Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radim kompletnu adaptaciju kuće u Zagrebu, što uključuje i potpunu zamjenu električnih instalacija novima. Kuća se sastoji od prizemlja, prvog kata i tavanskog prostora ( u koji također mislim provući struju, iako za sada nemam detaljan raspored prostorija, osim mjesta za manju kupaonicu i jednu sobu, a drugu polovicu tavana činiti će dvije sobe ). Po etaži ( ne i na tavanu ) će biti jedna kuhinja, kupaonica + blagovaona, dnevni boravak, soba i hodnik. Etaže su povezana unutarnjim stepeništem, a etaža je neto veličine 75m kvadratnih. Pretpostavljam da će mi trebati dva telefonska izlaza, dva priključka za klimu, dva brojila ( prizemlje, kat + tavan) te razvodni ormar. Molio bih Vas okvirnu cijenu za navedene radove sa Vašim materijalom i bez Vašeg materijala. Hvala Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zubovići
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, adaptiram staru kuću(stavljanje betonskih deka, unutarnje stepenice, adaptacija zidova i nadogradnja potkrovlja). Planiram napraviti dvoetažni stan od 80 m2( 40 svaka etaža) na prvoj etaži bi bili kuhinja, dnevni boravak i kupaona a na katu 2 spavaće sobe i kupaona. Planiram sve instalacije postaviti u betonske deke( centralno, struja...) ,maknuti stare i staviti bi išli na jesen. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potreban je razvod elektroinstalacija u kući sa 2 kata i potkrovljem. U procesu je izrada 7 kupatila odnosno 7 apartmana pa će trehbati razvod i montaža (fina montaža),priključak sa elektro mrežč je o starim instalacijama koje će trebati zamijeniti. Molim vašu ponudu s materijalom i bez materijala. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o adaptaciji starih i montiranju novih instalacija uz ugradnja 3 nova ormara. Svakako bi trebalo izaci na teren da prodjemo sve na lokaciji. Prijepodne mi najbolje odgovara, ali mozemo se dogovoriti za za bilo koje vrijeme bilo koji je Šestine, Gramača 44. Zahvaljujem i lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba zamijeniti utičnicu u zidu koja je stara (pa smo ju odšafarili i sad vise žice). Naime, radi se o utičnici preko koje se spajamo na internet. Djelatnici T--Coma naveli su da za to baš moramo zvat električara. Molim vašu ponudu. Za sve informacije zvati iza 12h. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Split
Split
Veličina objekta (površina u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je u 4 sobe povući UTP kablove u plastičnim kanalicama za 15 radnih mjesta. Moguće je da se svaka soba spoji na svoj switch (zbog štednje metara kabla), pa se iz hodnika samo povuku 4 UTP do svake sobe i onda preko switcha razvede po sobi. Ako je slična cijena radije bi sve iz jednog ormara (1 switch) razvukli po sobama do svakog radnog mjesta. (potrebno je samo povući kablove, switchevi su naši). Dodatno je potrebno postaviti jedan komunikacijski ormarić (vanjski) cca xx za 3 servera manja, UPS,(sada imamo takve dimenzije i ok je). Ako je razlika u cijeni mala može i malo veći. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Električar - Zadar
Zadar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi zamjena rasvjetnih tijela. 10 metalhalogenih rasvjetnih tijela se mijenja i postavljaju se led rasvjetna tijela. Rupe u stropu postoje, radi se samo o zamjeni tijela. Isto tako, imam LED žarulje. Prije je bila prodavaonica i sada se također otvara prodavaonica odjeć vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Oroslavje
Veličina objekta (površina u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna mi je izrada elektroinstalacija.To je kat kuce sa cetri spavace sobe , malim hodnikom i stubistem. Na stubistu bi bila dva prekidaca i dvije lampe , na hodniku tri prekidaca i jedna lampa. U sobama po jedan prekidac i jedna lampa i sve ukupno petnest uticnica. Postoji dovod struje do hodnika u katu i tu bi htio razvodni ormaric sa sklopkom i osiguracima. Sve je novogradnja i trebalo bi to napravit sa cijevima ispod zbuke. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Zagreb
Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, potrebna mi je izrada elektroinstalacije jake struje u roh-bau poslovnom prostoru. Potreban razvodni ormarić i cca. 15 razvodnih mjesta. Poželjna mogućnost atesta za potrebe HEP-a jer prostor trenutačno nije priključen na mrežu. U privitku je slika okvirnog rješenja s više razvodnih mjesta nego što planiramo.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u obiteljskoj kući u Rijeci adaptiramo 30-ak m2 prostora u mali stan. Dio instalacija postoji, dio je potpuno bi izvući iz glavnog ormarića posebna 1-2-3 osigurača za taj novi prostor, dio postojećih utičnica i svjetla ostaje, dio je novi - ukupno do max 10 kom. novih kutija. Molimo ponudu stručnog majstora (štemati možemo i sami, prema dogovoru). Hvala, LP


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu