Usluge

Primjeri upita

Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuca prizemnica sa krovom na 4 vode cca 90 kvadrata sa pomocnim objektom garaza konoba i bunar spojeno cca55 kvadrata odvojeno od kuce nekoliko metara kao posebna jedinica. također bih htio pored toga posebno ponudu za eloborat o uplanjenju u katastar. Molim ponudu za legalizaciju, Hvala.
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiramo proširiti konobu, sada služi kao jedna ostava dimenzija 1,5m*7m i htjeli bismo je prošititi još 4m tako da dobijemo istu kvadraturu kao i na katu. Potrebno se ukopavati 60cm, jer terasa nije standardne izdrživosti. Novi Vinodolski, Krmpotska 20. Molim ponudu za geo projekt. Hvala.
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potrebno je etažirati kuću sa podrumom, prizemljem, prvim katom i potkrovljem. Vlasništvo bi se podjelilo među tri vlasnika tako da bi bilo: 1. vlasnik = potkrovlje + prostor u podrumu 2. vlasnik = 1. kat + prostor u podrumu 3. vlasnik = prizemlje Režije su odvojene sve osim vode. Pitanje je: Da li se mora odvajati voda kako bi se provelo etažiranje. Kuća je uspješno legalizirana i dobili smo RIS i sve što se pri završetku legalizacije trebalo dobiti. Geodetski snimak nije potreban jer je izvedena kuća ucrtana u katastru. Adresa: ulica Ivana Mažuranića 9, Velika Gorica Molim ponudu prema priloženom privitku. Lp
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno je od 1 napravito 2 parcele radi razvrgnuća suvlasničke zajednice u ispostavi Pazin. Trebam ponudu za parcelaciju više k.č. na području općine Cerovlja Puzle. Čestice su slijedeće: k.č.62, k.č.80, k.č.82, k.č., k.č. i k.č. zk.ul.41 k.o. Grimalda k.č. zk.ul., k.o. Draguć. Molim ponudu. Hvala.
Površina objekta: 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća u Konjščini i gospodarski objekt sagrađeni uz građevinsku dozvolu, ali vlasnik nije poslije unosio u katastar i gruntovnicu, pa je ostalo da je na toj čestici livada. Kuća je oko m2, a štala oko . Žena hoće nakon smrti muža, sad to srediti, rekli su nam da treba geodetski elaborat. Eventualno bi trebalo legalizirati garažu oko 25m kvadratnih uz gospodarski objekt, jer je to naknadno napravljeno. Molim ponudu. Srdačan pozdrav, hvala lijepa.
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kuca je legalizirana, imamo Rjesenje o izvedenom stanju. Potrebno ju je upisati u katastar i gruntovnicu. Voljela bih da se sve odradi u roku kracem od mjesec dana. Hitno nam je. Broj katastarske cestice: /2; Katastarska opcina: Velika Jelsa; Ime i prezime supruga: Hrvoje U prilogu Vam dostavljam Rjesenje o izvedenom stanju. Srdacan pozdrav, Stanisic
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam legalizirati obiteljsku kuću. Imam građevinsku dozvolu za prizemlje 90m2 površine (10*9m). U isto vrijeme građeno je naknadno dolje 30m2 i još kat (10*12m). Koliko puta trebam doći u Potok, tu nema nikoga a ja živim u Rijeci. Molim da mi objasnite što i kako trebam raditi. Molim ponudu za legalizaciju. Hvala.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna nam je parcelizacija čestice nakon smrti roditelja. Sestra bi htjela dio čestice gdje je pašnjak ali nije dozvoljena gradnja, na ostatku čestice se nalazi starina koja bi pripala meni-dogovorno. Radi se o čestici od oko m2, k.č. 52/2, k.o. Melnice, Vratnik. točna čestica 52/1 Isto tako bismo trebali uređenje međe (odrediti granice polja) na k.č. i - Margetuša. Molim ponudu. Hvala.
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Na čestici /3 u šumi katarstarski ured Čakovec katastarska općina Badličan bila je sječa hrastova, a vlasnik susjedne čestice tvrdi da je posječne nekoliko stabala na njegovoj čestici. Dogovoreno je da će se pozvati geodetska služba i da se utvrdi međa. tj. čija su posječena stabla. Bez mojega znanja i prisutnosti bio je geodeta i napravio skicu iskolčenja. Molim ponudu za izlazak na teren i utvrđenje međe sa prisutnim vlasnicima susjednih čestica. Hvala.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o tome da imam 2 čestice a jednu bi kupio od općine. U općini sam dobio informaciju da trebam najprije izmjeriti tu česticu da vidimo o kolikoj se površini radi. Nakon kupnje bih trebao napraviti parcelaciju te tri čestice te nakon toga trebam geodetski projekt za gradnju kuće. K.č. /1, /1, (općina) k.o. Sračinec Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu