Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Rijeka
Površina fasade (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o staroj kamenoj kući sa fasadom starom godina, uglavno zemljano (crvenica)cementnom u površini od 60m2.Na novoizgrađenom dijelu od 60 kvadrata nabacan je dobrodržeći cementni š linda dužine je 22m.Kuća je dvojni objekt, prednja i bočna strana imaju 3 etaže a stražnja strana samo 1etažu+ krovište (nagib terena). Kao završni proizvod želim silikatnu fasadu debljine zrna 2mm .Molila bi okvirnu ponudu sa svim fazama koje su potrebne do krajne izvedbe fasade( armatura,otucanje i pranje stare fasade,odvoz materijala na lokalni deponij, žbukanje. Zahvaljujem i lijep pozdrav.
Fasade, Obnova fasada
Tkon
Površina fasade (u m2): 195
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna je 10 cm debljina fasade prema projektu. Kuca je na otoku Pasmanu. Materijal fasade bi bio kamena vuna. Kuca ima prizemlje i kat. Na pojedinim dijelovima kuce je kamena obloga koja ce biti napravljena prije ostatka fasade te ce trebati izvesti njene spojeve na fasadu da vizualno izgleda kao da se "stapaju" jedno u drugo. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebao bi napraviti novu fasadu na obiteljskoj kući koja je građena u 60.im godinama. Sadašnja fasada je na više mjesta oštećena i ispucala. Kuća je prizemnica tlocrtne veličine cca 10x5m s time da se jednim dijelom naslanja na garažu, na osami,treba bolja izolacija,stiropor ili kamena vuna ,trebam savjet koja debljina. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. Lijep pozdrav.
Trogir
Površina fasade (u m2): 220
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam vikendicu na Čiovu(Okrug Donji) vanjske površine m2 . Posjedujem materijal vunu rockwoll od 5 cm debljine i ostali materijal. Stavljali bi silikon fasadu .Započeli bi radove krajem 10.mjeseca/početkom 11.mjeseca. Molim Vašu ponudu samo za radove bez materijala. Lijep pozdrav.
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, uskoro ćemo trebati fasadu staviti na obiteljsku kuću koja je još u izgradnji spremnu za fasadu. Radi se o 3 etaže, prva je podrum, visoka 1,45 m ostale etaže su klasika visina 2,80 m. Prizmlje se radi sa EPS d=10 cm dok ostale dvije etaže kamena vuna d=10cm. Završni sloj se radi u dvije boje (istake u jednu) ostalo u drugu. Interesira nas cijena po m2 s time da je matrijal naš.Također ukoliko radite žbukanje, gletanje i glazure bilo bi nam interesantno da sve odradi jedan izvođač s time da je tu matrijal Vaš. Glazure idu 5 cm stiropora. Žbukanje Vapneno osim kupona gdje ide cementna. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav,
Fasade, Fasaderi - Pula
Pula
Površina fasade (u m2): 282
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća se nalazi u Puli - Štinjan kuća je roh bau i zanima me stirpor fasada 10cm te početni donji dio fasade stirodur te strojno žbukanje unutarnjih zidova cementnom žbukom cca m2 te izrada podova 5cm stirpora i 5cm podloge pola od toga donji kat cca65-70m2 treba i hidroizolacija v4 cca m2. Lijep pozdrav
Fasade, Obnova fasada
Primošten
Površina fasade (u m2): 190
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, fasada ima cca. m2 , izolacija 8cm stiropola, preko ploča dvostruka rabic mrežica, tri sloja građ. ljepila. Završni sloj silikatna žbuka. Može izračun sa 9 m kamenih pragova te 18,6m unutarnjih i vanjskih kamenih klupčica. Skela je Vašu ponudu. Lijep pozdrav,
Fasade, Obnova fasada
Metković
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o kući na kat u Metkoviću dimenzija 9,6 m x 10,6m . Treba izolirati 3 puta po 10,6 m x 3 m, 1 put 9,6 m x 3 m i 1 put 9,6 m x 6 m debljinom stiropora od 10 cm (ukupno m2) i potkrovlje 2 x 11 m2 debljinom stiropora 6 cm (ukupno 22 m2) . Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasader - Lipik
Lipik
Površina fasade (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno je ožbukati i obojiti fasadu,bez stiropora,bez Vaš. Kuća je u Jagmi(Lipik). Prizemlje je u kamenu,a kat i potkrovle za fasadu. Kuća je dimenzija 10,5x8,5 metara, visina kata je okvirno 2,5m. Sa vanjske strane je donji kat u kamenu i mozda bi se fuge mogle iznova napuniti A gornji kat i potkrovlje su u cigli i oni su za špric,strojno žbukanje na bazi cementa odnosno završnu fasadu u boji. Molim vašu ponudu. Srdacan pozdrav,
Fasade, Fasade
Kaštel Kambelovac
Površina fasade (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebna izrada fasade na obiteljskoj kuć koja je izgrađena prije 68. i nema fasadu. Kuća je u bloku s drugom kućom na jednoj strani (zapad). Izrada bi išla prema tehničkim uvjetima natječaja Fonda za energetsku učinkovitost na području Dalmacije .Nalazi se u Kaštel Lukšiću. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu