Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Dobrinj
Veličina objekta (površina u m2): 166
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je dvoetažnom objektu (prizemlje i prva etaža) koji ima m2 stambene površine) sa pomoćnom građevinom i bazenom. Lokacija je na otoku Krku tako da bi se radovi izvodili na jesen. Imamo i projekt elektrotehničkih instalacija koji bi se trebao malo modificirati (promjena položaja nekih rasvjete i utičnica) U prilogu šaljem i neke nacrte građevine te razmještaj rasvjetnih tijela) Za dodatne informacije slobodno se javite telefonski. Molim Vašu ponudu, hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Dugo Selo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, 1) trebalo bi premjestiti (ili staviti novu) utičnicu s visine 37 cm (od poda do utičnice je oko 37 cm), na visinu oko - cm. Nova utičnica bi trebala biti (na visini - cm) iza TV-A koji je na tom zidu na nosivom nosaču. 2) trebalo bi dvije žice (od antene od TV-A) koje idu iz utičnice u TV staviti (ukopati) u zid do stražnje strane TV-A ,a visina od poda do TV-A je oko-cm. 3 )trebalo bi "pokrpati" popraviti zid od budućeg ukopavanja dviju žica od antene TV-A. Nalazim se u stanu u zgradi koja je stara 7 godina , na adresi HRVATSKIH BRANITELJA 5, DUGO SELO. Molim Vas za ponudu i realizaciju problema jer već 7 godina nisam uspjela nikoga naći tko bi to htio riješiti. S poštovanjem,
Klima uređaji, Inverter klima
Žirje
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 55
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 4
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, vikendica na otoku Žirju (u Muni). Instalirao bi jaču klimu u hodnik, a onda po potrebi hladio (i grijao) otvaranjem vrata 4 sobe koje su malokad sve u upotrebi ( 16 m2 , 12 m2, 11m2, 6m2 ) al se zna dogoditi. Vanjska jedinica-prizemlje, unutarnja cca 4 m udaljena. Stručni savjeti za bolje solucije (naravno, jeftinije) poželjni. S poštovanjem ŽŽ.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Ražanac
Veličina objekta (površina u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, to je stara kuća u kojoj su dograđene dvije prostorije i dvije sobe jedna na drugoj nemaju instalacije. Mjerilo postoji i kabel je stariji pa treba dovesti kabel do mjerila (bakreni cca 10m) i razvesti struju, 40 rasvjetnih mjesta i kutija za osiguračima. Ide kroz cigle, nema puno štemanja, da se ostavi jedan ili dva antenska priključka. Molim ponudu, Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bi promjeniti telekomunikacijsku instalaciju odnosno treba promjeniti tel. kabel od HT ove kutije na kući skroz do tel. utičnice u stanu. To bi bilo nekih do 30 metara. Također treba zamijeniti i postojeće kanalice. Molim ponudu e-mailom jer radim pa nisam u mogućnosti razgovarati. Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zadar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, renoviramo kupaonicu gdje treba promijeniti elektroinstalacije, dovući kroz hodnik do glavnih osigurača. *Dodatno je potrebno od osigurača provesti kablove do svake prostorije razvodne kutije (to bismo trebali u jesen ako bismo bili u kontaktu nakon ovih prvih radova). Molim ponudu, Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, - radi se o adaptaciji 3sobnog stana u Zagrebu (60m2) Između ostalih građevinskih radova trebam usluge eketričara. - zgrada/stan je izgrađen krajem 80ih godina i mislim da su žice u bužirima ( ako je to bitno ) - zamjeniti stari ormarić sa novim ( automatski osigurači ) - dodati nekoliko utičnica i neke ( umnožiti ) - zamejniti stare utičnice i prekidače - zamjeniti stare lampe Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju na telefon ili mail srdačan pozdrav
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Šibenik
Šibenik
Veličina objekta (površina u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebna je izrada/postavljanje kompletne elektroinstalacije na obiteljskoj kući u visokom potkrovlju. Veličina etaže je oko 90 m2. Ima oko 25 elektr. utičnica s telefonom i 8-9 rasvjetnih tijela, spajanje razvodnog ormara, priprema za glavni priključak i priprema za potkrovlje-dovod kabela. Prostorije su; unutarnji prostor zavojitog stubišta, 3 spavaće dječje sobe, WC s kupaonicom te dnevna soba s kuhinjom. Ostatak objekta (podrum, prizemlje i 1. kat) su priključeni na elektro-opskrbnu mrežu. Ponude s materijalom i bez materijala. Ukoliko sklopimo posao, plaćam isključivo gotovinom ili karticom bez odgode. Hvala unaprijed! S poštovanjem, e-pošta: @
Klima uređaji, Inverter klima - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 38
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stambeni prostor se nalazi u prizemlju. Klima je potrebna za ljetno rashlađivanje, te kao sekundarno rješenje za grijanje zimi. Za klimu je već pripremljeno mjesto u dnevnom boravku (elektro instalacije), te bi ju trebalo i ugraditi (potrebno je probušiti vanjski zid). Klima bi trebala biti inventer sa što dužom garancijom. Molim ponude sa razdvojenom cijenom klime i cijenom ugradnje. Hvala i lijep pozdrav!
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas informaciju da li ste u mogućnosti izvršiti ispitivanje te zamjenu ispravljača (malog transformatora) koji je pretpostavljamo izgorio. Instalacija se nalazi na želj. vagonu. Ispravljač služi za punjenje akumulatora. Nabavili smo ispravan transformator (malo je jači nego stari), treba ga instalirati te ugraditi dodatni osigurač (također imamo). Radove je potrebno izvršiti u jednome danu 09. ili 10.05. na želj. stavici u Podsusedu. U prilogu vam dostavljam slike instalacije te slike novog i starog transformatora. Molim vas povratnu informaciju da li ste u mogućnosti izvršiti radove. Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganu. Srdačan pozdrav,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu