Zatraži besplatne ponude za legalizaciju u Imotskom

23 izvođača u blizini

Već 273 korisnika iz Imotskog pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača za legalizaciju Imotski, 2021

12 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Branka Š. , prije 3 godine

Isti dan je izašla na teren i dala ponudu. U roku par dana je certifikat bio gotov. Zadovoljna sam.

5,0
Davor B. , prije 3 godine

Sve je bilo u roku, jako stručna gospođa. Napravila je stvari izvan dogovora, trčala po općini i ništa nije dodatno naplatila. Ispunila nam je sva očekivanja i za svaku je preporuku! Ocjena 5+!

Puno Vam hvala, na lijepim ocjenama! Srdačan pozdrav!

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: energetski certifikat za stan, izrada energetskog certifikata, energetski certifikat za kuću, energetsko certificiranje, energetski certifikatori, energetski certifikat.

Zatraži ponudu

AMBIJENT d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Marko V. , prije 1 mjesec

Zadovoljan sam u potpunosti.

5,0
Dujo M. , prije 4 godine

Projekt je završen. Sve je prošlo po planu, lako smo se dogovorili. Jako sam zadovoljan.

10+
Godina na tržištu

Usluge: legalizacija kuće, nacrti kuća, uređenje interijera, arhitekti, građevinska dozvola, projekti kuća, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija, legalizacija objekata, projektanti, dizajn interijera.

Zatraži ponudu

ATTRAHO, d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Leo K. , prije 3 godine

Jako sma zadovoljan odrađenim poslom i suradnjom.

10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: dizajn interijera, nacrti kuća, legalizacija, legalizacija objekata, projekti kuća, legalizacija kuće, građevinska dozvola, uređenje interijera, arhitekti, legalizacija pomoćnih objekata, projektanti.

Zatraži ponudu

ĆIPOTRANS d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: energetsko certificiranje, legalizacija pomoćnih objekata, energetski certifikatori, energetski certifikat za kuću, energetski certifikat, legalizacija, legalizacija objekata, energetski certifikat za stan, legalizacija kuće, izrada energetskog certifikata.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Zašto je geodetski projekt potreban?

  Geodetski projekt potreban je za dobivanje građevinske dozvole ili za legalizaciju zgrade.

 • Zašto legalizirati zgradu?

  Legalizacija objekta potrebna je zato što se samo legalizirani objekti mogu upisati u zemljišne knjige i katastar, podići hipotekarni kredit, zakonito predati i slično. Legalizirani objekti na tržištu postižu znatno veću vrijednost od bespravno izgrađenih objekata.

 • U kojem se slučaju ne može legalizirati objekt?

  Svaka ilegalno izgrađena zgrada ne može se legalizirati. Razlog je najčešće to što zgrada izgrađena na crno nije podignuta u skladu s propisima i zakonom. Moguće je i da zgrada nije izgrađena u skladu s prostornim aktima, da je izgrađena na arheološkom nalazištu, na površini javne namjene, na pomorskom ili vodnom dobru i sl. Može li se vaša kuća legalizirati ili ne, sa sigurnošću mogu reći samo kvalificirani arhitekti koji će pomno proučiti vašu situaciju.

 • Kolika je kazna za nelegalan objekt?

  Nelegalna gradnja je kažnjiva novčano, a investitori i izvođači koji će graditi bez građevinske dozvole od sada će tu kaznu plaćati i do 180 000 kn. Kaznu će također morati platiti i službenici koja će iznositi oko 3000 kn, ali samo ako će raditi protiv propisa.

 • Koliki su troškovi za legalizaciju nelegalnog objekta?

  Podnositelj zahtjeva za legalizaciju snosi troškove za geodetski snimak (ako građevina nije evidentirana u katastru), arhitektonski snimak zatečenog stanja, elaborat o dokazu mehaničke otpornosti i stabilnosti za zahtjevnu zgradu, komunalni doprinos, vodni doprinos, naknadu za posjedovanje nezakonito izgrađene zgrade.