Cijene usluga
Uređenje okućnice
Košnja trave

Koliko košta košnja trave?

Zatraži ponude

Zanima li vas kakve su cijene za košnju trave? Na temelju provedenih projekata provjerili smo raspon cijena i koliko će vam u prosjeku izvođači naplatiti.


Košnja trave (padine)

 • 11,20 HRK/m2

Kosilica s navojem najprikladnija je za košnju brdovitog i teško pristupačnog terena. Trava se obično kosi jednom mjesečno. Važno je kositi samo suhu travu. Cijena košnje ovisi o površini i složenosti terena. Izvođači će vam za košnju trave (padine) naplatiti od 1 HRK/m2 do 1,20 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za košnju trave

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 20 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Sadnja biljaka

trebala bih Vaš savjet oko uređenja vrta na vikendici. Imam 4 pravokutnika 1mX2m na mjestu na kojem ima jako malo sunca (samo kratko u jutro). Trebalo bi ih urediti biljkama koje ne zahtjevaju pretjerano njegovanje i brigu s obzirom da se radio o vikendici i da nas veliki dio godine nema. Molim Vas ako mi možete složiti ponudu kako bi Vi to uredili. Bitno je da bude lijepo i uredno, i ne pretjerano skupo.

Uređenje okućnice

 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Vrtne staze

Sanacija vrtne staze koja je prethodno bila pokrivena sipinom nakon iskopa zbog kvara na vodovodnim instalacijama u dužini oko 20 metara. Odvoz suviška zemlje i eventualno postavljanje rubnjaka s jedne strane staze ( s druge strane postoji) prema dogovoru i vašim sugestijama, te ponovno stavljanje sipine. Mogući još neki radovi i sadnja ruža stablašica.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 1300 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)

Trebamo nasipati dvorište oko kuće cca 1.m2 zemljom pogodnom za travnjak i sadnju voćaka. Trebamo zemlju za nasipavanje, dovoz kamionom te nabijanje navoženog materijala i ravnanje terena. Molimo ponudu sa uvjetima plaćanja i približnim rokom isporuke i dovršetka radova. Imanje je u mjestu Puska (općina Jasenovac).

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 210 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Vrtne staze, Postavljanje opločnika

Kuća je u fazi izgradnje. Potrebno je odraditi još uredjenje okoliša ( manji iskopi, poravnavanje terena, priprema za stazu i popločavanje staze kroz dvorište, izrada zagladjenog betona na igralištu, uredjenje parkinga, izrada estriha u prizemlju kuće te izrada betona u padu i popločavanje unutarnjeg dvorišta/ terase kuće uz bazen 87 kvadrata za popločavanje

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 800 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)

Teren je ravan ali uz puno rupa, uzvisina i slično. Potrebno je izravnati sve pomoću valjka, ali i djelomično nasuti zemlju. Ako je moguće uz ponudu postavljanja ograde nakon ravnanja na dijelu parcele (duljine cca80m). Ograda od čeličnih ili betonskih stupova sa žicom - nije ograda od ulične strane pa može biti jeftinija opcija.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 140 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka, Vrtne staze, Postavljanje opločnika, Asfaltiranje

Poštovani, krenuli bi u obnovu okućnice površine 20x7m u Zagrebu. Trebali nam sljedeće usluge: - uklanjanje 2 voćke - poravnanje vrta i popravak travnjaka - uklanjanje trenutnih kocki cca 5-6m2 - betoniranje i postavljanje novih pločica cca 15m2 - uređenje okućnice Mi imamo neku okvirnu viziju kako bi izgledalo, ali naravno otvoreni smo i za savjete. Radove bi krenuli cca u 5mj s ciljem da budu gotovi do 30.06. Molio bih Vas informaciju da li sve navedeno imate u ponudi te da li ste zainteresirani za projekt. Prije ponude naravno da ćemo organizirati dolazak na lokaciju kako bi vidjeli trenutno stanje.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 150 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)

Poštovani, trebala bi nam usluga košnje dvorišta i voćnjaka. Radi se o dvorištu obiteljske kuće u kojoj živi starija osoba koja vise ne može sama obavljati te radove. Tražimo nekoga za cijelu sezonu. Kositi bi trebalo svakih 10 do 14 dana i svaki drugi put bi trebalo i pokositi voćnjak. Lijepi pozdrav

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 180 m2

Zelena površina koju je potrebno kositi, ali i travka koja probija pločice (preporučamo korištenje Totala kako ne bi bilo potrebno košenje iste svaki mjesec). Želimo doći do partnera koji će 2-3 puta mjesečno kositi navedenu površinu, slobodno dođite pogledati na lokaciji Buzinski prilaz 2, Zagreb. Ponudu nam pošaljite što je prije moguće!

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 10 m2

Održavanje postojećeg vrta. Sadnja turskog karanfila u vanjske žardinjere, dopuna unutarnjih žardinjera sadnicama peršina, bosiljka i mente, obrezivanje Wisterie i Bugenvile, dohrana biljkama i dodavanje zemlje u žardinjere i unutarnji dio vrta. Vanjskih žardinjera ima 9 i trebaju biti dupkom pune karanfila, dimenzijom su identične unutarnjima.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 20 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka

Poštovani, zanima me koja je cijena postavljanja travnog tepiha uz pripremu na površinu cca 20m2 koja gleda na pločnik/cestu, kao i kakve bi biljke mogli preporučiti za sadnju uz ogradu da nisu otrovne, relativno brzo rastu a kako bi zaklonili pogled. Bilo bi super da te biljke ne privlače i komarce kojih u ljetnim mjesecima ima jako puno. I kada bi mogli izvesti radove, mi smo u Zagrebu , Dubrava?Unaprijed hvala na odgovorima i pomoći.srdacan pozdrav,