Zatraži besplatne ponude za popločavanje dvorišta u Generalskom Stolu

17 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 85 korisnika iz Generalskog Stola pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača za popločavanje dvorišta Generalski Stol, 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Petar P. , prije 1 godinu

Za iskope smo odabrali firmu Moargo Kop. Jako smo zadovoljni sa radovima, sve je odrađeno kako je dogovoreno i u roku što jako cijenimo. Svakako preporučavamo gospodina Alena i Moargo Kop.

Usluge: postavljanje opločnika, iskopi bagerom, popločavanje dvorišta, postavljanje tlakavaca, rušenje objekta, iskopi.

Zatraži ponudu
4,7
Domagoj P. , prije 5 dana

Moje preporuke, dečki su odlični.

Provjereni izvođač

Usluge: postavljanje tlakavaca, popločavanje dvorišta, postavljanje opločnika.

Zatraži ponudu

GIP Sirovica d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Sanja K. , prije 26 dana

Profesionalni, angažirani i vrhunski odradili posao. Svaka preporuka.

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: popločavanje dvorišta, asfaltiranje dvorišta, asfaltiranje, postavljanje tlakavaca, postavljanje opločnika, iskopi bagerom, iskopi, rušenje objekta.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: adaptacija stana ključ u ruke, bojanje zidova, alu ograde, balkonske ograde, pvc ograde, bojanje fasade, soboslikarski radovi, staklene ograde, bojanje škole ili vrtića, soboslikari, inox ograde, postavljanje opločnika, ličilac, adaptacija stana, aluminijske ograde, ličilački radovi.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, uređenje dvorišta, iskopi, uređenje vrta, postavljanje tlakavaca, popločavanje dvorišta, iskopi bagerom, postavljanje opločnika, rušenje objekta.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko debela podloga treba za polaganje opločnika?

  Debljina podloge za polaganje opločnika ovisi o namjeni površine – za prilaz treba iskopati oko 30 centimetara zemlje, dok je za terase dovoljno 15 centimetara. Podloga se sastoji od vodonepropusne folije, šljunka i sitnog pijeska. Prije postavljanja drugog sloja, prethodni mora biti dobro učvršćen kako bi se osigurala dobra nosivost poda i spriječilo neravnomjerno slijeganje podloge i opločnika.

 • Koje su prednosti i nedostaci popločanog ili asfaltiranog dvorišta?

  I popločavanje i asfaltiranje imaju svoje prednosti. Asfalt se na prikladnu podlogu polaže vrlo brzo, u jednom danu, jednostavan je za održavanje i ima praktički neograničen vijek trajanja. Opločnici se pak ljeti ne pregrijavaju, lakše ih je preurediti, a uz to im je izgled prirodniji i ugodniji.

 • Kako se postavljaju opločnici?

  Polaganje opločnika mnogo je složenije nego što zvuči. Prije svega, potrebno je pobrinuti se za odgovarajuću nosivu podlogu – iskopati rupu i u nju sipati između 15 i 30 cm grubog i sitnog pijeska koji mora biti dovoljno stvrdnut i zbijen. Za to možete koristiti ručnu ili vibracijsku ploču. Samo polaganje opločnika je lakše – opločnike postavljamo s ruba, vodeći računa da između njih ostane dovoljno mjesta za fuge. Pritisnite ih u pijesak vibracijskom pločom i na kraju položite fuge. Preporučujemo upotrebu netoksičnih materijala, poput kvarcnog pijeska.

 • Kako održavati popločano dvorište?

  Popločano dvorište ima dug vijek trajanja, a izgledat će još ljepše ako ga pravilno održavate. Obavezno pravovremeno uklonite sav korov i vegetaciju koja raste iz fuga, a perite ga vodom pod visokim pritiskom visokotlačnim strojem.