Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Bibinje
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pa..arhitekt nam je fino ostavio armiranu gredu u nacrtu koja bas uzasno ide iznad kreveta do kraja zida. cm. Soba je široka . Ide . krevet.od kojih je armirana greda krevet .greda 25 i do kraja kreveta 35. Onda 70 cm za nocni ormaric i 63 za klizni ormar. Jos nije zaž se napravi pod visina je a gdje je greda...!! Greda je dakle 30 cm spuštena i dugačka široka 25. Treba mi hitno nekakva dobra ideja .knauf i led imate volje najbolje da dođete na gradilište.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Bjelovar
Bjelovar
Površina krova (u m2): 166
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o gospodarskoj zgradi(20mx6,4m + nadstrešnica 6,4mx6m) prekrivenoj savitljivim bitumenskim pločama koje su za otpad. Ispod ploča nalazi se ter papir i OSB ploče. Od drvene konstrukcije dio OSB ploča uz rubove potrebno je izmijeniti jer postojeća limarija na dijelovima objekta nije dobro napravljena ili je nema. Postojeće ploče bi izmijenio limenim. Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Hum na Sutli
Površina krova (u m2): 464
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stambeno poslovna zgrada u Humu na Sutli-(centar)-sa 2 zasebna ulaza i 2 krova,potrebno je zamijeniti pokrov-(trenutni salonit ploče)-ukupne površine krovišta -m2. .jpg Prvotno je bilo zamišljeno da bi novi pokrov bio -crijep-no otvoreni smo i za druge mogučnosti ukoliko bi bile povoljnije za nas-(npr.-lim,..)-ili bilo koji drugi prijedlog koji ste nam spremni krovna konstrukcija kod zadnjeg pregleda izgledala je u redu bez truleži,no molimo da se iznova pregleda.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća je u bloku između dvije kuće. Istok kuće je ulazni dio s ulice. Potrebno je promijeniti stolariju i napraviti fasadu. U prizemlju je garaza i poslovni prostor od 32m2 koji se prenamjenjuje u stambeni, visina je 3,67m a može se dobiti jos 60-80cm ukopavanjem te treba napraviti studio apartman s galerijom. Na prvom katu treba renovirati stan od 80m2. Površina fasade za postavljanje kamene vune je istok i jug od pvog kata okom2. Lp
Sveta Nedelja
Ukupna površina objekta: 200
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Projekt je ROH-BAU izgradnja kuće u Sv. Nedelji pokraj Samobora, Selska cesta 2. Kuća s potkrovljem, m2 bruto površine. Osim gradnje kuće, trebalo bi i premjestiti drvenu kućicu koja je trenutno na parceli na drugi dio parcele jer bi na njeno mjesto došla kuća. Nacrti kuće i troškovnik u prilogu.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Turčin
Površina krova (u m2): 320
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za sanaciju krovišta jednostavnog oblika (2 vode), osnovna konstrukcija u redu, potrebna zamjena svih letvi 4x5 cm. Crijep Creaton Balance + snjegobrani + zaštitna mrežica kod strehe i sljemena, izrada sljemena. Potrebna zamjena limarije (oluci), limeni opšav oko 2 dimnjaka, vjetrolajsne.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Luka
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U dnevnom boravku potrebno skinuti pregradni zid (debljine 12 cm, dužine cm, visine cca cm - u projektu - neznam od kojeg je materijala), te isti takav (ili taj ako je moguće) pregradni zid postaviti nekih cm dalje, u prostor sadašnjeg spremišta (zbog proširenja prostora dnevnog boravka). Na tom novom zidu (do vanjskog zida) treba postaviti vrata za prolaz u ostavu. Također, bočno tom zidu treba još knaufom produžiti jedan zid za cca cm i staviti knauf preko jednih vrata (sadašnji ulaz u malu sobicu). Ukoliko je potrebno, dostavit ću Vam tlocrt te etaže-suterena kuće (iz projekta).
Krovopokrivači, Izolacija krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 75
Usluge: Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postojeći pokrov je od cinkotita, ,pertlan, star 20-tak godina..Cinkotit plohe su na dijelovima oštećene - pohabane, kao da je nestao nekom kemijskom reakcijom. Objekt ima više stanova u nizu a predmet sanacije je samo jedan stan - odnosno njegov dio krova širine cca 5,5m i dužine cca 12m. (Moguće da se dogovori i sanacija krovnog pokrova dva susjedna stana ako bi sanacija započela unutar desetak dana). Krov je dvostrešan s nagibom cca 15 stupnjeva.. Stan je troetažni (prizemlje + 2k) i pristup je samo s ulične strane. Novi pokrov bi trebao biti od ravnog (ako ga je moguće kombinirati/zamijeniti i pertlati na susjedne dijelove cinkotot krova !?) ili valovitog FeZn lima, ako je isti moguće postaviti i učvrstiti na postojeću drvenu konstrukciju i postojeći cinkotit pokrov.
Kaštel Stari
Ukupna površina objekta: 514
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Trebam ponudu za gradnju po građevinskom projektu za betonske radove na izgradnji podruma s osam parkirnih mjesta, prizemlja te blokove za dva kata s izlazom na krovište. Prethodni zemljani radovi i priprema će ranije biti obavljeni. Dodatno; Potrebna mi je ponuda za postavljanje estriha u jednoj zatvorenoj prostoriji (43m2)te dva balkona(12+25m2).
Krovopokrivači, Izolacija krova
Trgovišće
Površina krova (u m2): 160
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
katnica 16x11 m, sada crijep glina letve 80 godina star krov, dobre grede (kesten) krov 16 x5.5 m druga voda 16x4.5m dva krovna otvora. Htio bih skidanje crijepa i odvoz, skidanje letvi, daskanje paropropusna folia letve i kontra letve lim imitacija crijepa (biber) dva dimnjaka obšav 16 m žlijeba 12m veterlajsne pokrov limeni za drugu kuću 12m


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu