Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ljubazno molim ponude za adaptaciju obiteljske kuće u Novaki, Sveta Nedelja. Kuća je građena 80-ih. Bilo bi puno radova s tim da bi iznad postojećeg dnevnog boravka morali rezati deku jer bi radili galeriju (statički izračun je pripremljen). Kuća ima malo više od m2, dobar je prilaza prema kući i htjeli bi kvalitetniju adaptaciju. Od vanjiskih radova bila bi izmjena na glavnoj terasi (povečanje kvadrature). U prilogu dostavljam sliku kuće, skicu tlocrta te troškovnik. Željeli bi krenuti s radivima unutar dva mjeseca.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Projekt se sastoji od kuće koja je izgrađena do roh-bau stanja. Postavljena je stolarija ( pvc prozori i vrata). Kuća se sastoji od tri odvojene cjeline, tri stana. Potrebno je provesti instalacije (voda,struja,kanalizacija). Stanovi su od 70m2, 60m2 i 30m2. Potrebno je izvesti instalacije za tri kuhinje, tri kupaone. Potrebna je izrada glazure/estriha te postavljanje podnih obloga ( pločice i laminati/parketi). Potrebno je strojno žbukanje objekta. Izrada pregradnih zidova sačastom/šupljom opekom debljine 12,5 cm. (potrebnu količinu utvrditi prilikom dolaska na objekt). Izrada termo fasade debljine min. 10cm sa završnim slojem. Lokacija objekta je Ivan dolac otok Hvar. Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, tražim ponudu za uređenje stana u obiteljskoj kući u Dugopolju. Stan trenutno nema pregradne zidove, žbuku, estrih ni provedene instalacije. Površina stana je 42m2 i nalazi se na drugom katu u potkrovlju (betonski krov). Krov i fasada imaju toplinsku izolaciju. U ovoj fazi bismo željeli ponudu za sljedeće radove: - vodovodne i elektro instalacije - pregradni zidovi (cca. 19m2 cigla) - žbukanje (strojno gipsano vapnena žbuka, cca. m2) - estrih (42m2) Molim Vas okvirnu ponudu i mogući datum početka/završetka radova. Navedene brojke su moja procjena i jasno mi je da će konačna ponuda nakon izmjere biti drugačija. U prilogu se nalazi tlocrt stana i nacrt kuće ali sa suprotne strane jer trenutno nemam bolji. Srdačan pozdrav!
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je izvesti radove na uređenju okućnice obiteljske kuće u Gornjem Vrapču. Radovi koje je potrebno izvesti: - uklanjanje postojećih opločnika oko kuće, (ulazna vreta..cca 3m2) - sabijanje zemlje, - uređenje podloge parkiranja na parceli, (cca 45m2) - popravci betonske podloge terase i podzida, cca 5-6m2 - opločenje postojeće terase (ulazna vreta..cca 3m2) - opločenje okućnice cca 45m2 - moguće i ojačanje temelja na dijelu kuće, cca 2m' Po dolasku na lokaciju, u dogovoru s tvrtkom koja bi davala ponudu, utvrdili bi se točni radovi koji su potrebni za potpuno uređenje okućnice.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Čavle
Ukupna površina objekta: 83
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obiteljska montažna prizemnica sa jednim stanom u okolici Rijeke. Gradilište se nalazi na nagibu od nekih 10 do 12 %. Površinski sloj zemlje dubok je tridesetak centimetara a ispod toga je kamen. Potrebni su zemljani radovi, odnosno iskop temelja te gradnja temelja i temeljne ploče prema tlocrtu temelja i specifikaciji armature u prilogu. Papiri za građevinsku dozvolu predani su prije mjesec dana i građevinska dozvola se očekuje do mjeseca srpnja.
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Grohote
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kompletna gradnja obiteljske kuće sa bazenom i pomoćnim objektom. Tražim ponude za gradnju obiteljske kuće cca m2 brp u Maslinici na Solti. Ugovor po građevinskoj knjizi. Molim renomirane tvrtke zainteresirane za cjelokupnu izvedbu projekta u ulozi glavnog građevinskog izvođača da me kontaktiraju. Prošireni glavni projekt i troškovnici su gotovi. Ishođenje gradjevinska dozvole je u toku. Link do kompletne dokumentacije saljem zainteresiranim izvođačima https://.com/sh/30hauyy94c93/AAAK00-TR1SfvYtQuoJmpWLna?dl=0 Planirani početak gradnje kroz 3-6 mjeseci.
Korčula
Ukupna površina objekta: 240
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Namjera mi je izgraditi kuću od bruto m2 na Korčuli u mjestu Prigradica. Svi su papiri i dozvole sređeni i nabavljeni uključujući i Troškovnik. Parcela je uz samu cestu, tako da nema problema s pristupom. Ono što bih volio da izradite je ponuda sa cijenom za roh bau verziju, visoki roh bau kao i ključ u ruke. Molim Vas, ne uzimajte kupaonsku opremu u obzir, jer bih to, kao i svjetiljke, prekidače, utičnice rado sam izabrao u trgovini i dostavio Vam ih na gradilište. Sva za ponudu potrebna dokumntacija je u DropBox-u i ja ću Vas ovlastiti da je downladate kada mi pošaljete odgovor sa vremenskom procjenom kada bi ponuda mogla biti gotova i kada bi vam raspored omogučio da počnete sa gradnjom. Za sve ostale detalje, molim Vas, obratite mi se mailom i rado ću Vam ih objasniti. Unaprijed zahvalan, Vladimir nac Šenova 7, Sopot I Zagreb
Zagreb
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Gradnja obiteljske kuće po projektu površine m2 na 3 etaže od temelja do krova(ravni krov). Kako ćemo kuću raditi po etapama za početak nam je potrebna ponuda za grube radove gradnje kompletne kuće. Ako je moguće da ponuđač može da odradi i ostale unutarnje radove (struja,voda,odvodi , centralno....).
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Mokošica
Ukupna površina objekta: 574
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća je maksimalno otvorena staklenim stijenama i terasama sa staklenom ogradom prema moru. Podrum: m2 wellnes: sauna,zatvoreni bazen iz tog suterenskog dijela staklenim stijenama,koje se mogu skroz otvoriti,izlazi se na vanjsku tarasu i otvoreni bazen Prizemlje:m2 dnevni boravak,blagovaonica kuhinja i spavaća soba sa kupaonicom Prvi kat: m2 ima 4 spavaće sobe sa 4 kupaonice.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebalo bi dograditi objekt od 60 kvadrata koji je spojen na gornji dio kuće. Zidaju se temelji i armirana betonska ploča u prostoru dvorišta,između garaže i pomoćnog objekta. Zidaju se nosivi zidovi i vertikalni i horizontalni serklaži u visini garaže. Zida se gornja armirana betonska ploča,preko novoizgrađenog dijela i spaja se sa dekom garaže. Zidaju se zidovi se otvor u gornji dio postojeće kuće u kojoj se zatvara postojeće stepenište i zidaju nove stepenice. Zida se završna deka. Na novoizgrađenom dijelu montira se krovište i pokriva,a na postojećoj kući se mijenjaju salonit ploče za crijep ili lim uz pripremu krovišta.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu