Usluge

Primjeri upita

Klima uređaji, Klima uređaj - Solin
Solin
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 7
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna mi je ponuda ; KLIMA ZA DVIJE KLIME ( nacrt u prilogu maila ) ; što predlažete 2 klime od 2,5 KW ili 2 klime od 3,5 KW, montaža klime – visina max 2 metra ( cijevi postavljene , montaža unutarnje i vanjske jedinice ), mogućnost wifi upravljanja, bitno mi je da je rad klime što tiši, koliko je jamstvo , da li postoji opcija nadoplate produženog jamstva. NAPOMENA; objekat se nalazi u Solinu (Splitsko- dalmatinska županija ) , ponuda za gotovinsko i kartično plaćanje ( Kartica Diners broj rata ) .
Klima uređaji, Servis klime
Gundinci
Poštovani, radi se o servisu klima uređaja: - vanjska jedinica MITUBISHI ELECRIC PUHY-PYHA, 4KW Medij=R10A-ekološji; Napon V (2 kom) - unutarnja jedinica - kazetna x MITUBISHI ELECRIC PLFY-P63 VBME, 7,1KW (11 KOM) - unutarnja jedinica, zidna mala MITUBISHI ELECRIC PKFY-P20 VBME, 2,2 KW (11 KOM) AUGUSTA ŠENOE, GUNDINCI S poštovanjem, ravnateljica Đurđica V.
Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Zagreb-Dubrava
Veličina objekta (površina u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebala bih postavljanje novih elektroinstalacija u potkrovlju obiteljske kuće. Struja je dovedena na kat,ali nije razvedena. Samo su goli zidovi zasad. Bilo bi potrebno postaviti elektroinstalacije za mjesta rasvjetnih tijela (4 kom) te elektroinstalacije za mjesta utičnica (8 kom). Molim ponude. Lijepi pozdrav, C.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija : Zagreb Trešnjevka. Stan: 45m2, 1kat. Starost zgrade: 20 godina. U stanu su srušeni unutarnji nenosivi zidovi u kojima su se nalazile elektroinstalacije koje sad vise iz stropa. Potrebno je postojeće vanjske zidove instalirati postojeće izvode te dodatno instalirati nekoliko utičnica. Moguće je prebaciti postojeće instalacije ili povući nove instalacije po podu jer je parket i nadbeton uklonjen sa poda.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna promjena stare klasične razvodne (drvene) kutije s osiguračima s novom, podžbuknom ili nadžbuknom - ovisno što se može napraviti. Brojilo je na samoj kutiji. Također, moguće je da će se neke utičnice u stanu morati promijeniti/produžiti pa bi bilo dobro u ponudi navesti koja je cijena zamjene utičnice po komadu, odnosno produženja postojeće instalacije.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Dubrovnik
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Promjena kompletne elekroinstalacije u 4-sobnom stanu. Ca 80m2. Stan se nalazi u visekatnici. Imam vlasitit Materijal. Konkretna ponuda kod uvidaja. Zelim dogovorit termin, da se na licu mjesta bolje vidi sto i kako. K tome bi i prilozio tlocrt. Molim ponudu izvodaca za dogovor za termin. Unaprijed velika hvala.
Klima uređaji, Multi split klima - Sinj
Sinj
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća s unutarnjom izolacijom koja koristi centralno grijanje kao primarni izvor. Klima će služiti za grijanje i nadogrijavanje (početak i kraj grijanja- kada nema potrebe za cjelodnevnim zagrikavanjem prostora. Stan je sveukupne pov cca 79m2. Klima bi se instralirala u prostoru kuhinje i dnevnog boravka, a radi se o jednom otvoremom orostoru pov. cca 40-ak m2.
Klima uređaji, Klima uređaj
Cestica
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 60
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje! Trebam 2 klime: 1. Podrumska prostorija za konzerviranje vina u bačvama tlocrtne površine cca. 20 m2, visine 2,7 m - stalno održavanje temperature prostorije na cca. 18°C 2. Sala za prijem ljudi, prizemna etaža, površine cca. 40 m2, visine 2,7 m, rashlađivanje po ljeti, grijanje po potrebi u jesen/zima. Lijep pozdrav
Elektroinstalacije, Električar
Lekenik
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam električara koji bi mi, promijenio utičnicu, i pregledao zašto nemam struju u jednom šalteru, te dijagnosticirao sto trebam učiniti s ostalom instalacijom za koju točno ne znam čemu služi, montirao ugradbenu peć s pločom u kuhinji. Radove bi trebalo izvršiti u toku ovog tjedna na području Donjeg Vukojevca, Molim ponudu, Hvala.
Klima uređaji, Ugradnja klime - Voloder
Voloder
Poštovani, Vinski podrum 12 m2, pregrađen stijenom OSB, s vratima. Ukopan 1m. Vanjska jedinica može biti na podnim nosačima. Vanjski zid je od cementnog kvadra 19 cm, stiropor fasada 10 cm, unutarnji stiropor 5 cm. Dužina potrebne instalacije oko 3m. Struja u prostoriji, utičnica. Uređaj Samsung 2,6 kw, rabljeni, ispravan. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu