Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Nuštar
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 110
Postovani, na odrzavanju sam trudnoce i hitno mi treba kvalitetna usluga ciscenja kuce posebno jer imam malo dijete. Trazim nekog jako pedantnog i urednog jer sam i sama perfekcionista tako da ne zelim osrednju je uredna i cista, potrebno je samo takvom i se da cete me kontaktirati uistinu mi je potrebna pomoc. Unaprijed zahvaljujem i srdacan pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Poštovani, hitno bi trebali generalno zahtjevnije čišćenje dvosobnog stana u Zagrebu-Knež nije dugo korišten i postavljane su nove pločice u kuhinji i bi očistiti zidne i podne pločice u kuhinji i kupaoni ,sve druge podne površine , kadu, umivaonik, (wc je novi),vrata, prozore ,karniše, balkončić.Očistiti ormare (osim kuhinjskih-novi),stolove,stolice.Od kućanskih aparata samo štednjak s pećnicom (ostalo je novo) I čišćenje jednog malog dvosjeda te taburea. L.p.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 50
Na 6 lokacija po Zagrebu imamo samoposlužne praone rublja, treba ih 2 puta dnevno očistiti ( u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima). Čišćenje traje od 15-40 min po praoni ( zavisi o vremenskim uvietima i gužvi). Čiščenje se sastoji od brisanja poda (keramike), brisanje perilica (sve od inox), stola za slaganje robe, stolica, ispraznit kante ta smeće. Možete pogledati naše praone na www.q-laundy.hr S poštovanjem,
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Severin na Kupi
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 300
Naš objekt, , se nalazi u Severinu na Kupi. Tražimo čiščenje poslije najmova i programa koje mi vodimo. Nekad je 2 puta mjesečno, nekada 1 put mjesečno, ovisi koliko često imamo najmove. Fleksibilni smo koji dan, samo da je sve čisto prije idućeg najma. Čiščenje uključuje 3 kupaone, 4 sobe, ulaz i veliki dnevni boravak i kuhinja/blagovaona za 40. Sve površine i pod, školjke, tuš kabine i vanjske površine elemenata u kuhinji. Imamo sve opreme, usisavać, sredstava za čiščenje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 70
Pozdrav . Imamo 3 apartmana koji su 22-27 m2 Prema potrebi potrebna nam je usluga ali je to prosjećno za svaki apartman barem 2-3puta tjedno. Obzirom da imamo apartmane već godinu dana znamo da je za njih potrebno cca 45 minuta do sat vremena za njihovo čišćenje. Možda vam treba taj podatak. Apartmani su novi, dva na staroj trešnjevci i jedan u Utrinama (Selska Baštijanova je okvirna lokacija i Utrine kod placa) Molim Vas pošaljite mi ponudu ili nazovite na gore navedeni telefon lp
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 36
Očistiti dobro za stanovanje poslije sitnih radova ( farbanje, postavljanje novog namještaja, stavljanje slika itd). Nema farbe po podovima nego je sve samo prašnjavo. 1soba, kuhinja sa dnevnim boravkom i kupaonica. Znači , 2,5 prozora ( samo stakla), unutrašnjost kuhinjskih elemenata,kupaonskog elementa, oko špareta i izvana ,podove i lagano prebrisati novi ormar u spavaćoj sobi.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Osijek
Osijek
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 40
Garsonjera, boravak, kuhinja ,kupatilo, potrebno generealno očistiti. Ne treba prati suđe, ali treba prebrisati elemente i pločice. Dva prozora, vrata- plastična stolarija, venecijaneri na prozorima, regal za obrisati . U naravi treba svuda ocistiti prašinu i ocistiti pločice. Nema nekog velikog ribanja. Potrebno jos kemijski očistiti trosjed..Taođer u nastavku zanima me cijena dolaska jedamput mjesecno za održavanje. Hvala
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 100
Poštovanje! Obiteljska kuća koja ima prizemlje i kat. U objektu su 2 sobe, kuhinja, dnevni boravak, wc i stubište. Tražimo agenciju koja ce nam 1x tjedno tijekom jutra doći i počistiti. Ponekad bi to čišćenje bilo detaljnije, nekada bi se bazirali na jednu prostoriju, otprilike oko 5h rada. Ako bi bilo moguće i ispeglati ponekad sto bi dodatno naplatili.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 34
Potrebno je čišćenje manjeg stana (34m2) koji je jako zapušten, odnosno vrlo prljav. Naročito je potrebno puno truda uložiti u čišćenje kuhinje (uključujući hladnjak, pećnicu i unutrašnjost kuhinjskih elemenata) te kupaonice (pogotovo pločice na podu i zidovima). Također potrebno je oprati prozore. Stan je pun nepotrebnih stvari (stare odjeće, kojekakvih sitnih predmeta) i potrebna je pomoć pri razvrstavanju i odnošenju do obližnjih kontejnera pred zgradom. Ukoliko bi generalno čišćenje bilo u redu svakako bi ugovorili redovno čišćenje odnosno održavanje jednom tjedno, uz sasvim izvjesnu mogućnost i peglanja također jednom tjedno.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 85
Poštovani, potrebno je očistiti cijeli stan nakon adaptacije (montaže bojlera, klima uređaja, bojanja zidova). Treba kompletno sve podove temeljito opratii (kuhinja, hodnik-kamene pločice,- po mogućnosti strojno pranje jer nisu podovi bili zaštićeni prilikom bojanja zidova, kupaona - keramičke pločice, sobe-parketi). Treba temeljito svu stolariju oprati, vrata, ormare-iznutra i izvana, prozore i balkonska vrata , balkone, prašinu očistiti, tepihe i sjedeću garnituru kemijski očistiti, kuhinjske elemente iznutra i izvana, Nakon čišćenja stana, potrebno je i stubište očistiti od glavnog ulaza do ulaza u stan. Kako su radovi još u tijeku, predviđen je završetak radova 31.08., Srdačan pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu