Usluge

Primjeri upita

Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora
Nedelišće
Površina grijanog prostora (u m2): 115
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Treba provesti nove instalacije, nikad nije imao centralno. Dakle sukladno pozivu za poticaje korištenja OIE molili bi ponude za: 1) izradu glavnog projekta centralnog grijanja u obiteljskoj kući za ishođenje poticaja prema raspisanom programu na linku niže 2) ponudu za nabavu i montažu sustava centralnog grijanja - preferiramo opciju grijanja na pelete uz dodatno grijanje vode na solarne kolektore ali i svaki drugi prijedlog je dobrodošao 3) ponuda treba sadržavati razdvojeno specifikaciju materijala i radova i odvojeno sustav samo grijanja na pelete te odvojeno sustav dogrijavanja na solarne kolektore Dakle kuća nema centralno grijanje, izvodi se sve od početka, neto povrišna cca m2, sastoji se od 4 sobe, kuhinje, kupaonice, wca i hodnika. Soba u kojoj bi predvidjeli kotlovnicu je radna soba gore desno na slici u tlocrtu, a centralno grijanje treba razvesti i montirati u svim prostorijama te izvesti vanjski fasadni dimovod na vanjskom zidu radne sobe gore desno od prozora na tlocrtu. Zahvaljujem na pomoći. http://.hr/hr/novosti/gradanima_11_milijuna_kuna_za_poticaje_koristenja_obnovljivih_izvora_energije_u_obiteljskim_kucama/
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Varaždinske Toplice
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, stara je kuca a tako i instalacija. Postavljam novu kuhinju i kupaonu i wc .postavljam u kuhinji sudoper sa 2 korita,podpultni protocni bojler 10l. U kupaonici vadim kadu a postavljam tus kadu takodjer bojler od 80l. I postava wc i kotlica izmjena i postava svih ventila i pipa . molio bih za dogovor oko predracuna.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb-Susedgrad
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, U kupaonici na spoju odvodne cijevi u kadi je došlo do puknuća te je poplavljen plafon u kupaonici koja se nalazi na katu ispod. Kada je obzidana, duljine cm. Molim Vas ponudu za promjenu puknutne cijevi, provjeru ako je i na nekom drugom mjestu pukala odvodna cijev u kadi te keramičarske radove postavljanja novih pločica. U prilogu dostavljam fotografije kade i spoja na odvodu.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imam kucu u kojoj imamo problema sa nekim ventilima koji nisu godinama dirani i otvarani i sada kada jesu iako su ponovno zatvoreni lagano kaplju pa me brine dali se moze sta desiti i dali bi ih trebalo zamjeniti ako je to u opisu vaseg posla. Molim ponudu za izlazak na teren i popravak. Unaprijed hvala
Podno grijanje, Podno grijanje - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 67
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
U stanu u novogradnji, zgrada se tek počela gradit, bi željeli postaviti plinsko podno grijanje. U stanu je predviđeno plinsko etažno grijanje sa radijatorima ali mi bi kompletno izbacili radijatore i imali samo podno grijanje. Velika većina stana osim kupaonice ima parket (troslojni hrast). Stan je kvadrature 67 kvadrata. Kolika bi bila cijena postavljanja podnog grijanja za takav prostor te koliko to mijenja predviđeni projekt u kojem su radijatori po pitanju instalacija i sličnog? Hvala unaprijed na ponudi.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Slavonski Brod
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zamjena postojeće kade ( od zida do zida cm, širina 70 cm) sa tuškadom i zaslonom-kabinom. Potrebna izmjena postojeće olovne odvodne cijevi do podnog sifona dužine 60 cm te eventualno izmjena i podnog sifona. Keramičarski radovi mogu i ne moraju biti uključeni. Rok što prije, ali nije hitno. Vinogorska 99, SB
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imam petorosobni stan u staroj zgradi u centru Rijeke, U okviru preuređenja kupaonice bih ugradio plinski bojler iz kojeg bi išlo centralno grijanje, cijevima preko hodnika do svih prostorija u stanu - 5 soba i kuhinja s blagovaonicom. U drugi wc i smočnicu ne, naravno. Najveća udaljenost od pozicije budućeg plinskog bojlera do kuhinje s blagavaonicom te do dnevnog boravka je oko 8 m.
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuca sa 3 stana, 1 rohbau ibza njega samo priprema u kotlovnici a kad se uredi i tu montirati centralno, prikljucak na plin je u kotlovnici koja je u nivou prvog stana a za 2 gornja vertikalno su provedene glavne cijevi. Pozeljno provesti za 1. i 2. stan dovod plina do kuhinje za prikljucak peci na plin. Takodje pozeljno da sva oprema i materijal budu ukljuceni u cijenu. Pec Vailant.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb-Novi Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 46
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani , ja sam imao centralno grijanje na drva, sada sam u fazi priključe na plin idući tjedan plinara postavlja brojilo za plin. Kuće ima dvije etaže znači dva plinska bojlera 24kw i približno 46m cijevi za preinake za plinske boljera. Dali možete dati ponudu i u kojem terminu možete početi raditi. Meni je bitno da se dogovorimo i do zime bude spremno za grijanje. 80m2 + 80m2 Lijepi pozdrav!!!
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Grohote
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na o. Šolti u mjestu Grohote, u staroj kući, potrebno je spajanje na vodovovodnu mrežu. Polaganje cijevi od šahte za vodomjer (odmah ispred kuće u prizemlju) do postojeće kuhinje i kupatila koje će se tek izraditi, a nalaze se na katu. Do sada sam se koristila kišnicom iz gustirne, uz pomoć hidrofora. Dakle izrada dovoda vode u kuću. Za detalje možete me kontaktirati na mobtel. Hvala!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu