Usluge

Primjeri upita

Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno mi je premjestiti priključak za pipu na zidu za nekih 20-30 centimetra. Trenurno su do te pipe spojene navodno rehau cijevi(cijev izgleda kao prozirno "vrtno" crijevo i na mjestima gdje skreće cijev su ubačeni metalni kutni komadi pričvršćeni sa šelnama koje izgledaju kao prsten). Pločice su razbijene i potrebno je samo spojiti cijev, bez ikakvih drugih "građevinskih" radova.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ne rade mi dva desna kola na ploci (strujnoj), ploca je zaista relativno nova i nisam zivjela u stanu godinu dana od ukupno 3 i prije bi radila kada bih malo pomrdala plocu, tako da ne bih rekla da su grijaci otisli i to na oba u isto vrijeme.., Jel' moze netko to doci pogledati i popraviti? Radi se o whirpool ploci
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Osijek
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, možda sam Vam se već obraćala u svezi ugradnje internih vodomjera u Osijek, Kaštelanska 51. Do sada sam tražila ugradnju internih vodomjera u 26 stana s 1 ili 2 vertikale, te zajedničkog internog vodomjera. Sada me zanima: - da li ugrađujete interne vodomjere pojedinačno - što u zgradi treba još ugraditi , kao i internog vodomjera za zajedničku potrošnju - cijena ugradnje, od čega bi podžbukni interni vodomjer u stanu platili osobno, a vodomjer za zajedničku potrošnju i ostalo iz sredstava pričuve. - da li obavljate u zakonski propisanom roku baždarenje internih vodomjera - način očitovanja internih vodomjera, Kaštelanska 51 Osijek. Lijep pozdrav
Kaštel Stari
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Novogradnja,Roh-bau instalacije vode. Strike I kanalizacije te unutarnjeg zbukanja se cijena u ponudi moze odvojiti u 2 dijela tako da se u prom cijela narrate k9mpletni radovi tako da se mogu nastaviti radovi na estrihu ma pod I balkonima da cijevi I instalacija budu testirane pod tlakom,a da se vanjska jedinica upgrade naknadno (zbog cijene kostanja).Is to tako anima me dinamoka placenta ti. Moze li na rate koliko maksimalno I koje kartice primate I da li ima popusta za gotovinu I koliko iznosi?Koliko dajete garancije na izvrsene radove te koliko bi bila cijena za dizalicu topline I Koja je marka vanjske jedinice,te ponudu da solarnim rjesenjem za stan od kvadrata?
Podno grijanje, Podno grijanje - Varaždin
Varaždin
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Imam upit vezano za plinsko podno grijanje, kat 80m2 sa ugradnjom. U pitanju je kuća, podrum, prizemlje i kat koji je zona obuhvata. Radi se o tome da bi prizemlje i podrum trebalo ostati grijano sa radijatorima, a na katu bi se montiralo podno grijanje. Bojler je jedan za sve i nalazi se u prizemlju. Na katu bi radio dnevni boravak open space. Unaprijed hvala na odgovoru. Lijep pozdrav
Podno grijanje, Podno grijanje
Sveti Križ Začretje
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Znači podno grijanje u stanu za centralno grijanje. Želja mi je imati radijator samo u kupaonici rešetku za sušenje ručnika. Zanima me je li moguće to napravit na način da nebude zima čak ni za najhladnije dane jer ne želim kombinaciju s radijatorima, onda lakše stavim radijatore i gotovo. I zanima me kako se rješavaju cijevi od vode budući da je i njih najlakše kroz pod, da li kod podnog grijanja moraju ići kroz zid ili kako?
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje
Matulji
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me okvirna cijena centralnog grijanja za stan (koji se nalazi u prizemlju kuće) od m2. Peć za centralno grijanje bila bi smještena u blagavaoni koja ima cca. 10m2 (koja je odvojena od kuhinje prolazom i koja ima cca. 11m2) a kao agregat koristio bi drva. Radijatore bi htio postavit u sljedeće prostorije: - dnevni boravak cca 17m2 - bračna soba cca 20m2 - soba cca. 13m2 - soba cca. 14,5m2 - kupaona cca. 11m2
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je za adaptaciju. Kuhinja i dnevni poravak su plocice ali planiramo staviti u dnevni boravak laminat..stan je inace 95 kvadrata ali podno ne bi islo u nasu sobu kupaonu i hodnik..2 djecje sobe i kuhinja,blagavaona i hodnik bi..napisala sam okvirnu kvadraturu s tim da nisam oduzela ovaj dio di ce biti namjestaj. Zanima nas podno grijanje na struju i okvirna cijena. Hvala!
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Križ
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molimo Vas za Ponudu za izvedbu instalacije vodovoda i odvodnje za: A. jednu kupaonicu: (1) kada; (2) umivaonik; (3) WC školjka; (4) perilica rublja; (5) još jedan dovod vode; (6) podni sifon; B. susjedna čajna kuhinja (do kupaonice): (1) sudoper; i (2) perilica za suđe; C. u dodatnoj prostoriji: (1) sudoper i u nastavku (2) mali umivaonik za pranje ruku; te D. na vertikali između A. i C. (1) jedan umivaonik za pranje ruku. Centralni odvod postoji. Sve instalacije, osim centralnog odvoda i podnih odvoda, idu na zid (nema štemanja u zidu). Unaprijed zahvaljujemo. Lijepi pozdrav, Mob:
Ivanić Grad
Instalacija solarne elektrane: Samostojeća solarna elektrana
Površina, predviđena za instalaciju elektrane (u m2): Kuca bi bila 100m2 pa prema potrebi
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar Dan, Zanima me koja vrsta solarne elektrane bi mi bila potreba za kucu od m2 da sam potpuno neovisan i komforan imati energije dovoljno za cijelu bih grijao norveskim konvektor radiatorima. Za Toplu vodu bih imao klasicni elektricni bojler od 80l. Ostalo bi bili kucanski aparati, rasvjetaTV, stednjak, i slicno. Kuhanje bi bilo na plin.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu