Zanima li vas kakve su cijene za košnju trave? Na temelju provedenih projekata provjerili smo raspon cijena i koliko će vam u prosjeku izvođači naplatiti.

Košnja trave (padine)
Prosječna cijena 1,10 kn/m2
Raspon cijena 11,20 kn/m2

Kosilica s navojem najprikladnija je za košnju brdovitog i teško pristupačnog terena. Trava se obično kosi jednom mjesečno. Važno je kositi samo suhu travu. Cijena košnje ovisi o površini i složenosti terena. Izvođači će vam za košnju trave (padine) naplatiti od 1 kn/m2 do 1,20 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za košnju trave

Biograd na Moru
Površina terena: 200 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Postavljanje opločnika
Trebam da se teren pripremi sa radovima vode, da se sa svake strane kuće odvoji 1/2 m, da se može stavit zemlja za posadit cvijeće. Da se stave obrubnici, da se zemlja ne vraća nazad. Oko kuće napravit ukrasni kamen, ograditi. Stavit obrubnike, gdje će se poslije staviti ukrasni kamen. Od ulaza u dvorište do ulaza u kuću, sa obje strane kuće i sa sjeverne strane i sa južne, sve 3 strane ulaska u kuću , da se kolika je dužina kuće stave pločice i poslije da se doveze sitni šljunak, jer se čeka uporabna.
Uređenje okućnice, Uređenje vrta
Zagreb-Dubrava
Površina terena: 16 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)
Počeli smo s uređivanjem dvorišta još prošle godine, ali oni koji su radili nisu završili posao, jer je već bila kasna jesen i krenule su kiše, a sad ih jednostavno ne možemo dobiti. Trebaju nam sljedeći radovi: - Budući da je "preorano" cijelo dvorište prije polaganja opločnika, pojavio se višak glinene zemlje u onom dijelu koji smo ostavili za vrt. Tamo bi trebalo poravnati teren odnosno iskopati tu zemlju nekih desetak cm duboko i odvesti, a na njeno mjesto dovesti i rasprostrijeti humus. - Opločnici su postavljeni, ali nisu "pofugirani", to bi trebalo napraviti. - Naši "majstori" kad su raskopali beton koji je ranije bio u dvorištu i stavili opločnike, nisu pazili da se vertikalni oluk s unutarnje strane također treba spojiti na oborinsku odvodnju kako je bilo ranije nego su taj dio prekrili opločnicima pa nam sad oluk "visi u zraku". Nažalost ne znam niti jesu li samo prekrili opločnicima ili su raskopali cijeli taj dio cijevi odvodnje. To bi trebalo provjeriti i prema potrebi popraviti, odnosno spojiti oluk na oborinsku odvodnju da nam kiša ne curi pod kuću, jer su na tom dijelu već i opločnici pomalo potonuli. Znam da je to krpanje onoga što netko drugi nije završio ili je loše napravio, ali moramo to popraviti i dovršiti.
Sveta Nedelja
Površina terena: 150 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Vrtne staze, Asfaltiranje
Poštovani, planiram uređenje okućnice i dvorišta te su mi potrebni izvođači za sljedeće radove: 1. Uređenje parkinga na ulazu u dvorište - cca 60m2; zemljani radovi, asfalitranje ili polaganje opločnika 2. uređenje pristupnih staza u dvorištu i oko kuće - postavljanje kamenih obloga, pločica ili opločnika, cca 30m' 3. sanacija spremišta - cca 25m2; hidroizolacija, betoniranje podne podloge 4. uređenje dvije terase - zemljani radovi, betoniranje, postavljanje pločica ili opločnika 5. izrada dva stepeništa Molim zainteresirane potencijalne izvođače da me kontaktiraju na mobitel oko dogovora za izmjere i ostale potrebne informacije... Unaprijed zahvaljujem!
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Dugo Selo
Površina terena: 100 m2
Ukoliko ste u mogućnosti molim Vas da mi pošaljete ponudu za radove na sanaciji žbunja i visoke trave koja se nalazi uz ogradu i na ogradi. Na lokaciji Brckovljani bi trebalo ukloniti visoku travu,grmlje koje se nalazi na ogradi i sve što raste s naše strane žičane ograde. Nakon što se ukloni trebalo bi pošpricati s kemikalijama koje će prekinuti/ usporiti ponovni rast grmlja i trave tako da djelatnici mogu ubuduće lako poflaksati uz ogradu. Dužina je otprilike metara Slike se nalaze u prilogu. Molim Vas da u prilogu pošaljete ponudu koja će uključivati uklanjanje, zbrinjavanje i čišćenje tog prostora uz ogradu, te špricanje s kemikalijama protiv rasta korova. Molim da na ponudi budu svi podaci o načinu plaćanja, podacima vaše tvrtke kako bi Vas mogli upisati u sistem ukoliko prihvatimo ponudu. Unaprijed se zahvaljujem.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Varaždin
Površina terena: 100 m2
Dio okućnice na kojem je nekad bio vrt i voćnjak je već 9 godina potpuno zapušten i zarastao. Na njemu se nalaze i stare cigle, svakakav otpad koji se tamo odlagao ( potrgani stolci, vodokotlić, mačji pijesak). Trebalo bi porušiti stare voćke i puno samoniklih, očistiti teren i pripremiti da eventualno ponovo bude vrt. Razmišljamo o visokim gredicama. Ali to ove godine nije prioritet.
Uređenje okućnice, Uređenje vrta
Krnica
Površina terena: 600 m2
Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Vrtne staze, Postavljanje opločnika
Privatna kuća za odmor nalazi se na istočnoj obali Istre, blizu mora, na brdovitom terenu, s pristupnim dijelom za vozila od oko m2 koji bismo željeli pokriti opločnikom ili dekorativnim betonom. Uz kuću je oko m2 vrta na terasastom terenu koji bismo željeli urediti i ograditi zidom u prostoru.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Zagreb-Novi Zagreb
Površina terena: 10 m2
TREBAMO RUŠENJE 1 MANJEG CRNOGORIČNOG STABLA (VISINE CCA 2 M) I UKLANJANJE (IZ KORIJENA) CCA 7 DUŽNIH METARA ŽIVICE OBLIKOVANE U "KUGLE" VISINE CCA 1-1,5 M. OVO NAM JE HITNO. NA JESEN ĆEMO TREBATI REZANJE I OBLIKOVANJE JEDNOG CRNOGORIČNOG STABLA-TISA (ZAŠTIĆENA VRSTA) I PRESAĐIVANJE 3 STABLA TUJE I EVENTUALNO NANOS ŠLJUNKA NA POVRŠINU CCA 10 M2.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice - Osijek
Osijek
Površina terena: 130 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Izrada travnjaka
Potrebno je zemljanu površinu nasuti zemljom dodatnih cca 20cm, sve obraditi i pripremiti za izradu travnjaka. s uklanjanjem dva drveta (trešnja i šljiva) jedan panj višnje (odrezan na visinu cca 1,20m) i jedan panj smokve odrezan na 30-ak cm) i ukloniti Može se doći obići dvorište prije davanja ponude, po potrebi mogu dostaviti i nekoliko fotografija. Lokacija: Osijek
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice - Zagreb
Zagreb
Površina terena: 170 m2
Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta
Poštovani, molim ponudu za idejni i izvedbeni projekt za uređenje okućnice. Radi se o maloj okućnici koja je za sada neuređena. Okućnica je u dva nivoa. Niži nivo je popločena terasa od 50 m2, a viši nivo od cca m2 je za sada pokriven samo zemljom i nekim samoniklim biljem. Unaprijed hvala
Varaždin
Površina terena: 30 m2
Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka, Vrtne staze, Postavljanje opločnika
u sklopu stana u Varaždinu imam mali vanjski vrt od 30ak m2 (cca. 10x3m) te trebam pomoć oko dizajna i izvedbe uređenja vrta. U prilogu se nalaze trenutne fotografije vrta. Želimo postići zeleni, moderan i minimalistički ali elegantan izgled uz jednostavno održavanje te zaklonjen pogled koliko je moguće. U vrtu bi trebalo biti moguće smjestiti i stol sa nekoliko sjedećih mjesta.