Usluge

Primjeri upita

Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina
Viškovo
Površina grijanog prostora (u m2): 59
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam ponude za ugradnju etažnog centralnog grijanja na drva. Radi se o trosobnom stanu od 59m2, dimnjak se nalazi u kuhinji sa blagovaonom koja je ukupne povrsine 16,88m2, hodnik ima 6,86m2, kupaona 4,39m2, 1 soba 8,94m2, 2 soba 11,04m2 i 3 soba 9,95m2. U privitku dostavljam nacrt stana, radi se o stanu br 1.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 54
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam postavljanje plinske instalacije u stanu od 54 m2. Postavljanje kombi kondenzacijskog bojlera, izvod dimnjaka iznad bojlera, i postavljanje 5 radijatora. Radijatore imam kao i ventile za iste. Molim posebno izraziti okvirne cijene za materijal, bojler i za rad. Površina stana je 6 x 9 m. Lokacija Zagreb Maksimir
Adaptacija kupaonice, Preuređenje kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Radi se o staroj kuponici površine poda 4, 40 m2 koja na nekoj dovodnoj cijevi u podu kupaonice negdje propušta vodu jer vidimo to na plafonu podruma koji se nalazi točno ispod kupaonice pa kad već moramo kopati i zamijeniti dovodne cijevi onda bi željeli ujedno kupaonicu potpuno adaptirat i modernizirat. Demontažu svih sanitarija (stara gusana kada, umivaonik, zahodska školjka) te skidanje starih keramičkih pločica s poda i zida kupaone te odvoz šute bih obavio sam tako da bi kupaonica bila prazna ( izuzev etažne Vaillant plinske peći koja se nalazi u kutu sjevernog zida kupaonice) Sanitarije; tuš kabinu, wc školjku, umivaonik, keramičke pločice bih kupio sam a Vas molim za ponudu koja bi uključivala vaše nove dovodne cijevi i potrebne spojeve, vjerojatno i novi glavni ventil u kupaoni i odgovarajuće ljepilo za keramičke pločice Radovi koje bi trebalo obaviti i za koju izvedbu Vas molim ponudu, ( Ovo su radovi za koje znam da bi ih trebalo napraviti a vi slobodno napišite ako smatrate da trebaju još neki radovi) 1. Zamjena svih postojećih starih dovodnih i odvodnih olovnih cijevi u podu i zidu kupaonice i odgovarajuća postava cijevi za tuš kabinu 2. Krpanje šliceva u podu i zidovima poslije zamjene cijevi i izrada nove glazure 3. Postava keramike na podu i zidu - pod površine: 4,4 m2 - 4 zida cca ( 4 x 5,5 m2) = 22 m2 ( Od ove površine 22 m2 treba oduzeti površinu 1 vrata i 1 prozora, (ne znam jel se prozori i vrata oduzimaju ili ne u obračunima polaganja pločica?) 4. Montaža tuš kabine 5. Montaža podžbuknog Geberit vodokotlića i wc školjke 6. Montaža umivaonika Unaprijed hvala na ponudi
Vodoinstalateri, Odštopavanje odvoda
Novo Čiče
Pozdrav, frisko sam kupio kucu u okolici velike gorice i imam problem sa odvodom u kuhinji, voda slabo odlazi iz sudopera. vjerojatno mogu sam ocistiti sifon i odvod, medutim, htio bih da mi netko to strojno ocisti, i pogleda kamerom gdje doticni odvod otice, da li u septicku jamu, ili u kanal na ulici (mislim da ide u septicku, ali ostavljam mogucnost da je izveden odovod u kanal) Kuca je nova i sve instalacije su dosta uredne i dobre.
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu je hodnik od 1,5m x 3,5 m, s lijeve strane mali wc od 08 m x 1.5m, te kuhinja od 2.5x3m, ravno spavaća soba 3x5m, a na desno kupaona 1,6mx1,6m i dnevni boravak 4x4,5m. Radijatori, Lipovica Solar su već u stanu i trebali bi biti podijeljeni po navedenim prostorijama. Za kupaonu također već postoji zidni (1.5 m visine) radijator. Bojler je također već kupljen i čeka u stanu. Zanima me ponuda za postavu centralnog grijanja, znači ponuda za Vaš materijal za c.g., izrada c.g., montaža i spanjanje bojlera, toplu/hladnu probu radijatora jasno i finalno puštanje nesretnog bojlera u rad sa svim onim.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Osijek
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Otvaramo trgovinu na adresi Trg Ante Starčevića 5, Osijek u prostoru ukupne površine 64,55 m2. U okviru trgovine se nalazi sanitarni čvor namijenjen djelatnicima. U sanitarnom čvoru trebamo montažu WC školjke na postojećem odvodnom mjestu, postavljanje nadžbuknog vodokotlića, dovod novih cijevi između sanitarnog čvora i skladišta ukupne dužine cca 10 m i montažu umivaonika sa nadgradnom mješalicom i pipom.
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Varaždin
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postoji plinska instalacija, grijanje na plinske peći u kući u Varaždinu. Potrebno je izrezati staru plinsku instalaciju i postaviti novu, postaviti 10 radijatora, 1 kupaonski radijator, ugraditi plinski bojler na zid u kupaoni, izvršiti odvod zraka i odvod produkata sagorijevanja plina iz kupaonice na vanjski zid kuće, pustiti u pogon bojler i dati sve potrebne certifikate.
Adaptacija kupaonice, Preuređenje kupaonice - Split
Split
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba renovirati kupatilo. Skinuti zidnu i podnu keramiku ( cca 21 m2 ) te postaviti novu ( cca 30 m2). Demontirati kadu, bojler, umivaonik, baterije, WC i odvoz . Montirati tuš vrata, podnu odvodnu kanalicu, bojler, viseći WC, viseći umivaonik, tuš bateriju, priključak i odvod za perilicu rublja. Također treba sazidati pregradni zid ( od Ytong ili Rigips ) duljine 85 cm i visine cm.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Rijeka
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na stropu u mom hodniku stvara se mokra fleka vec duže vrijeme. Iznad je kat i navodno, na oko, na tom mjestu ne bi trebalo biti cijevi. Sigurno nije curenje od krova jer se ta fleka stalno stvara, i kad po nekoliko mjeseci ne pada kisa i kad su ljetne tamperature. Kako je zgrada starije gradnje to je pitanje vremena kada će mu drvena greda, od stalnog gnjljenja, propasti u stan.
Plinske instalacije, Servis plinskog bojlera - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu koji se trenutno adaptira treba testirati plinske cijevi dali su OK i dali su dobre za korištenje,predostožnosti radi. Nakon štemanja zidova u kupaonici gdje se nalaze te cijevi i koje su dosptupne i može se doći do njih. Ovo radimo prije postavljanja glazure u kupaoni. Također treba jednu cijev odrezati i blindirati jer se miče jedan mali radijator.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu