Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 66
Riječ je o stanu od 66 m2 + lođa. Bilo bi potrebno prvo napraviti generalno čišćenje- od pranja prozora i vrata , zavjesa, preko kuhinjskih elemenata izvana i iznutra, pećnice, nape,keramičke ploče, podova ( keramičke pločice i lamel parketi), očistiti iza iza veš mašine i kreveta u boravku, te kreveta u spavaćoj sobi, pobrisati ormare iznutra i naročito gornju plohu, oprati lustere i lampe, očistiti kupaonicu, izribati pločice na balkonu (ali ne smije biti puno polijevanja da ne bi curilo susjedu), te očistiti i porediti špajzu . Nakon generalke bi stan trebalo dva puta mjesečno redovito održavati. Molim za ponude.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 150
Zanima me ponuda za ciscenje poslovnog prostora u Rijeci na Srdocima. Prostor je velicine kvadrata, a ciscenje bi se obavljalo 2 puta tjedno. Preko vikenda bi se sve cistilo wc (2 komada) i ostale prostorije, a tokom tjedna jedan dan bi bilo potrebno ocistiti samo wc i isprazniti koseve za smece.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Dubrovnik
Dubrovnik
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 300
Poštovani, Javljam se iz tvrtke d.o.o., bavimo se dnevnim iznajmljivanjem apartmana. I trenutno u Dubrovniku imamo 40 apartmana. Naime, izvan sezone radimo samo sa kapacitetom 10 apartmana koji se nalaze u starom gradu. Tražimo čistačice koje će se brinuti za tih 10 apartmana izvan sezone. Naime, osim čišćenja apartmana, ukoliko se dogovorimo, koristili bismo i usluge pranja posteljine i generalnih čišćenja, ukoliko takva usluga postoji u tvrtci. Više o nama možete naći na našoj web stranici www..com Nadam se pozitivnom odgovoru. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte. Lijep pozdrav, Marina Čondrić
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Pula
Pula
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 120
Poštovani, kao predstavnik suvlasnika se zanimam za čišćenje hodnika, stubišta i ulaznih vratiju u trokatnoj zgradi u Premanturi. Radi se o cca 80kv.m. hodnika i cca 40 kv.m. stuba (pločice) i ulaznih vratiju (staklo, bijeli aluminij) cca 8 kv.m. Ljeti bi bilo potrebno čistiti jednom tjedno a zimi jednom u dva mjeseca. Čiščenje se sastoji iz metenja i brisanja mokrom krpom. Molim ponudu, Hvala Lijepi pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 160
Sala + wc 80 m2 - čiščenje i održavanje inventara (klupe, stolovi, lampe, police, drvene oboge), podovi - čišćenje wc kompletno plus pranje podova Terasa: Čišćenje i održavanje klupa i stolova, lampa, podova... * čišćenje je moguće održavati u ranim jutarnjim satima do početka radnog vremena u 7h.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 130
Kuhinja: 40m2 - održavanje kuhinjskih elemenata - vanjskih i unutarnjih površina, nape, stakla i podova Sala i točionik: 60m2 - brisanje prašine s polica, održavanje inventara (stolovi, stolice), metenje i pranje podova, stakla. Zahod za goste i osoblje: 10 kvadrata - temeljito čišćenje. Čiščenje bi se održavalo nedjeljama s obzirom da je restoran nedjeljom zatvoren.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Osijek
Osijek
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 110
Poštovani, molim ponudu za čišćenje stana, pranje prozora ,i roletna plastična stolarija , unutarnja stakla u drvetu, usisavanje i brisanje prašine pranje vrata u stanu , ,održavati kupaonicu. Stan nije zapušten samo ga ja radi bolesti i godina ne mogu održavati. .Stan koristimo samo suprug i ja . Uredni smo, u stanu se ne puši. Hvala na odgovoru.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 89
Radi se o stambenom prostoru u ZG, Zelinska ulica. Trenutno u njemu stanuju 3 studenta ( muška ) - dva su 5 -a i jedan 2..a. Ne mogu se baš dogovoriti o čišćenju , pa ja evo ( iz PULE - mama ) pokušavam pronaći nekoga za čišćenje. Stan je na 2.katu - zgrada je preko puta KSET-a , ima dvije sobe, dnevni, kupinja, lođa, kupaona, Wc predsoblje, i ajmo reć špajza - kao nekakvo skladište. Ja planiram doći u ZG - oko 18.10. pa bih voljela do tada vidjeti da li bi mogli poslovati. Možda bih došla i ranije ukoliko se dogovorimo. Vidjela sam lijepe preporuke - pa Vam se obraćam. Nakon generalnog čišćenja - moglo bi se 2 puta mjesečno - za tekuće održavanje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 80
Poštovani, vratili smo se s mora nakon dužeg vremena izbivanja, a pošto imamo malu bebu, teško nam se organizirati oko generalke stana. A nataložilo se toga. Imamo lođu ograđenu prozorima koje je potrebno izglancati, kao i ostale prozore u stanu, kupaonu, wc i sve ostalo. Tuš kabina je od prozirnog "stakla". Nakupilo se kamenca po pipama i sanitarijama. Jedna poštena generalka itekako je potrebna. Možda bi u ovom slučaju dobro došla mlađa osoba, zbog prozora na lođi, jer treba se dobro izviti kako bi se isti očistili s vanjske strane. Unaprijed zahvaljujem,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 55
Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje cijelog stana koje uključuje pranje kuhinjskih elemenata iznutra i izvana,čiščćenje pećnice, pranje prozora (3 prozora i jedan balkonski prozor), pranje kupaonskih i kuhinjskih pločica, brisanje prašine i ranije podova. Stan se nalazi u Španskom. Molim ponudu, Unaprijed hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu