AMBIJENTI d.o.o.

Čakovec
Servisi za čišćenje, Uređenje okućnice
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini Čakovca

Druge usluge u Čakovcu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Potrebno generalno ciscenje dvoetaznog stana u kuci (jedna etaza je potkrovlje: soba, kupaona i predsoblje s policom za knjige + ormar, 4 krovna prozora) nakon građevinskih radova (postavljanje Knaufa na stropu). Doljnja etaza je veliki dnevni boravak s kuhinjom, 2 veca prozora i 1 manji i mala kupaonica. Tus-kada, umivaonik i wc u maloj, velika kada, wc, bide i dvostruki umivaonik u vecoj. Potrebno usisati, oprati prozore, podove, 2 veca tepiha, oprati kupaonice i sanitarije, obrisati prasinu i radne plohe u kuhinji izvana + ploca za kuhanje, i obrisati stepenice do stana i unutar stana. Nema puno prasine jer se radi o cistim poslovima, a stan je odrzavan, tako da je u stvari potrebno normalno generalno ciscenje, jer se uz posao i bebu sad necemo uspjeti organizirati za ciscenje (privremeno smo iselili iz svih prostorija i sve stvari su sklonjene pa je jos i lakse ocistiti). Hvala.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 175

Poštovani,zanima nas cijena vaše usluge jednokratnog čišćenja poda i prozora.Naime radi se o novom prostoru od m3 koji nije bio u funkciji.Prostor se nalazi na Borovju,ulica Dane Duića 3,5 i da bi ga stavili u funkciju potrebno je ošistiti pod i prozore. Stoga Vas molimo da nam pošaljete ponudu na mail trgovinamicam@gmail.com.Lijepi pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

stan se nalazi na 1. katu obiteljske kuće na Žitnjaku. Potrebno je detaljno usisavanje i brisanje podova, pranje prozora te brisanje prašine u kuhinjskim elementima i ormarima. Predviđeno vrijeme za čišćenje je cca 5-6 sati, a sredstva za čišćenje su već kupljena. Potrebno ponijeti vlastiti usisavač i perač podova. Dostupno parkirno mjesto u dvorištu kuće.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 65

Stan je renoviran prije 5 god, ima novu kupaonicu, kuhinju , kombinaciju starog i novog namještaja, ali je zapušten. Posebno je zapuštena kupaonica, pećnica , hladnjak i prozori! Treba očistiti odvod (sifon na dnu kupaonice) ! Kuhinju očistiti temeljito , a ormare i namještaj samo izvana! Stan je u centru Zagreba. Molim napišite da li treba osigurati sredstva za čišćenje i sl.?

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 130

Stan na dvije etaže u obiteljskoj kući, s ulazom u prizemlju (ima dosta stepenica). Potrebno detaljno čišćenje nakon sanacije i ličenja zidova. Čišćenje i preslagivanje namještaja - dvije male i jedna velika spavaća soba, kupaona, malo spremište u potkrovlju, stepenište (drvo), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak i mala kupaona na prvom katu, stubište do ulaza u prizemlju. Prozori, vrata, terasa, balkon. Molim ponudu sa okvirnom cijenom.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 60

Potrebno ciscenje stana od 60m2. Ocekuje se detaljno usisavanje i pranje podova u cijelom stanu, brisanje prasine i vanjskih obloga u cijelom stanu te ciscenje sanitarnih uredjaja u kupaonici. Kako imamo malu bebu zbog njenog ritma dnevnih aktivnosti mozemo osigurati max 2h ciscenja po dolasku. Iz tog razloga pri svakom dolasku čistača dogovorili bi se unaprijed ukoliko je potrebno neke dijelove stana detaljnije proci a neke izostaviti kako bi čišćenje bilo završeno u roku od 2h.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 60

Radi se o javnobiljeznickom uredu povrsine 80m2, ali cca 20m2 odlazi na arhivu, koju se ne mora cistiti, eventualno pod oprati. Kuhinje nema sto znatno olaksava ciscenje. Uz to, bilo bi potrebno oprati stubiste-par stepenica od ulaza zgrade do vrata ureda (nalazi se u prizemlju). Vazna mi je brzina obzirom bi ciscenje bila u vrijeme radnog vremena kad su u uredu prisutne i stranke.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 38

Poštovani, potrebno nam je tjedno održavanje uredskog i malog manufaturnog prostora gdje se proizvodi kozmetika te pripadajućeg wc-a, 4 puta u mjesecu: 3 puta po 1-1,5 sat čišćenje podova, brisanje zidnih pločica, prašine i dezinfekcije radnih površina; a jedan put mjesečno detljanije po 2-3 sata, kada bi se uključilo i pranje prozora. Prostor je do sada redovno održavan. čist i nije prezahtjevan, nalazi se u prizemlju stambene zgrade.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 56

Upit je za generalno čišćenje opremljenog i useljenog stana: - pranje kuhinjskih elemenata izvana, gornji i donji elementi, čišćenje usisne nape - pranje sudopera - čišćenje i pranje pećnice - pranje pločica podnih i zidnih u kuhinji - pranje prozora i stakla na balkonskim vratima (staklene površine sa doprozornicima) iznutra i izvana u cijelom stanu - čišćenje vanjskih simsova na prozorima - pranje roleta iznutra - čišćenje radijatora u cijelom stanu (4 radijatora) - brisanje prašine s površina u cijelom stanu - čišćenje i pranje podova u cijelom stanu (parket i keramičke pločice) - čišćenje i pranje sobnih vrata sa dovratnicima - čišćenje sjenila na stropnim rasvjetnim tijelima - usisavanje tepiha - čišćenje i pranje balkona - čišćenje i pranje kupaonskih keramičkih pločica zidnih i podnih, kompletno sa čišćenjem i pranjem tuš kade, WC školjke, umivaonika i pipa U cijenu molim uključiti rad i sredstva te opremu za čišćenje.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 85

Stan blizu Kvattića, cca 10g stara zgrada, 5. Kat, lift. Dvije spavaće, jedna kupaonica, dodatni WC, mala soba -garderoba, špajza, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, balkon. Tražim redovno čišćenje kompletnog stana, dinamika i detaljni obuhvat čišćenja po dogovoru, minimalno dva puta mjesečno.