GEOOPERATIVA d.o.o.

Zagreb
Geodeti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,7
14 ocjena

14 ocjena za tvrtku GEOOPERATIVA d.o.o.

Ocjene

5,0
Matija S. , prije 1 godinu

Zahvaljujući Trebam.hr sam za geodetske usluge pronašao odličnog izvođača Geooperativa. Odlična usluga, držao se dogovora.

5,0
Ema T. , prije 2 godine

Profesionalno odrađena ponuda (pismena, ne samo telefonska). Poštivanje rokova, dobra telefonska komunikacija po svim pitanjima. U principu sve je bilo dobro.

4,3
Silvija Č. R. , prije 6 godina

Posao nam je još u tijeku. Zasad je ocjena 4, a po završetku radova nije isključeno da bi konačna ocjena bila i viša.

5,0
Dražen T. , prije 6 godina

Jako sam zadovoljan. Sve je odrađeno brzinski i profesionalno, a cijena je bila korektna i pristupačna. Sve je bilo super, za čistu peticu.

5,0
Katarina P. , prije 6 godina

Bili su najpovoljniji od svih ponuđača. Jako sam zadovoljna. Došli su, iako je bila subota, i odradili posao. Kroz tjedan dana sve je bilo gotovo. I što se tiče cijene i kvalitete i poštivanja rokova zaslužuju čistu peticu.

3,0
Katarina P. S. , prije 4 godine

Dogovor sa gospodinom je bio da ce mi dostaviti elaborate,ali je onda rekao da dodem po njih,i kad smo se dogovorili da dolazim, umjesto njega kao stručne osobe, netko dr.me dočekao i za sva dodatna pitanja koja sam imala,taj gospodin je trčkarao gore-dole, umjesto da je izašao i odgovorio na moja pitanja.

5,0
Damir H. H. , prije 9 mjeseci

Vrlo profesionalan odnos, poštivanje rokova i umjerene cijene usluga.

5,0
Marica M. , prije 1 godinu

Sve dobro. Najviša ocjena za kvalitetu, rok i cijenu.

4,0
Marica V. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu ali uvijek može bolje stoga solidna četvorka.

5,0
Ivica J. , prije 5 godina

Zadovoljan sam odabranim geodetom. Poštivanje rokova, cijena - sve je bilo OK.

Prikaži više

Usluge: Etažiranje, Geodetske usluge, Geodetski ured, Parcelacija, Geodetski snimak, Geometar, Geodetski projekt, Geodeti, Geodetski elaborat, Uređenje međe, Upis u katastar, Mjernik

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Geodetski projekt za izgradnju gospodarske zgrade 11x8 m. Zgrada navedene veličine bila bi visine oko 4 m na koju bi išla željezna konstrukcija i krovni lim sa izolacijom 8-10 cm. Unutar zgrade ne bi bilo nikakvog pregradnog zid, znači zgrada bi imala samo 4 zida, na prednjoj strani (dužina 11 m) nalazila bi se troja ulazna vrata dimezije 3x3m te jedna mala pješačka vrata. Sa stražnje strane (dužina 11 m) nalazili bi se prozori na visini od 2 m jer se stražnji dio zgrade nalazi djelom u zemlji. Od instalacija u zgradu bi išla samo električna instalacija. Ukoliko su Vam potrebni još koji podaci kako bi mogli napraviti ponudu stojim na raspolaganju. K.c. /1, k.o. Lipnik Unaprijed se zahvaljujem na ponudi. Lijep pozdrav,

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, kupila sam gospodarske zgrade laguna za konje stala 1,2,3 m2 sve posjeduje gradevinsku dozvolu ali je vlasnik pretvorio stalu 1 u klet, stala 2 u vikend i stalu 3 u vikend sve posjeduje gradevinsku dozvolu ali izvodac radova je navodno bio sam vlasnik. Tako da sad nije nista ucrtano na posjedu a i dnevnik rada ne posjedujem molila bih strucnu osobu da mi pomogne u prenamjeni i upisu gradevina unaprijed zahvalna.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trebam geodetsku podlogu: Kuća uz jezero sa pristupom jezeru i velikom teresom na njemu. Tri spavaće sobe, jedna sa vlastitom kupaonicom i dvije koje dijele kupaonicu. i sobe-garderobe. Radna soba,veliki dnevni boravkom povezan s kuhinjom s blagovaonicom sa izlaskom na terasu prema jezeru, Uz kuhinju treba biti i spremište ( špajza). Ulaz u kuću treba imati pred prostor prije ulaska u predsoblje sa posebnim prostorom za garderobu i odlaganje cipela. Sve može biti projektirano kao prizemnica ili katnica. Ako trebate dodatne informacije slobodno me kontaktirajte. Unaprijed hvala na odgovoru, dr.sc. k.o.Ribinica, k.č. /1,.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za etažiranje, te geodetski elaborat za evidentiranje objekta u katastru i zemljišnim knjigama objekata na k.č.br.: 6/3, k.o. Savudrija. Parcela se sastoji od dva objekta, jednog površine cca 63m2 (A), drugog površine cca 55m2 (B), te te dvorišta. objekat A je jednoetažni, dok je objekat B dvoetažni (kat). Na parceli je provedena legalizacija, posjedujemo Rješenje o izvedenom stanju. Hvala. LP, .

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postojeći objekt sastoji se od prizemlja, suterena i prvog kata. Između nivoa suterena i prvog kata trebalo bi izvesti nekakve stube ili slično te samu nadogradnju u napisanoj kvadraturi sa npr. 3 sobe, wc+kupatilo, kuhinja i dnevni prostor, kao i uvučeni balkon. Trebam ponudu geodeta. Benkovačka 7, Split.

Geodetski snimak (legalizacija)

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebali bi završiti davno započetu (pa prekinutu) legalizaciju manjeg objekta u Velom Lošinju. Objekt je površine 11,45 m četvornih a naslanja se (kao dvorišni ulaz) na staru jednokatnicu površine (prema katastru) 46 m četvornih. Dobili smo obavijet da nadopunimo dokumentaciju. k.č. /3, k.o. Veli Lošinj.

Geodetski projekt

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, gradio bih kuću u Lovranu s 3 apartments, prizemlje 1 apartman u kamenom ,a na drugom katu 2 apartmana u drvu. Imam ideju ali bih trebao projekt u skladu s Vašim zakonima. Za to imovina mora biti mjerena i registrirana u uredu. Sve sam poslao u prilogu. Molio bih da komunikacija bude na engleskom ili njemačkom jeziku. Hvala

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, ovim putem Vas molim da mi date ponudu za izradu elaborata za upis nekretnine u katastar i zemljišne knjige na temelju rješenja o izvedenom stanju. Naime, nekretnina je kao takva već upisana i građevinska čestica je utvrđena. Legalizacija se odnosila samo na kubikažu potkrovlja, jer prilikom gradnje iste išlo se 2-3 reda cigla više u visinu. Nekretnina se nalazi u Brezovici u Zagrebu. Također ineteresira me u kojem vremenskom roku ste isto u mogućnosti izraditi. Također, uz navedeno trebao bi se napraviti i jedan diobni elaborat, odnosno iz jedne čestice je potrebno formirati ili novu česticu ili dio te čestice pripojiti susjednoj čestici. Tu se radi o poljoprivrednom zemljištu unutar građevinske zone odnosno dijelu čestice koji je susjed kupio od nas pa bi sada htjeli to i regulirati da se može izvršiti upis u ZK i Katastar. Stoga, molim Vas ako mi mozete poslati dvije odvojene ponude za gore traženo. Golobreška 1. odvojak 18, Brezovica Unaprijed Vam se zahvaljujem. Srdačan pozdrav,

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam uslugu izrade geodetskog elaborata za evidentiranje građevine u katastru. Radi se o obiteljskoj kući - pola dvodomke odnonosno ugrađena prizemnica s podrumom, katom i neuređenim potkrovljem u uličnom dijelu i poluugrađenom prizemnicom s podrumom u dograđenom dvorišnom dijelu u k.o Osijek, k.č. /3. Objekat ima uprabnu dozvolu. Hvala.

Upis u katastar

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

KO Drniš - Oklaj - Mratovo Učinjena razdioba među dijeljenicima, usmena i pismena. Potrebno je upis vlasništva za svakog od 4 djeljenika sa 2 posjedovna lista broj 32, Anica i Marko. Legalizacija stambenih površina, 2 kuće Izmjera nekoliko parcela za koje nismo sigurni gdje su međe. Pozdrav, Put Sv. Bartola 47 Zadar – Kožino 72 77