LIMARIJA MURGIĆ, OBRT ZA USLUGE, VL. TOMISLAV MURGIĆ

Zagreb
Krovopokrivači
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,6
9 ocjena

9 ocjena za tvrtku LIMARIJA MURGIĆ, OBRT ZA USLUGE, VL. TOMISLAV MURGIĆ

Ocjene

4,0
Željko L. , prije 3 godine

Moram priznati da sam oduševljen brzinom i kvalitetom rada Trebam.hr. Mjesecima smo pokušavali naći izvođače radova, ali bezuspješno. Kontaktiranjem vas doslovno u jednom danu smo dobili 3 ponude i to jako dobrih izvođača. U manje od 10 dana dogovorili smo izvođača, a sa prvim sunčanim tjednom smo zamjenili krov. Izvođač se držao dogovorene cijene i dobro nas savjetovao.

Držati se dogovorenih rokova.

5,0
Tea Č. , prije 4 godine

Gospodin se brzo javio i bio spreman prihvatiti posao iako se radilo o manjem zahvatu. Posao je odrađen brzo i prema dogovoru. Preporučamo!

4,7
Goran Š. , prije 5 godina

Izvođač je radove izvršio u dogovorenom roku. Cijena izvođenja radova je bila OK.

Da je točno izmjerio krov, a ovako je "odokativno" procijenio površinu krova kojeg bi trebalo prekriti.

4,7
Ivica V. , prije 5 godina

Zadovoljan sam odabranim krovopokrivačem. Cijena je bila pristupačna, napravili su novi krov. Sve je bilo sukladno dogovoru.

4,7
Mirjana J. , prije 5 godina

Sve je odrađeno na vrijeme. Kooperativan je, pomogao nam je pronaći drugog izvođača za nadstrešnicu.

3,7
Vedran S. , prije 1 godinu

Izvođač je brzo odgovorio na potražnju i brzo napravio posao.

Volio bih da izvođač malo bolje pogledao ostatak gradilišta kako bi mi se dogovorili za eventualne daljnje radove na stvarima koje ja nisam primjetio.

5,0
Iris M. , prije 15 dana

Lak dogovor, pomogli su nam sa savjetima, drze se dogovora i generalno korektni.

5,0
Jasna P. , prije 2 godine

Dečki su vrijedni, pošteni! Preporučam!

5,0
Tomislav H. , prije 5 godina

Super je odradio posao. Zadovoljan sam.

Usluge: Limeni pokrovi, Mijenjanje krova na kući, Pokrivanje krova, Postavljanje krova, Izolacija krova, Izrada krova, Krovišta, Krovopokrivački radovi, Krovopokrivači, Izrada krovišta

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Izrada limenog pokrova i opšava po mjeri na krovnom dijelu ulaznog stepeništa. Okvirna površina pokrova cca. 2,5m2 , opšav sa tri strane. Dodatno izrada slivnog kanala sa odvodom u vertikalu. Izgled ulaznog stepeništa za koji treba izraditi limeni pokrov i odvod informativno moguće vidjeti na priloženoj fotografiji "limeni pokrov.png"

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Na istočnom ,početnom dijelu krova prodire voda(kiša) i vlaži unutarnji zid. Potrebno je pronaći otvore kroz koje(koji) prolazi kiša i sanirati.Na tom dijelu kuće postoji terasa površine oko 5m2 Visina( vertikala) od terase do početka krova je 3.3 m..Pretpostavljam da je problematičan upravo taj donji dio, jer je južni zid u potkrovlju potpuno suh Mali posao, ali šteta od ovakvog stanja može biti znatna. Fotografija kuće, Radi se o desnom donjem dijelu krova.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža krovnih rubova i dimnjaka, Ugradnja krovnih prozora, Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Krovnu kućicu koja je trenutno prekrivena šindrom trebalo bi prekriti limom u smeđoj boji (krov i bočne strane koje su okomite na podlogu). Kućica je napravljena između dva roga krovišta (dim. *cm gornja ploha, visina kod prozora cm, nagib kućice 9 posto. Ostatak krovišta prekriven je crijepom, nagib 33 st.) Zanima me cijena "oblačenja" kućice u lim - krov,bočne stranice i oko prozora, dobava i montaža vanjske prozorske klupčice i oluka za kućicu. Također me zanima cijena ugradnje 2 krovna prozora (roto 74*), Jedan kao zamjena za postojeći prozor (80*), a drugi novi otvor i postava na istoj strani krovišta ali malo dalje (nisu spojeni prozori). Lokacija: Zagreb, Gornje Vrapče Rok: što prije

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebala bih ugradnju oluka/žljebova na manjem objektu sa ravnim krovom. Objekt se nalazi u Svetom Jurju, 8 km južnije od Senja. Žljebovi bi trebali biti - plastični, sivi i kvadratni (vidjela sam ih u Bauhausu). U privitku je tlocrt krova sa mjerama, a mogu poslati još fotografija gdje se vidi točno stanje... Zahvaljujem. Lijepi pozdrav,

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi, Montaža snjegobrana
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je izraditi krovnu limariju. Žljebovi, veterlajsne, sljemena kapa, opšav dimnjaka. Dužina strehe je 5.5 metara,širina je 13.5 metara jedna strana,druga strana je jedna streha 6 metara, a druga je 7.5,terasa je na dijelu od 6 metara pa je kut strehe drugaciji.Sljeme je 13.5 metara. Visina do žljeba je 4.5 metara,za odvodnu cijev 2 komada.Sa obje strane kuće.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi, Montaža snjegobrana, Montaža krovnih rubova i dimnjaka
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Na krovu mi je majstor postavio limeni pokrov, trapezni lim, i razbolio se tako da nije završio obšave oko prozora (5kom) i dimnjaka (3kom), a i spojeve s olukom nije završio, te jedan vertikalni oluk nije postavio. Interesira me dali možeta Vi to završiti. Ja sam u Zgb-u. Hvala,

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, Mijenjam kuhinjsku napu i prilikom skidanja stare nape primjetila sam da mi curi uz cijev, s vanjske strane. Pretpostavljam da treba promijeniti lim uz cijev. Ukoliko bude moguće ako možete premijestiti cijev , jer nova napa ide 60 cm lijevo, pa ne bih voljela imati tako dugu cijev. Hvala i lp

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi, Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zbog postavljanja fasade skinuti su svi žljbovi na obiteljskoj kući. Sada bi trebalo za kuću pričvrstiti nove obujmice te postaviti žljebove natrag. Velika većina postojećih žljebova se može iskoristit, treba promijeniti koljena. Također je potrebno napraviti malu preinaku na limenom opšavi od krova. Lokacija je Velika Gorica.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža krovnih rubova i dimnjaka
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, trebam ponudu za dobavu i ugradnju lima na parapetu ravnog krova, otprilike 70 duznih metara, sirina zida s izolacijom je 40 cm + napust koliko ide sa svake strane. Molim vas ponudu po duznom metru u 2 varijante, jedna je da lim ide samo s gornje strane (standardna varijanta) a druga opcija je da lim spustimo i vertikalno dolje s unutarnje strane parapeta nekih 50 cm do batude da dodatno zastitimo TPO foliju na vertikalnom dijelu da se ne vidi. Bilo bi dobro i da se lim mozda jos horizontalno pusti 15-20 cm pod batudu da ga batuda pritisne s gornje strane da ga slucajno vjetar ne digne negdje. Lokacija objekta - Gracani, Zagreb.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imali smo poplavu u dnevnoj sobi nakon proloma oblaka. Pregledom tavana smo utvrdili da krov ne propušta, i da je problem vjerojatno odvodni sustav (oluci/rine) koji su se ili zaštopali ili su neadekvatne veličine za veliku količinu oborina. Voda je dospjela u strop (koji je građen na starinski način na drvenim gredama, s plafonom donje strane i daskama i zemljanim pokrovom s gornje, te šupljinom između. U tu šupljinu je nekako postrance dospjela voda i kroz plafon u mlazovima procurila najprije kroz rupe za električne kabele za dva lustera, a onda i na drugim mjestima. Treba hitno utvrditi razlog i očistiti oluke, možda i djelomično zamijeniti većima, te utvrditi gdje voda ima pristup stropnoj konstrukciji i to zidarski zatvoriti. Hvala na javljanju, hitno je!