Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Sesvete
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, Interesira me ponuda za izradu vanjske pvc stolarije troslojno staklo sljedećih dimenzija. Prvo je širina pa visina, svi su prozori jednokrilni s plastičnom bjelom roletom. Dimenzije otvora prozora sa uključenim sanducima za rolete. BALKONSKA VRATA SA ROLETOM I ROLO KOMARNIKOM 80× cm 1x, KUHINJSKI PROZOR BEZ ROLETE SA KOMARNIKOM 80×80cm1x, SOBNI PROZOR S ROLETOM I ROLO KOMARNIKOM ×cm 2x, SOBNI PROZOR S ROLETOM I ROLO KOMARNIKOM 90×cm 1x, SOBNI PROZOR S ROLETOM I ROLO KOMARNIKOM 80×cm 1x, KUPAONSKI PROZOR BEZ ROLETE S KOMARNIKOM I ZAMAGLJENIM STAKLOM 60×60cm 1x, PREDULAZ S ROLETOM I ROLO KOMARNIKOM ×cm 1x, PODRUM BEZ ROLETE S KOMARNIKOM 60×60 cm1x. Hvala i lp.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Bijela PVC vanjska stolarija - prozori, ulazna vrata, klizne stijene, ostakljenja, balkonska vrata (sve prema tlocrtima u privitku). Izmjena u odnosu na tlocrt su ulazna vrata kojima u ponudi treba dodati jedan uski pomični panel standardnih mjera. PRIZEMLJE - Svi prozori u prizemlju otklopno-zaokretni s roletama. Klizne stijene i ostakljenja s roletama. Garažna vrata na daljinsko otvaranje. NAPOMENA: projekt uključuje klizne grilje cijelom dužinom južne stijene u prizemlju (4 puta x) koje molim zanemariti i umjesto njih u ponudu uvrstiti rolete. POTKROVLJE - Svi prozori u potkrovlju otklopno-zaokretni s griljama, osim prozora kod stepeništa (x) koji je samo zaokretni, ali isto s griljama. VAŽNO!!!! Gdje je moguće ponuditi standardne mjere za sve staklene površine najbliže mjerama iz tlocrta!!! Stojim na raspolaganju za sva dodatna pojašnjena na navedenom broju mobitela i e-mailu. Nakon indikativne ponude, svakako planirati obilazak građevine za konačni dogovor.
Adaptacija kupaonice, Preuređenje kupaonice
Luka
Površina poda kupaonice (u m2): 8
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Uređenje kompletne kupaonice, demontaža stare. Montaža nove kupaonske opreme: grijanje pola kupaonice i 1 radijator-zidni visoki, tuš kabina bez kade, ugradbeni wc kotlić,bide,umivaonik i odvod za perilicu, keramičarski radovi,oblaganje stropa i dovod nove elektroinstalacije. Dimenzije 2,8 x 2,7 m.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Žman
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o staroj kamenoj kući , prizemnici u mjestu Žman na Dugom otoku . Stare prozore i vrata treba demontirati i odvesti . Debljina zidova na kući 80 cm. Ulazna PVC vrata dvoja klasična bijela sa mlječnim izo staklom u gornjoj trećini panela otvaranje prema unutra s bravom s lijeve strane .Dimenzije otvora za okvir ( štok ) prva vrata Š - 97 V - cm , druga Š - 95 V - . Vrata za terasu PVC staklo na cijelom panelu ( staklena vrata ) otvaranje prema unutra s bravom s desne strane , škure na tim vratima otvaranje prema van brava s lijeve strane . Dimenzije , postojeći otvor premali 60X treba proširiti na 80X i po njemu napraviti vrata i škure . Prozor 1. Š - V - dvokrilni , otvaranje klasično i na kip , Komarnik , škure ,klupica - u sve prozore ide ukrasni bijeli križ , djeli staklo na četiri dijela. Prozor 2. Š - V - dvokrilni , otvaranje klasično i na kip , komarnik , škure , klupica . Prozor 3. Š - V - dvokrilni , otvaranje klasično i oba krila na kip , komarnik ,škure , klupica . Prozor 4. Š - V- dvokrilni , otvaranje klasično i na kip , komarnik , škure , klupica . Prozor 5. Š - 60 V - 98 jednokrilni , otvaranje klasično i na kip , mreža za komarce fiksna na okviru 50X90 . Prozor 6. Š - 67 V - 50 jednokrilni , otvaranje samo na kip , bravica s gornje strane , mrežica za komarce fiksna , debljina zida na ovom prozoru 9cm . Vrata za šupu jednostavna i jeftina Š - 68 V - .
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Osijek
Osijek
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zamjena postojećih drvenih četverokrilnih prozora, sa PVC prozorima sa roletnama. U prizemlju kuće sa ulične strane 2 kom, sa dvorišne strane kuće 1 kom, sa ulične strane 3 komada na I katu kuće. Boja bijela. Dimenzije: x ( s kutijom za rolete) 6 kom 68x - 1 kom Navedite načine plaćanja.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim vas ponudu za demontažu i odvoz starih i montažu novih PVC prozora i roleta za dvije prostorije: 1. soba - zamjena prozora 2. Lođa - zatvaranje lođe. U nastavku se nalaze nacrti i dimenzije otvora za prozore kao i popratne informacije o opcijama koje su nam zanimljive, kao i slike trenutnog stanja ukoliko mogu biti od pomoći. Stan se nalazi na 10.katu nebodera u Ulici baruna Filipovića u Zagrebu. Što se tiče kvalitete samih prozora ukoliko nudite više varijanti, preferiramo opciju 'standardnih' prozora, odnosno opcije u nižem cjenovnom rangu. Osim cijene molim Vas također informaciju u kojem vremenskom periodu bi bilo moguće ostvariti navedene radove.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Pula
Pula
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 13
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za PVC prozore bijele boje sa komarnicima i aluminijskim ručnim roletama u sivoj boji. Dostava bi bila u Puli ( Fažana) pa vas molim da provjerite jel takva dostava moguća te da obraćunate u ponudi i troškove dostave. Molim vas i cijenu sa i bez montaže. Rolete se postavljaju sa vanjske strane unutar svijetlog otvora prozora. Prozor pokriva cijeli svijetli otvor. Dimenzije i količine su slijedeće (š x v): 1. x cm (2 krila) 5KOM 2. x cm (2 krila) 2KOM 3. 80 x cm ( 1krilo) 2KOM 4. 60 x 60 cm (1 krilo) 4 KOM Možete mi reći s kakvim profilima radite? (Salamander, Schuko) S poštovanjem, , 16 66
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb-Novi Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potreban jedan novi radijator za kupaonu (poželjno ljestve) uz adaptaciju cijevi do točke ugradnje. Također, potrebna adaptacija postojećeg sustava cijevi koje su trenutno provučene po zidu. Namjera je ugradnja cijevi uz prethodnu izolaciju u zid, na površini cca 3 kvadratna metra. Dodatno je potrebno adaptirati cijevi te ugraditi već korišteni radijator za novu prostoriju.
Zagreb
Broj komarnika: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Balkonska vrata dimenzija- širina cm*visina cm ,jedna polovica je fiksna ,a druga polovica su klizna vrata , boja -bijela ili siva. Molim ponudu s ugradnjom za klizni ili plisirani komarnik . Mjesto ugradnje Zagreb, Vrbani na petom katu. Balkonska stijena je s ugrađenim roletama ,a kutija za rolete je s vanjske strane. LP
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Zlatar
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
VxŠ (krajnje mjere sa štokovima/okvirima), 80x80 (2kom), x (dvokrilni) , x90 (3kom-dvokrilni), x (2kom-dvokrilni) Ostakljenje - IZO stakla sa umetnutom "trakicom" (vidi prilog). Vjerujem da mi trebaju barem 4komorni profil jer živim u Hrvatskom Zagorju. Molim ponude za PVC prozor SA GRILJAMA, boja bijela, ali i za imaitaciju hrasta. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu