Usluge

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Velika Gorica
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Izrada kuhinje po mjeri - postojeću kuhinju planiramo zamijeniti novom. Izrada istog sistema kuhinje ili po Vašoj preporuci drugačije definirati raspored. U prilogu je neka okvirna ideja što smo sami napravili u ikeinom planeru kuhinja. Na prvoj stranici je tlocrt prostora kuhinje s blagovaonom. Ovo skroz desno pokraj ormarića u kuhinji su dimnjak i vertikala s vodovodnim cijevima. Na toj prvoj stranici ovaj gornji red elemenata prvo s desne strane je šparet (nećemo ići na varijantu ugradbene ploče i ugradbene pećnice da uštedimo) i iznad njega je napa. U nastavku idu dalje kuhinjski ormarići do dužine kako je otprilike nacrtano - ideja je da bude u ravnini s ovim zidom koji ide pokraj kauča. Ovaj donji red elemenata na slici - prvo do vertikale je sudoper ispod kojeg želimo imati prostor za kantu za smeće (varijanta za sortiranje otpada), do sudopera ide perilica suda (koristit ćemo postojeću, nećemo kupovati novu), i dalje u nastavku smo mislili staviti "prolaz" (tako mi to doma zovemo - usko a visine do radne ploče na izvlačenje i ima recimo dva reda polica unutra - zgodno za stavljanje nekih boca) i u nastavku frizider (koristimo postojeći). Na oba reda elemanata gore ide radna ploča - perilici suđa iako nije ugradbena bismo skinuli onu gornju ploču i napravili ju kao ugradbenu da ide ispod radne ploče. Iznad frižidera bismo isto element. Svi zidni elementi da idu do stropa (ili eventualno par cm od ukupne visine stropa). Kauč koji je naslikan je postojeći koji ostaje i u ovoj praznini će još biti blagovaona sa postojećim stolom i rasporedom stolaca. Sam izgled elemenata nije presudan, iako bismo voljeli ići u smjeru modernog s daškom starinskog, ali osnovna ideja nam je ne potrošiti previše novaca pa ne bismo trošili na nekakve dizajnerske elemente ili sl. Nego da napravimo novu kuhinju koja će biti funkcionalna i lijepa. Od aparata ono što ide novo je štednjak i napa. Drugi dokument koji prilažem (kusanic_1.pdf) je nesto sto je prije koju godinu jedan prijatelj arhitekt napravio kao neku ideju po kojoj necemo ici raditi jer bi trazila vece zahvate u stanu, al icisto da vidite postojeće stanje rasporeda prostorija u stanu.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Vrbanja
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molimo Vašu ponudu za sljedeće proizvode: 1. GORNJA PLOČA ZA ŠKOLSKI STOL DIM 60 X CM U IVERALU KAINDL 25 MM DEBLJINE U BOJI SLONOVE KOSTI - KOM 8 2. GORNJA PLOČA ZA ŠKOLSKI STOL DIM 50 X CM U IVERALU KAINDL 25 MM DEBLJINE U BOJI SLONOVE KOSTI - KOM 46. Potrebna nam je dakle obnova gornjih ploča školskih klupa ( nabava, dostava i ugradnja) S poštovanjem i zahvalnošću ravnateljica, Dara Brčić
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuhinja po mjeri - ukupno 4 dužna metra, dok bi visećih elemenata bilo cca 2,4 dužna metra. Rustikalni dizajn. Viseći elementi, kao i na fotografiji u privitku bi trebali svi imati staklo. U kuhinju ulaze ugradbena perilica i pećnica. U privitku dostavljam okvrinu fotografiju kakvu kuhinju sam otprilike zamislila. Također, bitno mi je da postoji mogućnost plaćanja na rate Amex-om ili MasterCardom. Zahvaljujem.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Lučko
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Tražimo ponude za kuhinje po mjeri U oblika. Dimenzije kuhinje su u privitku. Tražimo dvobojnu kuhinju. Donji elementi tamniji (i radna poha i "backsplash" također. Gornji elementi svjetliji (bijelo ili možda imitacija drveta). Šank bi malo povečali da ga izvučemo u prostor blagovaonice. Kako je kuhinja mala, iskoristili bi svaki centimetar tako da bi htjeli do plafona elemente. Stan je još u izgradnji i čekamo da se pogleta sve i postave pločice da možemo uzeti prave mjere. Ugradnju bi htjeli prvom polovicom 12. mjeseca. Također ako imate kakve prijedloge vezane za same elemente kako bi iskoristili što bolje prostor, dobrodošle su :)
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi sto vece iskoristivosti prostora potrebna mi je kuhinja radena po mjeri. Prostor predviden za kuhinju je 1.73x1.11m sa malim hodnikom koji nije uračunat u taj prostor. Prilazem skicu sa okvirnim rasporedom ormarica i dimenzijama. Na skici su ucrtani i bocni zidovi izmedu kojih treba stati kuhinja. Zbog ograničenosti prostorom potreban mi je ormar u koji ce stati vecina mojih stvari i potrebstina za stan. U prilogu skica ormara. Ormar bi bio smjesten oko vrata, vrata ormara moraju biti klizna, posto ide direktno na zid mogao bi biti napravljen bez zadnje stranice. Radi se preuredenoj garsonjeri(starije gradnje), na strop je stavljen rigips sto treba uzet u obzir zbog konstrukcije ormara da se ne veze za strop ako bas nije neizbjezno. Okvirni rok za pocetak je sto prije ovisno o dogovoru. Hvala
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ugradbeni ormar (smočnica) Visina 2,48m, dubina 60 cm, širina 1,30m Minimalno 3 police, podijeljeno na dva dijela, vrata na otvaranje, ne klizna stijenka Ugradbeni ormar (spavaca soba) sa kliznom stijenkom Visina 2,48m, dubina 59cm, širina 2,95m Ormar podijeliti na dva dijela, za 2 osobe, svaki dio bi trebao imati police i dio za vješanje odjeće.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Donja Stubica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Zainteresirana sam za izradu kuhinje. Mjere kuhinje su prikazane u privitku koji sam vam poslala. Radi se o kuci u kojoj budu kuhinja i dnevni boravak povezani te bude sve otvoreno. Na slici je prikazano kak bi kuhinja isla..dakle,elementi bi isli ispod prozora, uz sirinu kuhinje isli bi i donji i gornji elementi te s desne strane kad bi se uslo u kuhinju takodjer.
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar dan , da li je moguce kod vas dobiti ponudu za ugradbeni ormar , da bude nesto slicno kao na videu koji cu vam poslati, ubiti isti samo bez sredine , samo bocne stranice . Dimenzije bi bile xx60. Za video idite na poveznicu : https://.com/p/BzyyaiPneJt/?igshid=1d8c2t3ctr3st Trenutacno sam na brodu pa mi je jako slab signal. Imam internet pa mozemo komunicirati ovako ako vam odgovara. Okvirni rok nemam , nigdje mi nije zurba , koliko god treba da bude sto kvalitetnije . Lijep pozdrav i unaprijed hvala
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim vas ponudu za izradu kuhinje i ugradbenog odmara prema sljedećim specifikacijama: Kuhinja: Kuhinja je u obliku slova U. Tlocrt šaljem u prilogu, word dokument "stan". Dimenzije bočnih zidova su cm, a prednji je cm. S desne strane bočnog zida bi išao frižider koji neće biti ugradbeni tako da tu ne trebaju elementi, a lijeva strana bi počela s ugradbenom pećnicom i pločom za kuhanje te napom koja nije ugradbena. Gornje elemente ne bi stavljali na lijevi zid samo na centralni i desni do frižidera. Na srednjem zidu su priključci za vodu, do do ,5 cm od lijevog zida. Tu bi stajao sudoper i išla bi ugradbena perilica. Još nismo sigurni za veličinu perilice. Tu bi trebali vašu pomoć, ovisno o dizajnu kuhinje. Veličina ladičara bi mogla biti problematična, nama je i 40 cm ok. Pločice na podu kuhinje su sive, zidne su bijele s crnima kroz sredinu (onaj dio koji će ići između gornjih i donjih elemenata). Zamislila sam da je kuhinja bijela, visoki sjaj, sviđa mi se dizajn bez ručkica, sa sivom ili crnom radnom pločom i crnim aparatima. Materijal za ponudu molim vas stavite iveral, pa ćemo vidjeti imamo li prostora u buđetu za upgrade :). U prilogu šaljem i slike prijedloga dizajna kuhinje, samo što je u tom prijedlogu i element za ugradbeni frižider, za koji smo se na kraju odlučili da ipak nećemo. Slike su samo prijedlog, veselim se vašoj viziji prostora i prijedlozima. Za kutne elemente bi voljela da imaju nekakav žičani izvlačni mehanizam. Na vrata uračunajte stopere. Treba mi viša kuhinja, barem oko 90 cm. U ponudu molim vas stavite cijenu dostave (Novi Zagreb) i montaže, te koliko od narudžbe treba za isporuku. Ormar: Ugradbeni ormar dimenzija: cm širina, cm visina, 60 cm dubina. Fronta, klizna vrata i zatamnjeno ogledalo sa zaštitnim premazom, ako slučajno pukne da se ne rasprsne. Unutar ormara, s jedne strane duplo vješanje, a s druge 4 ladice i police. Sliku nacrta ormara šaljem u prilogu, kao i sliku kako bi da fronte otprilike izgledaju. Molim vas isto cijenu dostave i montaže, te koliko od narudžbe treba za isporuku. Hvala i srdačan pozdrav, --
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Zagreb-Dubrava
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinja u obliku slova L, dimenzije xcm. Lijevi zid dolje lijevo ugradbena pećnica a iznad ploča za toga ormar sa vratima i u produzetku do desnog zida prostor za spremanje sa policom.Na desnom zidu ormar i ugradbena perilica posuđa .Iznad osjedivac sa sudoperom. Gornji elementi klasični,70cm a iznad ploče za kuh. element nape. U kutu L kutni viseći ormarić.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu