13 ocjena za tvrtku GEOOPERATIVA d.o.o.

5.0 / 5
Matija S. - prije 8 mjeseci
Zahvaljujući Trebam.hr sam za geodetske usluge pronašao odličnog izvođača Geooperativa. Odlična usluga, držao se dogovora.
5.0 / 5
Ema T. - prije 12 mjeseci
Profesionalno odrađena ponuda (pismena, ne samo telefonska). Poštivanje rokova, dobra telefonska komunikacija po svim pitanjima. U principu sve je bilo dobro.
4.3 / 5
Silvija Č. R. - prije 5 godina
Posao nam je još u tijeku. Zasad je ocjena 4, a po završetku radova nije isključeno da bi konačna ocjena bila i viša.
5.0 / 5
Dražen T. - prije 5 godina
Jako sam zadovoljan. Sve je odrađeno brzinski i profesionalno, a cijena je bila korektna i pristupačna. Sve je bilo super, za čistu peticu.
5.0 / 5
Katarina P. - prije 5 godina
Bili su najpovoljniji od svih ponuđača. Jako sam zadovoljna. Došli su, iako je bila subota, i odradili posao. Kroz tjedan dana sve je bilo gotovo. I što se tiče cijene i kvalitete i poštivanja rokova zaslužuju čistu peticu.
3.0 / 5
Katarina P. S. - prije 3 godine
Dogovor sa gospodinom je bio da ce mi dostaviti elaborate,ali je onda rekao da dodem po njih,i kad smo se dogovorili da dolazim, umjesto njega kao stručne osobe, netko dr.me dočekao i za sva dodatna pitanja koja sam imala,taj gospodin je trčkarao gore-dole, umjesto da je izašao i odgovorio na moja pitanja.
5.0 / 5
Marica M. - prije 10 mjeseci
Sve dobro. Najviša ocjena za kvalitetu, rok i cijenu.
4.0 / 5
Marica V. - prije 1 godinu
Sve je bilo u redu ali uvijek može bolje stoga solidna četvorka.
5.0 / 5
Ivica J. - prije 4 godine
Zadovoljan sam odabranim geodetom. Poštivanje rokova, cijena - sve je bilo OK.
5.0 / 5
Željko S. - prije 4 godine
Jako dobro su odradili posao, bili su brzi i efikasni.

Primjeri upita

Geodeti, Geometar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lijep pozdrav, Zgrada se nalazi u Sv. Ivan Zeline. Ono što bi trebala legalizirati je garaža i jedna velika soba veličine 80 m2, a to se sve drži kuće veličine 8,5 x 6,5, te pomoćna kuhinja 7x4 m. Trebamo geodeta i arhitekta. Geodetski elaborat i sve potrebno da se završi legalizacija. Katastarska općina je 76/4, a katastarska općina Novo Mjesto. Hvala unaprijed
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, imam izvedeno stanje za dva objekta na jednoj parceli, htio bih po mogućnosti parcelirati na dva dijela i upisati u zemljišne knjige i katastar. Zanima me isto tako da li je moguća parcelizacija na zemljištu od otprilike m2? Katastarska općina Sesvetski Kraljevec, K.Č. /1 Adresa: Popovečka cesta Unaprijed hvala,
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, trebao bi geodetski elaborat za legalizaciju na području Hrv. Dubice. Dobio sam dopis kojim bi trebao to priložit. Imam uvjerenje od katastarske uprave da su tu postojalli objekti prije '68 godine, te avionske snimke i građevinski elaborat. To područje je uništeno u ratu. Možete doći to pogledat jer ja evo živi dolje. Možete me slobodno kontaktirat. K.č. Cerovljani, k.č. 16
Geodeti, Geometar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, Legalizirao sam nekretnine i dobio rješenje o izvedbenom stanju. Imam parcelu i trebalo bi odvojitit, parcelirati građevinsko od poljoprivrednog zemljišta. Također trebam upis kuće od cca m2 jednostavna zgrada 49m2 u katastar i gruntovnicu. Bio bih zahvalan ako mi možete reći koji je rok izrade i odvojeni trošak parcelacije i upisa u katastar.? Kčbr. je /18 K.O. Velika Gorica, Črnkovec Zahvaljujem,
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam građevinske dozvole za kuću i gospodarske zgrade. Iako ima ucrtanih starih građevina u dvorištu, sadašnji objekti nisu ucrtani. Za početak bih trebao geodetski snimak, a onda bismo dalje vidjeli što je još potrebno za dovršetak svega. Adresa je Đurđic , a i naziv kazastarske općine je Đurđic. Očekujem Vašu ponudu. Hvala.
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav! Ideja mi je napraviti manju kućicu do 50m2, a prvi mi je korak pronalazak geodeta za izradu geodetskog projekta. Riječ je o k.č 10 i 11/1, k.o. Zlobin. Zamislili smo da bi ukopali podrum i na isti napravili kućicu sa trijemom. Ako je moguće, realizirali bismo to kao jednostavnu gradnju da ne podliježe ishodovanju lokacijske i građevinske dozvole. No, to nije uvjet, postoji i druga solucija sa dozvolama. Očekujem Vašu ponudu. Hvala!
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imamo izmjeru za 3 spojene parcele od kojih njih dvije imaju u Katastru upisano manje kvadrata nego je stvarno stanje. Trebamo verificiranu izmjeru sa stvarnom kvadraturom površine da bi u Katastru upisali stvarnu površinu za dvije navedene parcele. Katastarke čestice su /1, i , a katastaska općina je Kučište na Korčuli (Orebić). Hvala, R.
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o parceli u katastarskoj općini Brest Pokupski, a broj katastarske čestice je /1. Treba vidjeti jesu li međe u redu i napraviti geodetski projekt za kuću 10 x 14 metara. Kolci su postavljeni u tri kuta (parcela je trokutasta), kao i kolci gdje bi otprilike išla kuća. To je na državnoj cesti Brest - Zagreb. Zemljište je odmah uz cestu i u građevinskoj je zoni (imam rješenje). Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, započeta je gradnja obiteljske kuće od 76 m2 na parceli od m2. Kuća nije ucrtana u katastru, a za potrebe arhitektonskog ureda potrebno je snimiti situaciju na terenu. Kuća se nalazi u Supetru na otok Braču. Riječ je o k.č. /10, k.o. Supetar. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani. trebam prikaz građevine radi izrade snimke izvedenog stanja (legalizacije). Radi se o zgradi tlocrtne površine od oko m2. Detaljnije informacije može dati gospođa koja radi cijeli projekt (osim geodetskog dijela). Napominjem da je jedan stanar već legalizirao svoj dio (dakle, taj geodetski snimak postoji u njegovom projektu, ali ga ja ne mogu tražiti), no još uvijek nije upisao u katastar te izmijenjene dijelove (naknadno nadograđene). Adresa je Scalierova 26, Pula. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.