GEOOPERATIVA d.o.o.

Zagreb
Geodeti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,7
14 ocjena

14 ocjena za tvrtku GEOOPERATIVA d.o.o.

Ocjene

5,0
Matija S. , prije 1 godinu

Zahvaljujući Trebam.hr sam za geodetske usluge pronašao odličnog izvođača Geooperativa. Odlična usluga, držao se dogovora.

5,0
Ema T. , prije 1 godinu

Profesionalno odrađena ponuda (pismena, ne samo telefonska). Poštivanje rokova, dobra telefonska komunikacija po svim pitanjima. U principu sve je bilo dobro.

4,3
Silvija Č. R. , prije 6 godina

Posao nam je još u tijeku. Zasad je ocjena 4, a po završetku radova nije isključeno da bi konačna ocjena bila i viša.

5,0
Dražen T. , prije 6 godina

Jako sam zadovoljan. Sve je odrađeno brzinski i profesionalno, a cijena je bila korektna i pristupačna. Sve je bilo super, za čistu peticu.

5,0
Katarina P. , prije 6 godina

Bili su najpovoljniji od svih ponuđača. Jako sam zadovoljna. Došli su, iako je bila subota, i odradili posao. Kroz tjedan dana sve je bilo gotovo. I što se tiče cijene i kvalitete i poštivanja rokova zaslužuju čistu peticu.

3,0
Katarina P. S. , prije 4 godine

Dogovor sa gospodinom je bio da ce mi dostaviti elaborate,ali je onda rekao da dodem po njih,i kad smo se dogovorili da dolazim, umjesto njega kao stručne osobe, netko dr.me dočekao i za sva dodatna pitanja koja sam imala,taj gospodin je trčkarao gore-dole, umjesto da je izašao i odgovorio na moja pitanja.

5,0
Damir H. H. , prije 3 mjeseca

Vrlo profesionalan odnos, poštivanje rokova i umjerene cijene usluga.

5,0
Marica M. , prije 1 godinu

Sve dobro. Najviša ocjena za kvalitetu, rok i cijenu.

4,0
Marica V. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu ali uvijek može bolje stoga solidna četvorka.

5,0
Ivica J. , prije 4 godine

Zadovoljan sam odabranim geodetom. Poštivanje rokova, cijena - sve je bilo OK.

Prikaži više

Usluge: Geometar, Geodetske usluge, Geodetski ured, Mjernik, Geodetski elaborat, Geodeti, Geodetski snimak, Parcelacija, Geodetski projekt, Uređenje međe, Upis u katastar, Etažiranje

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Suvlasnica sam kuće u ima na pagu u 1/3 dijela sa sestrom koja je vlasnik2/3 dijela. Provedena je legalizacija objekta i placena sva davanja(kazna, komunalna i vodna naknada)-u posjedu smo Rješenja o zadržavanju objekta u pristoru i htjeli bismo kucu upisati u katastar i gruntovnicu. Put polja 6, Zubovići.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebalo bi mi izraditi(geodetski situacijski nacrt – snimka moje parcele položajno i visinski) kako bismo imali točne dimenzije i kako bismo potvrdili da kuća stane unutar markice (ovo zahtjeva moj arhitekt). U prilogu vam šaljem lokacijsku informaciju i izvod iz katastarskog plana. k.č./20, k.o. Bokanjac. Molim ponudu, Hvala.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u planu je gradnja kuće na kat, 70m2 po etaži. Prizemlje s manjom sobom i wc-om, kuhinjom i velikim dnevnim boravkom te stepenice za kat,a na katu 3 sobe i kupatilo. Evo u prilogu slika. 14.08. Cemo saznati jesmo li dobili teren pod brojem 6 ili 10. To se nalazi u Brisevu kraj Zadra. k.o Murvica Briševo. Lijep pozdrav

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Zemljište od m2 velčine u Poljica-Brig kod Zadra, nalazi se u izgrađenom dijelu naselja. Vlasnički dio: 1/1 . Treba mi geodetski snimak zemljišta da arhitekt može planirati. Ja sam samo do 19.08. u Poljici-Brig. k.č. /1 k.o. Poljica Brig zk.ul . Molim ponudu, Hvala.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potrebna mi je legalizacija jedne jednostavne zgrade 13,2 x 5,7 m (74m2) i jedne pomoćne zgrade 5,7 x 4,7 m (27m2). Područni ured: Sisak Odjel: Topusko Katastarska općina: Podgorje Broj čestice: /1 (pomoćna zgrada od 27m2) i /6 (jednostavna zgrada od 74 m2) Zgrade se nalaze pored (odvojene su) kuće koja ima uporabnu dozvolu. Molim ponudu, Hvala.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ponudu za upis u katastra i uređenje međe: 1. ishodovana građevinska dozvola za kuću 77m2 sa potkrovljem, plaćene sve tražbine. Garaža 40 m2 sve legalizirano i plaćeno. Trebalo bi upisati garažu. 2. Imam problema sa susjedom, jer je prilikom izgradnje kuće maknuo mejaša. Potrebno urediti među. k.o. Loborika, k.č. 77/4, Kućni broj Molim ponudu, Hvala.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radila sam ozakonjenje rekonstruirane stambene zgrade i garaže ali nisam radila i geodetski elaborat jer je kuća i garaža bila već ucrtana od ranije. Međutim Rješenje o izvedenom stanju od strane gruntovnice samo je djelomično prihvaćeno. Adresa: Remete, Vinec ulica 11. Molim ponudu za upis u katastar. S poštovanjem, Z. Petric-

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje! Arhitekt je napravio arhitektonsku snimku izvedenog stanja nezakonito izgrađene građevine (prenamjena spremišta/prema građevinskoj dozvoli/ u stambeni prostor u jugoistočnom dijelu zgrade) u podrumu zahtjevne stambene zgrade k.o. Rudeš,II.Anina ulica 3, Zagreb. Dobio sam rješenje o izvedbenom stanju kojim se ozakonjuje nezakonito rekonstruirani dio zgrade-stan u podrumu.Sada trebam geodetu da napravi elaborat i da to preda u gruntovnicu i katastar te da dobijem uredan vlasnički list u kojem sada piše da sam vlasnik stana na navedenoj lokaciji. Lijep pozdrav

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebam riješiti 2 stvari: 1. dio kuće je legaliziran, drugi dio od 40m2 ulazi pod trasu za izgradnju ceste, odvjetnik me savjetovao da je za isto potrebno predati zahtjev za legalizaciju pa trebam snimak. Adresa: Ivana Broza 6/1 2. Potrebno je uskladiti stvarno stanje s onim u katastru. Broj k.č., k.o. Remete. Molim ponudu, Hvala.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebam geodetski elaborat radi upisa u katastar. Legalizacija izvršena. Izgrađena vikendica sa dimenzijama 5,60x7,80 m u produžetku terasa 2.70x5,60 m . Sastoji se od podrumskog djela, prizemnog i potkrovnog djela. Vikend naselje Gustelnica br.50 , katastarska općina Velika Gorica, na K.Č. i Molim ponudu, Hvala.