MEĐIMUREC USLUGE j.d.o.o.

Čakovec
Uređenje okućnice
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2

Drugi izvođači u blizini Čakovca

Druge usluge u Čakovcu i okolici

Nedavni upiti

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 450 m2

Obiteljska kuća s travnjakom i dosta grmova, stabala i živicom (lovor višnja). Treba nam obrezivanje lovor višnje, odrezati višak grana na nekim od grmova, grabljanje. Vrt nema puno travnjaka za košnju. Vrt je bio održavan ali zadnju godinu dana dosta slabije. Trebalo bi proći kroz većinu stabala i grmlja i porezati višak, pograbljati.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 12 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)

Izrada zelenog potpornog zida od gotovih betonskih blokova: http://botanikelement.hr/Proizvodi/ Zid je duzine ~8m i visine ~1.5m, sve zajedno oko 12m2. 1 blok je dimenzija: 33x40x14/20 cm blokova je naručeno. Prije postavljanja zida, potrebno je na nekim djelovima malo odkopati zemlje (8 x 0.3 x 0.5 ~= 1.2m3). Prije postavljanja blokova potrebno je nasipati drobljenog kamena za izravnanje. Blokovi su naručeni i trebali bi biti spremni krajem 5.mj. tada bi mogli početi i radovi.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 36 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)

Pravokutno oblika 4m x9m. Ispred balkona od stana sa lijevim bočnim ulazom i desnim ulazom na dno sa balkona iz stana . Uz balkon su posađeni desno veliki limun mjesečar i desno kraj ulaza sa balkona naranča koja ugiba. Nasuprot uz vanjsku ogradu desno u kutu je velika ruža u stablu onda velika naranča desno se od polovice vrta lovor u grmu i u desni kut tek posađena ruža u stablu. Po sredini vrta travnjak i putić sa kamenim ploćama.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 25 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta

Nalazimo se u kući u nizu sa malim dvorištem straga (povišena terasa, travnati dio, šljunčani dio). Sa sve tri strane smo okruženi dvorištima drugih susjeda. Dio koji želimo urediti ide u L, a nalazi se na južnoj strani, te je prazna ploča (jedino što se nalazi na njemu je plinski roštilj i komposter, te visoka slavina za vodu). Ono što nam je bitno da vrt posjeduje su: travnjak, obrubi od visokih biljaka za zaštitu od pogleda, mini povrtnjak na visokim gredicama, mjesto za začinsko bilje - u visinu, mjesto za roštilj, maleno spremište za oruđe koje ujedno može biti i klupica, komposter.. Vrt nam je jako bitan, oko njega se želimo i imamo vremena brinuti, te bismo da sve skladno i lijepo izgleda, jedini problem je ograničenost prostora od 25 m2. U obzir dolazi i micanje šljunka kojeg smo zatekli s kućom.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 400 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Vrtne staze, Postavljanje opločnika

Izrada oplocnika (semmelrock) odnosno staze od asfaltirane ceste do ispred kuće i sa sjeverne strane kuće ka donjoj strani prema podrumu u dijelu koje je u privitku označen crvenom linijom. Teren sa sjeverne strane kuće ima pad dok je s južne i istočne strane teren ravan. Nije potrebno oplocavati svih m2 već u tom dijelu koji ima cca m2.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 500 m2
 • Koje usluge trebate?: Sadnja biljaka, Vrtne staze, Postavljanje opločnika, Navodnjavanje

molim komunikaciju putem maila Novogradnja vile m2 u Mošćeničkoj Dragi. Vila je još u izgradnji i biće za mjesec dana pod krovom. Trenutno je gotov Suteren i prizemlje. Trebamo majstore za uređivanje vrta, za grube radove je bager na terenu već. Malo finije se moraju uraditi, nasuti zemlju i saditi biljke koje ćemo mi sami nabaviti. Uglavnom 50x oleanderi, agave, lovorvišnje, tri velike masline, magnolije i puno puzavica i pokrivača, itd. Dalje planiramo sve to navodnjavati. Dosta radova se mogu sada već početi, ali najkasnije za 2-3 tjedna…

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 60 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka

Poštovana-i, trebam uređenje okučnice cca 60m2, s time da je prvi dio cca 10m2, drugi je cca 35m2 i treći je cca 15m2, između njih je opločana staza. Planirane su u prvom i zadnjem lovor višnje dok u sredini neko grmlje koje ne traži puno brige oko lišća, cvjetova, rezidbe i ostalo, po mogućnosti da bude šljunak ili kora bez trave. hvala LP

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 20 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka

Poštovani, zanima me koja je cijena postavljanja travnog tepiha uz pripremu na površinu cca 20m2 koja gleda na pločnik/cestu, kao i kakve bi biljke mogli preporučiti za sadnju uz ogradu da nisu otrovne, relativno brzo rastu a kako bi zaklonili pogled. Bilo bi super da te biljke ne privlače i komarce kojih u ljetnim mjesecima ima jako puno. I kada bi mogli izvesti radove, mi smo u Zagrebu , Dubrava?Unaprijed hvala na odgovorima i pomoći.srdacan pozdrav,

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 10 m2

Održavanje postojećeg vrta. Sadnja turskog karanfila u vanjske žardinjere, dopuna unutarnjih žardinjera sadnicama peršina, bosiljka i mente, obrezivanje Wisterie i Bugenvile, dohrana biljkama i dodavanje zemlje u žardinjere i unutarnji dio vrta. Vanjskih žardinjera ima 9 i trebaju biti dupkom pune karanfila, dimenzijom su identične unutarnjima.

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 180 m2

Zelena površina koju je potrebno kositi, ali i travka koja probija pločice (preporučamo korištenje Totala kako ne bi bilo potrebno košenje iste svaki mjesec). Želimo doći do partnera koji će 2-3 puta mjesečno kositi navedenu površinu, slobodno dođite pogledati na lokaciji Buzinski prilaz 2, Zagreb. Ponudu nam pošaljite što je prije moguće!