Usluge

Primjeri upita

Osijek
Površina fasade (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi fasada za obiteljsku kuću koja ima prizemlje i kat ukupne kvadrature oko m2. Potrebno je napraviti detaljnu izmjeru. Stavili bismo stiropor fasada od 15 cm izolacije. Radovi su planirani za listopad ili studeni. Iduća dva tjedna sam u inozemstvu pa bih molila da mi se javite putem maila. Molim ponudu, hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Površina stana (m2): 56
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, vlasnik sam stana na 3 katu stambene zgrade i želja mi ga je kompletno renovirati (ulazna i sobna vrata, vanjsku stolariju PVC, vodovodne i el. instalacije, podloge i podne obloge, okrećiti). Stan ima 56m2 . Mijenjaju se 3 sobna vrata i glavna ulazna vrata ,zatim balkonska vrata ,1 prozor x,u dnevnom boravku klizna stijena x. Vodovodne instalacije se mijenjaju u kuhinji i kupaonici,a elektroinstalacije u cijelom stanu ( oko 30 utičnica/prekidača). Mijenjat će se i pločice oko 20m2 i laminat 40m2. I na kraju bojanje zidove. Stan se nalazi u Puli. Molim ponudu. Lijep pozdrav
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, bojanje dnevnog boravka u bijelu boju, na jednom diju knaufa želim da bude bijela boja sa svjetlucavim efektom (šljokičasto), bojanje dječje sobe u bijelu boju, jedan zid sa svjetlucavim efektom, bojanje druge dječje sobe u bijelu boju, od čega bi dva zida bila bijela vodoperiva boja, bojanje spavaće sobe u bijelu boju (kokrivanje zelene), od čega dva zida trebaju biti tamno siva. Trebat će manji popravak na jednom dijelu kod jedne vertikale. Na mobitel sam dostupna u jutarnjem terminu od 8 do 15h. Molim ponudu, hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Površina stana (m2): 150
Planirani radovi: Kupaonica, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o novosagrađenoj obiteljskoj kući, trenutno stanje je roh-bau. Treba mi kompletno unutarnje uređenje. Vodu i struju smo proveli, čekamo priključak. Kuća ima prizemlje i kat, sad ćemo sređivati samo prizemlje. Potrebno je postaviti pločice i parket. Kompletno urediti kupaonicu i ofarbati stan. Treba mi i fasada pa ako firma radi i to može dati ponudu i za to. Ukupno ima za postaviti m2 stiropor fasade. Slobodno se javite za dodatne informacije. Molim ponudu, hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Površina stana (m2): 75
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je u staroj zgradi ucentru Makarske. Renoviran je prije 25 godina. Trebalo bih kompletno sve izmjeniti. Treba provjeriti sve instalacije, zamijeniti pločice i parkete, ofarbati sve na novo. Treba zamijeniti građevinsku stolariju i namještaj te kompletno renovirati kupaonicu. Molim Vašu pondu, hvala.
Dubrovnik
Površina fasade (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, treba mi fasada za obiteljsku kuću (prizemlje i dva kata). Kuća je izgrađena prije 10 godina kada je stavljena obična žbuka na ciglu. Htio bih staviti stiropor fasadu debljine izolacije 5 ili 8 cm. Trebat će mi savjet majstora. Slobodno se javite za dodatne informacije. Unaprijed hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 72
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stanu u potkrovlju od 72 m2. Potrebno je zamijeniti krovište, grede, vodoinstalacije, struju treba adaptirati, trebaju se rušiti pregradni zidovi. Trebalo bi rušiti postojeću kupaonicu i premjestiti ju. Grijanje je na klimu, treba ju premjestiti. Treba promijeniti pločice od nekih 30 m2 i parket ili laminat. soboslikarski radovi, treba promijeniti 5 komada sobnih vrata i sve završne radove koji idu uz to. Sredstva su osigurana. S radovima se može krenuti čim se dogovorimo. Molim ponudu, hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna izmjena svih električnih instalacija (žica) u vikend kući koja ima suteren, kat i potkrovlje. Potrebno je i 6 utičnica za struju i 3 prekidača za paljenje/gašenje svijetla. postojeće instalacije (nemaju kanalice) potrebno je izvaditi te postaviti novu instalaciju. Ukupna površina objekta je cca 75 m2. Lokacija - Banjščina
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Površina stana (m2): 90
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je u Puli ima oko 90 m2, adresa je Zagrebačka 10. Stan je prije pripadao baki i djedu, dugo vremena nije obnavljan. Zgrada je prilično stara i nalazi se u centru. Visoki su stropovi. Ubacio bih još jedno kupatilo jer ima dovoljno prostora. Neke bih sobe prepolovio tako da će mi trebat rušenje nekih zidova. Četverosoban je stan, svaka soba po 25 m2. Treba napraviti zamjenu instalacija. Stan bih adaptirao za najam tako da bih u radove ušao u jesenskom periodu. Volio bih kad bi se prije svega direktno čuti s majstorom i porazgovarati o detaljima. Unaprijed hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Centralno grijanje, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna je adaptacija stana kod Petrove ulice, 2.kat. Potrebni radovi: Skidanje starih obloga, plocice, parket, odvoz istih. Rusenje prezida cca 2,5 x 3m i odvoz. Vodoinstalaterski radovi, razvod vode i odvoda. Centralno grijanje, razvod i montaza radijatora. Dobava i montaza vanjeske i unutarnje stolarije. Izrada prezida od knaufa cca 3x3m Probijanje vanjskog zida za izlaz na terasu, betoniranje dvije stepenice. Izrada ravnog krova sa izolacijom na terasi. Krpanje i gletanje zidova prije bojanja. Molim ponudu, hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu