Usluge

Primjeri upita

Podno grijanje, Podno grijanje
Umag (Umago)
Površina grijanog prostora (u m2): 42
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebao bih izraditi podno grijanje u prizemlju objekta 42 m2. prizemlje se sastoji od kuhinje sa dnevnim boravkom, kupatila i spavaće bi se postavljalo grijanje i na katu i u potkrvlju svako po 42 m2. Potrebna mi je i ponuda za dizalicu topline. Koja bi sutra moga pokriti navadenu kvadraturu. Visine prostorija su cm.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Velika Gorica
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o preuređenju kupaonice površine 5m2. Okvirni popis radova: - premještaj i zamjena postojeće podne WC školjke na zid(geberit) - zamjena postojeće kade s novom kadom, provjera i zamjena postojecih cijevi i instalacija po potrebi - Zamjena mješalice za umivaonik i montaža umivionika (mala korekcija položaja instalacije) - Zamjena mješalice za kadu (mala korekcija položaja instalacije) - probijanje zida u susjednu sobu i dovod vode i odvoda vode iz kupaonice za perilicu rublja, sušilicu i mali lavabo. Soba ima zajednički zid sa kupaonom. Ukoliko se može izvršiti radovi vezani uz grijanje: Micanje postojećeg radijatora, ugradnja grijanih poda i radijatora lojtri, svakako bi bilo poželjno da se također uključi.
Podno grijanje, Ugradnja podnog grijanja
Varaždinske Toplice
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trazimo majstora za postavljanje podnog grijanja na struju na principu folija. Kuca se nalazi u Varazdinskim Toplicama a povrsina postavljanja podnog grijanja je cca m2 Zamolila bih vas da komuniciramo putem emaila, jer se trenutno ne nalazim u Hrvatskoj i ne koristim hr broj. Ukoliko zelite da komuniciramo telefonom mozemo jedino putem VIBERa ili WHATSAPPa.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam srediti tri kupaone dovodi odvodi i dvije kuhinje. Kuća se sastoji od prizemlja, prvi kat i drugi kat moje mišljenje je do se od prizemlja povuče jedna vertikala i onda se samo dalje grana radovi mogu početi odmah . Nadam se povoljnoj cijeni i Važno je da nadam novac unaprijed imam loša iskustva ako se dogovorimo isplata slijedi po završetku posla .Lijep pozdrav
Samobor
Odaberite trenutni način grijanja: Radijatori
Površina grijanog prostora (u m2): 150
Treba li Vam montaža?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebamo pec na pelete za centralno grijanje kuce na 2 kata, kao i za pretvaranje hladne vode u toplu vodu za pranje suda i tusiranje/kupanje. Kuca ima radijatore stare 12 god od prijasnjog grijanja na loz-ulje. To nam je preskupo i nekoristimo to zadnjih par godina. Grijemo se na kamin pec iz 80-tih godina (zatvoreni) na drva. Tople vode nemamo. Kuca se nalazi u blizini Samobora u vrlo hladnom dijelu Hrvatske s dugim i hladnim zimama. Nemam znanja ni iskustva u tom podrucje pa vas molim za vise informacija. Dali imate strucnjake koji dolaze na zahtjev potencijanog kupca u inspekciju kuce i daju profesionalno misljenje i pomoc kod odabira peci. Ako da, koliko to naplacujete i kada mozete doci? Gdje su prodajna mjesta i servisi za odzavanje u blizini Samobora? Cijene peci i instalacije? Dal je moguce dobiti katalog s pecima i prodavacima? Hvala puno!
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zadar
Zadar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani,imam problem s instalacijama u stanu. Naime,u vise navrata se desavalo da zarulje nakon kratkog vremena trajanja ( svega nekoliko dana) pregore, a uticnice prestanu raditi. U vrlo kratkom vremenu po nekoliko uticnica i zarulja bi prestalo raditi. Zarulje bih zamijenila novima ali ne bi radile. Elektricar mi je u nekoliko navrata to popravljao medutim nakon odredenog vremena pocelo bi se desavati ponovno. Trenutno mi nekoliko svjetala u stanu ne radi i trebala bih brzo rijesiti taj problem.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje
Petrinja
Površina grijanog prostora (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Novo centralno ili etažno grijanje stambenog objekta na 2 etaže (kat+prizemlje). Na katu postavljene cijevi sa centralnim ormarom i dovodnim cijevima do ormara i predviđeno je ukupno 6 radijatora (2 sobe, dnevni boravak, blagovaonica, hodnik i kupatilo). U prizemlju nije ništa urađeno a ima jedna soba, dnevni boravak sa blagovaonicom, hodnik i kupatilo. Ako je moguće poželjnije bi bilo etažno grijanje sa kaminom ili nekom peći u hodniku u prizemlju koja bi ujedno grijala prizemlje uz eventualno jedan radijator u dnevnom boravku, a zagrijana voda iz te peći da ide u razvedeni sustav na katu kuće. Novogradnja je.
Elektroinstalacije, Električar - Trogir
Trogir
Okvirni rok početka projekta: Odmah
grijanje je na struju , prošle godine također međutim prošle nije bilo problema a ove se događa da imamo pad napona do te mjere da ne radi tv ili mikrovalna , oslabi rasvjeta .Moram napomeniti da je broj grijalica isti tj. iste su ko iprošle godine , nije povećan broj potrošaća i sve je uključeno u iste utičnice .Molim pomoč .Luka
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Jako slab protok vode prilikom otvaranja pipe "toplo u kuhinji'. S tim da se vida ne zagrijava. Prilikom otvaranja 'hladno' normalan je protok. Najvjerojatnije je oneciscenje cijevi kod ventila koji se nalazi nezgodno iza sudopera. Potrebno izmicanje sudopera. Napomena na ostalim pipama imam normalan protok tople i hladne vode.
Čakovec
Poštovanje, ja imam problem sa začepljenim odvodom u kupaoni ili negdje u cijevi .Naime kad pustim vodu u školjki ili u kadi probija voda van kroz sifon na podu u kupaonici i sve poplavi, pokušala sam sa sajlom i gumom za odštopavanje ali ništa pa sad više neznam šta. Uvijek sve poplavi kroz sifon pa bih molio za pomoć. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu