Usluge

Primjeri upita

Solarno grijanje, Solarni paneli - Rijeka
Rijeka
Broj korisnika potrošne tople vode: 1 - 3
Koje funkcionalnosti želite od solarnih kolektora?: Grijanje i priprema potrošne tople vode
Površina objekta ili prostora (u m2): 75
Treba li vam montaža solarnih kolektora?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Posjedujem etažu kuće na Srdočima u Rijeci. front kuće je južne orijentacije i kuća je osunčana od jutra do večeri. Etaža je na prvome katu, ispod je stan u upotrebi, a iznad je tavanski prostor bez izolacije. Trenutno je u fazi izrade unutarnja izoalcija kuće tzv toplom bojom onogaćenom stiroporom. U stanu je instalirano centralno grijanje radijatorima koje pokreće Vailantov 14 Kw električni trofazni bojler smješten u kupaonici. Zainteresiran sam za Heatpipe s nekakvim srednjim spremnikom koji bio mogao montirati iznad veš mašine visine cca 80 cm do vrha stropa u kupaonici 2,65 cm.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Velika Gorica
Površina grijanog prostora (u m2): 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U kupaoni je potrebno cijevi koje izlaze iz okvira kade do radijatora (iza perilice rublja) provući na način da dolaze do novog radijatora (viseći rešetkasti, bijeli) koji bi se postavio iza samih vrata. Ne znam gdje cijevi idu iz okvira kade i kako se protežu u kupaonici, ali bi bilo dobro da se provuku kroz zid duž cijele kupaonice kako bi samo ventil bio vani uz novi radijator koji će se postaviti iza vrata. Uz navedeno, radit će se i rekonstrukcija cijele kupaonice, umjesto kade dolazi i nova tuš kabina.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam izmjenu glavnog ventila za vodu u stanu (zgrada) u zidu u kupaonici, jer curi kada se ventil zatvori ili malo jače otvori s tim što je potrebno proširiti rupu na pločicama (jako je uska), potom na rupu staviti adekvatna vratašca i zamijeniti gumicu na aqua ispiraču za wc školjku, a koja se nalazi odmah ispred tog glavnog ventila koji treba je moguće što prije (subota) ili petak iza 16.00. Potrebno je u ulazu zgrade zatvoriti glavni ventil i moram obavijestiti stanare kada i koliko dugo neće biti vode. Hvala
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Varaždin
Površina grijanog prostora (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
1) demontaža postojeće kotlovnice kluba 2) rekonstrukcija postojećeg dimnjaka za potrebe novog kondenzacijskog bojlera 3) dobava i montaža cirko bojlera 35 kw sa spremnikom za vodu l, te spajanje na plin, grijanje, vodu i dimnjak 4) Rekonstrukcija postojećih hidro instalacija prema svlačionicama – nadžbukno, promjenom dovodnih instalacija i potrebne armature sa zamjenom tuševa (komada) 5) Ostali radovi : uključuju zamjenu dotrajalih radijatora (6 kom) i cijevi u svlačionicama, ugradnja radijatora i instalacija u novouređenu prostoriju - svlačionicu Ponuda mora biti naslovljena na Zajednicu sportskih udruga grada a, a sredstva osigurava grad .
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, prije par mjeseci u sobi koja dijeli zid sa kupaonicom se poceo raspadati zid. Maknuli smo sve iz sobe (ormare,krevete..) zid je takav kakav je, no ne znamo radi cega se to dogodilo. Postoji mogucnost da je pukla cijev negdje u zidu ali nismo sigurni zato trebamo vasu pomoc. Zamijenili smo pipu u kupaonici jer smo mislili da curi pipa ali nije u tome rijec, tako da postoji mogucnost da negdje u zidu curi iz cijevi voda. Slike su u privitku
Podno grijanje, Podno grijanje - Valpovo
Valpovo
Površina grijanog prostora (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Izrada instalacije podnog grijanja prizemlja i potkrovlja sa ugradnjom izolacije i glazure. Visina izolacije u prizemlju = 8cm (eps ) ukupna visina sa glazurom 13.5cm. Ukupno grijana površina prizemlja (m2) Broj krugova grijanja u prizemlju 8 Visina izolacije u potkrovlju = 3cm (tvrdi tervol 30) ukupna visina sa glazurom 8.5cm. Ukupno grijana površina potkrovlja (80m2), Broj krugova grijanja u potkrovlju 8
Podno grijanje, Električno podno grijanje
Baška Voda
Površina grijanog prostora (u m2): 31
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prizemlje. Dvije odvojene prostorije, je kupaona (ukupno 6,5 m2, za podno grijanje 3 m2), druga je kuhinja s dnevnim boravkom (ukupno 24,5 m2, za podno grijanje 16 m2). Dva termometra. Kuća je 10 godina stara, s dobrom toplinskom izolacijom. Trenutačno je napravljen estrih, na podno grijanje dolaze keramičke pločice.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Samobor
Okvirni rok početka projekta: Odmah
rekonstrukcija starih stubišnih instalacija 3 ulaza u zgradu zamjena stropnih lampi zamjena podžbuknih električnih instalacija (žice) montaža portofona na samo 1 (jednom) ulazu sa razvodom instalacija (moguće iskoristiti instalacije od zvona) - 8 stanova u prilogu se nalazi ogledni primjerak tablice za popuniti sa predviđenim cijenama odabir će biti po odabiru najpovoljnije cijene te mogućnosti ubrzanog izvođenja radova (najkasnije kraj svibnja ili početak lipnja) nakon rekontrukcije el. instalacija, kompletna stubišta će biti od strane drugog izvođača sastrugana, pogletana i svježe pofarbana Samobor, Dalmatinska 10
Solarno grijanje, Solarni sustavi
Bednja
Broj korisnika potrošne tople vode: 1 - 3
Koje funkcionalnosti želite od solarnih kolektora?: Grijanje i priprema potrošne tople vode
Površina objekta ili prostora (u m2): 95
Treba li vam montaža solarnih kolektora?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, potrebna Mi je kompletna instalacija sa radijatorima, dvije spavace sobe, kupaona, kuhinja i boravak, krov je juzna strana mjesto Bednja. Stara je kuća, nema grijanja nego samo preko peći na drva. Kupili smo je i renovirali i sada bi stavili solarne čelije. Došao bih krajem ovog mjeseca kako bi se dogovorili.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno spajanje elektromotora garaznih vrata snage W u podzemlju stambene zgrade na elektricnu mrezu prekovodova predvidjenih za rasvjetu garaze. Potrebna adaptacija tj. ugradnja elemenata zastite od kratkog spoja i mogućih izbacivanja struje rasvjeta zgrade. Garazna vrata s elektromotorom su vec na mjestu a konekcija za struju se nalazi u neposrednoj blizini istog. (u dometu priključnog kabela)


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu