Za vas smo provjerili koliko ćete u prosjeku platiti uređenje okućnice. Pogledajte približne cijene naših izvođača i što ćete dobiti za tu cijenu.

Šišanje žive ograde (niska živica)
Prosječna cijena 6 kn/m
Raspon cijena 57 kn/m

Živica nas štiti od tuđih očiju i dvorište pretvara u privatni prostor. Da bi ostala lijepa, moramo se pravilno brinuti o njoj. Ako imamo listopadnu živicu, možemo je ošišati ​​dva puta godišnje, a crnogoričnu samo jednom godišnje. Važno je šišati živu ogradu tako da sunce dosegne sve dijelove biljke. Cijena ovisi o veličini žive ograde i složenosti obrezivanja. Za šišanje žive ograde (niska živica) ćete platiti od 5 kn/m do 7 kn/m.

Zatraži ponude!
Šišanje žive ograde (živica do 120 cm visine)
Prosječna cijena 10 kn/m
Raspon cijena 911 kn/m

Živu ogradu treba redovito i pravilno šišati. Ako se listopadne živice ne orezuju redovito, grančice mogu odrvenjeti i izgubiti svoj lijepi oblik, a bujno zeleno lišće zamijeniti smeđim. Trošak obrezivanja žive ograde ovisi o njezinoj veličini i složenosti šišanja. Raspon cijena za šišanje žive ograde (živica do 120 cm visine) je od 9 kn/m do 11 kn/m. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 10 kn/m.

Zatraži ponude!
Šišanje žive ograde (visoka živica)
Prosječna cijena 35 kn/m
Raspon cijena 3040 kn/m

Živa ograda je prirodna ograda koja nas štiti od pogleda i ukrašava okolicu našeg doma. Da bi grmlje zadržalo željeni oblik i lijepo raslo, živica se mora pravilno i redovito šišati. Uz pravilno pošišanu živu ogradu sunce doseže sve dijelove biljke. Cijena šišanja žive ograde ovisi o njezinoj veličini i složenosti obrezivanja. Najniža cijena po kojoj ćete platiti šišanje žive ograde (visoka živica) je 30 kn/m, a najviša 40 kn/m.

Zatraži ponude!
Košnja trave (ravni teren)
Prosječna cijena 0,70 kn/m2
Raspon cijena 0,600,80 kn/m2

Osim u zimskim mjesecima, travu kosimo otprilike jednom mjesečno, nekad rjeđe, a nekad češće, ovisno o tome koliko brzo raste. Travu ne smijemo odjednom previše skratiti, nego ju trebamo održavati redovitom košnjom.li Cijena košnje najviše ovisi o površini košnje i složenosti terena. Najniža cijena po kojoj ćete platiti košnju trave (ravni teren) je 0,60 kn/m2, a najviša 0,80 kn/m2.

Zatraži ponude!
Košnja trave (padine)
Prosječna cijena 1,10 kn/m2
Raspon cijena 11,20 kn/m2

Kosilica s navojem najprikladnija je za košnju brdovitog i teško pristupačnog terena. Trava se obično kosi jednom mjesečno. Važno je kositi samo suhu travu. Cijena košnje ovisi o površini i složenosti terena. Izvođači će vam za košnju trave (padine) naplatiti od 1 kn/m2 do 1,20 kn/m2.

Zatraži ponude!
Izrada nacrta za vrt
Prosječna cijena 5.000 kn
Raspon cijena 3.0007.000 kn

Plan uređenja vrta prikazuje tlocrt biljaka, drveća, travnjaka, staza i ostalih vrtnih elemenata. Određeni pružatelji usluga u cijenu uključuju i 3D vizualizaciju vrta, pa preporučujemo da prije sklapanja ugovora provjerite što je sve uključeno u cijenu. Cijena ovisi o specifičnostima vrta, vašim željama i artiklu izvođača. Raspon cijena za izradu nacrta za vrt je od 3.000 kn do 7.000 kn. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 5.000 kn.

Zatraži ponude!
Postavljanje opločnika
Prosječna cijena 80 kn/m2
Raspon cijena 60100 kn/m2

Postavljanje opločnika obično uključuje pripremu podloge i samo polaganje. Najvažniji dio polaganja opločnika je priprema podloge jer je adekvatna podloga bitna za odvodnju otpadnih voda, za odgovarajuću nosivost površine, trajnost i za ravninu popločane površine. Međutim, neki majstori dodatno naplaćuju pripremu baze. Preporučujemo da prije sklapanja posla provjerite što je točno uključeno u cijenu za postavljanje opločnika. Cijena također ovisi o vrsti opločnika i složenosti terena. Postavljanje opločnika bit će potrebno platiti između 60 kn/m2 i 100 kn/m2.

Zatraži ponude!
Asfaltiranje (s pripremom podloge)
Prosječna cijena 170 kn/m2
Raspon cijena 140210 kn/m2

Cijena se odnosi na asfaltiranje s asfaltom debljine cca 6 cm i uključuje iskop i pripremu tampona, materijal (šljunak i asfalt) i radove. Ako je teren (osnova za asfaltiranje) već spreman, cijena će biti niža. Cijena asfaltiranja ovisi o debljini i kvaliteti asfalta. Najniža cijena po kojoj ćete platiti asfaltiranje (s pripremom podloge) je 140 kn/m2, a najviša 210 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za uređenje okućnice

Sveta Nedelja
Površina terena: 150 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Vrtne staze, Asfaltiranje
Poštovani, planiram uređenje okućnice i dvorišta te su mi potrebni izvođači za sljedeće radove: 1. Uređenje parkinga na ulazu u dvorište - cca 60m2; zemljani radovi, asfalitranje ili polaganje opločnika 2. uređenje pristupnih staza u dvorištu i oko kuće - postavljanje kamenih obloga, pločica ili opločnika, cca 30m' 3. sanacija spremišta - cca 25m2; hidroizolacija, betoniranje podne podloge 4. uređenje dvije terase - zemljani radovi, betoniranje, postavljanje pločica ili opločnika 5. izrada dva stepeništa Molim zainteresirane potencijalne izvođače da me kontaktiraju na mobitel oko dogovora za izmjere i ostale potrebne informacije... Unaprijed zahvaljujem!
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Dugo Selo
Površina terena: 100 m2
Ukoliko ste u mogućnosti molim Vas da mi pošaljete ponudu za radove na sanaciji žbunja i visoke trave koja se nalazi uz ogradu i na ogradi. Na lokaciji Brckovljani bi trebalo ukloniti visoku travu,grmlje koje se nalazi na ogradi i sve što raste s naše strane žičane ograde. Nakon što se ukloni trebalo bi pošpricati s kemikalijama koje će prekinuti/ usporiti ponovni rast grmlja i trave tako da djelatnici mogu ubuduće lako poflaksati uz ogradu. Dužina je otprilike metara Slike se nalaze u prilogu. Molim Vas da u prilogu pošaljete ponudu koja će uključivati uklanjanje, zbrinjavanje i čišćenje tog prostora uz ogradu, te špricanje s kemikalijama protiv rasta korova. Molim da na ponudi budu svi podaci o načinu plaćanja, podacima vaše tvrtke kako bi Vas mogli upisati u sistem ukoliko prihvatimo ponudu. Unaprijed se zahvaljujem.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Varaždin
Površina terena: 100 m2
Dio okućnice na kojem je nekad bio vrt i voćnjak je već 9 godina potpuno zapušten i zarastao. Na njemu se nalaze i stare cigle, svakakav otpad koji se tamo odlagao ( potrgani stolci, vodokotlić, mačji pijesak). Trebalo bi porušiti stare voćke i puno samoniklih, očistiti teren i pripremiti da eventualno ponovo bude vrt. Razmišljamo o visokim gredicama. Ali to ove godine nije prioritet.
Uređenje okućnice, Uređenje vrta
Krnica
Površina terena: 600 m2
Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Vrtne staze, Postavljanje opločnika
Privatna kuća za odmor nalazi se na istočnoj obali Istre, blizu mora, na brdovitom terenu, s pristupnim dijelom za vozila od oko m2 koji bismo željeli pokriti opločnikom ili dekorativnim betonom. Uz kuću je oko m2 vrta na terasastom terenu koji bismo željeli urediti i ograditi zidom u prostoru.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Zagreb-Novi Zagreb
Površina terena: 10 m2
TREBAMO RUŠENJE 1 MANJEG CRNOGORIČNOG STABLA (VISINE CCA 2 M) I UKLANJANJE (IZ KORIJENA) CCA 7 DUŽNIH METARA ŽIVICE OBLIKOVANE U "KUGLE" VISINE CCA 1-1,5 M. OVO NAM JE HITNO. NA JESEN ĆEMO TREBATI REZANJE I OBLIKOVANJE JEDNOG CRNOGORIČNOG STABLA-TISA (ZAŠTIĆENA VRSTA) I PRESAĐIVANJE 3 STABLA TUJE I EVENTUALNO NANOS ŠLJUNKA NA POVRŠINU CCA 10 M2.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice - Osijek
Osijek
Površina terena: 130 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Izrada travnjaka
Potrebno je zemljanu površinu nasuti zemljom dodatnih cca 20cm, sve obraditi i pripremiti za izradu travnjaka. s uklanjanjem dva drveta (trešnja i šljiva) jedan panj višnje (odrezan na visinu cca 1,20m) i jedan panj smokve odrezan na 30-ak cm) i ukloniti Može se doći obići dvorište prije davanja ponude, po potrebi mogu dostaviti i nekoliko fotografija. Lokacija: Osijek
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice - Zagreb
Zagreb
Površina terena: 170 m2
Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta
Poštovani, molim ponudu za idejni i izvedbeni projekt za uređenje okućnice. Radi se o maloj okućnici koja je za sada neuređena. Okućnica je u dva nivoa. Niži nivo je popločena terasa od 50 m2, a viši nivo od cca m2 je za sada pokriven samo zemljom i nekim samoniklim biljem. Unaprijed hvala
Varaždin
Površina terena: 30 m2
Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka, Vrtne staze, Postavljanje opločnika
u sklopu stana u Varaždinu imam mali vanjski vrt od 30ak m2 (cca. 10x3m) te trebam pomoć oko dizajna i izvedbe uređenja vrta. U prilogu se nalaze trenutne fotografije vrta. Želimo postići zeleni, moderan i minimalistički ali elegantan izgled uz jednostavno održavanje te zaklonjen pogled koliko je moguće. U vrtu bi trebalo biti moguće smjestiti i stol sa nekoliko sjedećih mjesta.
Uređenje okućnice, Uređenje vrta - Šibenik
Šibenik
Površina terena: 140 m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Izrada travnjaka, Postavljanje opločnika
Projekt se sastoji od uređenje dijela dvorišta koji je trenutno obložen zemljom i divljom travom. Potrebno je od tog dijela napraviti prilazni put i dio za parking auta. Namjera mi je staviti plastične rešetke budući da nije moguće puno iskopati postojeću zemlju zbog jednog manjeg dijela koji je betoniran, a koji ne bi htjela puno prokopavati. Također, budući da je zemljište na terenu koje je dosta suho (Dubrava kod Šibenika), važno mi je vidjeti koliko je realno imati zeleni travnjak (odnosno kolike su potrebe zalijevanja).
Uređenje okućnice, Uređenje dvorišta - Zagreb
Zagreb
Površina terena: 80 m2
Koje usluge trebate?: Sadnja biljaka, Vrtne staze, Navodnjavanje
Imamo već uređeno dvorište, ukupna veličina cca 80 m2. Želja nam je završiti s detaljima, stazama i malom fontanom u jednom kutu dvorišta, htjeli bi posaditi i japansku trešnju. Staze s kamenčićima (kao na slici), i šaljem slike kako sad izgleda staza u dvorištu. šaljem i prijedloge za fontanu pa me zanima cijena izrade fontane.