stijenu cca 9m2 sa otvorom za vrata 80x cm Žbuka cca 20m2 Pod i pločice cca 6m2 Hvala.
Krovopokrivači, Izolacija krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, na krovištu ostaje stara šindra, na nju ide izolacija (PVC), letve, lim (više oblika). Što se tiče same kuće, radi se o dvojnom objektu (kućni brojevi 45 i 47). Mi samo na svojoj kući/dijelu (br. 47) mijenjamo krovište, ono je zasad u 2 dijela, tj. pod 2 različite vrste krova (lim i šindra). Mijenjamo samo dio koji je pod šindrom. Na slici tlocrta koji je u privitku, dio krova koji bi mijenjali je omeđen rozim flomasterom. Na krovištu se nalazi 7 grebena i 7 uvala, tj .razvedeni je/razigrani. Stavljali bi LIM iako se još dvoumimo oko toga koju točno vrstu (prijedlozi su dobrodošli). Krov je cca m2. Lijep pozdrav
Krovopokrivači, Izolacija krova
Sveti Ivan Zelina
Površina krova (u m2): 50
Usluge: Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi izrada novog krova nad terasom dimenzija 4,8m x 8,00m. Potrebno je izraditi krov od lima ili crijepa ( akceptirao bi preporuku struke ) sa hidroizolacijom , svod podaskan brodskim podom , zaštićeno sredstvom protiv crvotočine i pobojan u boju po mom izboru. Potrebno je i napraviti kompletnu limariju i oluke za odvodnju oborinske vode. Sljeme krova je na visini cca 5,5 m o poda terase. Molim ukalkulirajte sve što treba kao da se radi o normalnom krovu na kući. Lokacija radova je u Svetom Ivanu Zelini. Hvala.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Sanacija pročelja prizemnog školskog objekta, ukupne površine cca m2. Potrebni radovi: obijanje stare nabubrile otpadajuće žbuke s pročelja fasade površine cca m2, na obijenim dijelovima izrada cementne žbuke (1-2,5 cm), impregnacija te jednokratno bojanje fasadnom bojom kompletne površine, završno čišćenje sa odvozom šute na gradski deponij. Radove izvesti bez postavljanja skele jer je najvećim dijelom visina objekta do 2,5 m. Na kraćem pročelju koje je veće visine riješiti obijanje i žbukanje koliko je moguće sa tla ili ljestvi, a ostatak samo prebojiti (detalji u dogovoru s investitorom i prema sugestiji izvođača). Molim ponude samo Zagreb i bliža okolica firme.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu