Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Starigrad Paklenica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imam jednu etažu kuće,instalacije su postojeće prije 20ak godina. Neke zidove sam rušio ,4 su prostorije ( kuhinja,3 sobe i 2 kupaone) ,bit će dva apartamana pa bih mijenjao su gotove i sada trebam riješiti struju. Lokacija 15km od Starigrad Paklenica. Lijep pozdrav
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 85
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kupili smo stan i trebamo renoviranje. ZApočeli bi oko 1.11. Ima dvije kupaonice koje treba renovirati,dvije spavaće sobe,blagavaonica koja će biti spavaća soba , promijeniti sve instalacije, podne obloge -parket u 3 spavaće sobe i dnevnom boravku, keramički radovi u kupaonicama i kuhinji te srušiti jedan zid. Stan se nalazi u Središću- Novi Zagreb. Molim ponudu. Lijep pozdrav
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Koprivnički Ivanec
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Tražimo majstora za gradnju kuće u Koprivnici. Temelj već postoji 3 godine. Znači mora da se naprave svi zidovi i pregradni zidovi, ploca ,dimnjak,komplet završeno krovište sa pokrivanjem (znači zidarski , tesarski i krovopokrivački radovi sirova gradnja). U privitku su nacrti i neka dokumentacija nadam se da će pomoći. Molim ponudu. Hvala.
Split
Površina fasade (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim ponudu za manju stambenu zgradu, visine 10 m, pravilnog oblika, na pogodnoj i pristupačnoj lokaciji za skelu, materijal i manipulaciju. Potrebna termo fasada, stiropor, 5-7 cm debljine, sa mrežom i završnom silikat fasadom, svijetle boje. Ponuda treba sadržavati cijenu sa uključenom skelom, montažom i demontažom. Ponuda treba biti okvirna i svi detalji će biti naknadno dogovoreni. Postojeća fasadna je tradicionalna žbuka, obloga je homogene, sa manjim oštećenjima i pukotinama. Nema tehničkih i kvalitataivnih nedostataka u smislu postojanja na utjecaj ljepila i sličnih kemikalija pri ljepljenju stiroporne fasade. Pri obračunu potrebne investicije molim samo nuditi materijal koji se trži i onaj min. koji zahtjeva struka. Srdačan pozdrav.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Podvinje
Ukupna površina objekta: 150
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebna izgradnja obiteljske kuće, podrum, prizemlje i potkrovlje. Podrum je 4x7,5m. Prizemlje je dimenzija 7,5x8,5m, a potkrovlje isto, visine cm. Cca m2 brp. Ponude za roh bau izgradnju, sa i bez materijala. Lokacija Brodsko-posavska županija, Slav. Brod (Podvinje). Lijep pozdrav
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Površina stana (m2): 64
Planirani radovi: Kupaonica, Elektroinstalacije, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Stan je u roh bau, promijenjeni su prozori, vodoinstalacije i elektroinstalacije. Treba napraviti zid između soba od 4m i jedan sa strane kupaonice te zid soba-sprema. Molim ponudu i za kanuf i za ciglu. Kuhinja po mjeri i kupaonicu cijelu treba opremiti, Keramičke i završne radove. Slike u privitku. Molim ponudu. Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb-Susedgrad
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potrebna dogradnja elektro instalacije po sistemu ključ u ruke. Ugradnja dodatnih rasvijetnih tijela. Radi se o nekih m2, ali se ne radi na cijelom prostoru. Potreban je izlazak na teren da bi se sastavila ponuda te u istu uključio materijal i ostalo po potrebi. Obavezan R1 račun. Lijep pozdrav.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 25
Planirani radovi: Prozori i vrata, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba renovirati kuhinju i dnevni boravak: -skinuti pločice -mijenjati prozor u kuhinji i dnevnom boravku -bojati zidove u cijelom stanu -stavila bih knauf ploče u dnevnom boravku -instalacije u kuhinji staviti na drugi zid,a taj srušiti -postaviti nove pločice-5m2 -laminat-micati i možda staviti tu pločice. Molim ponudu. Hvala
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se od izgradnji obiteljske kuće na adresu ulica Bl. Marije Petković br.1 u gradu Splitu, planira se izgradnja odnosno nadogradnja dvije etaže od cca m2 na već postojećem objektu koji se sastoji od prizemlje i prvog kata, te uz obiteljsku kuću u dijelu suterena izgradnja poslovne zgrade površine cca 90m2 visine prizemlja.
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim ponudu za skidanje pločica cca 10 m2, te postavljanje novih pločica i cokla bez izrade glazure. Nove pločice su 30 *60 cm. Radi se o vanjskim pločicama ispred ulaza u zgradu Na par mjesta je i kulir popucao na rampi te bi ga trebalo promijeniti. Lokacija je Novi Zagreb Kamenarka 28 F. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu