Zatraži besplatne ponude za montažnu kuću u Splitu


Već 10.423 korisnika iz Splita pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača montažnih kuća Split, 2022

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Marianne N. V. E. , prije 1 mjesec

Odlični i točni, sve moje pohvale i preporuke.

Usluge: čišćenje ureda, montažna kuća ključ u ruke, niskoenergetske montažne kuće, agencije za čišćenje, montažne vikendice, nadzemni bazen, dezinfekcija prostora, montažne kuće prizemnice, montažni bazeni, servisi za čišćenje, male montažne kuće, montažne kućice za odmor, montažne kuće, bazeni, hidromasažni bazen, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

MY HOUSE d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: adaptacija kuće, montažne kuće prizemnice, male montažne kuće, građevinski radovi, niskoenergetske montažne kuće, gradnja kuće po fazama, gradnja kuće ključ u ruke, montažne kućice za odmor, gradnja kuće, građevinske tvrtke, montažna kuća ključ u ruke, montažne vikendice, montažne kuće.

Zatraži ponudu

EXTRA - TIM d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: niskoenergetske montažne kuće, gradnja kuće ključ u ruke, gradnja kuće, gradnja kuće po fazama, montažne kućice za odmor, male montažne kuće, montažne kuće prizemnice, građevinski radovi, montažna kuća ključ u ruke, adaptacija kuće, montažne vikendice, građevinske tvrtke, montažne kuće.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: montažna kuća ključ u ruke, niskoenergetske montažne kuće, montažne kućice za odmor, montažne kuće, montažne vikendice, montažne kuće prizemnice, male montažne kuće.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti montažnih kuća?

  Najveća prednost montažnih kuća je brza implementacija. Klasična gradnja kuće može trajati više od godinu dana, dok je montažna kuća gotova za tri mjeseca. Montažne kuće su također jeftinije od klasično građenih kuća.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Jesu li drvene montažne kuće stabilne poput klasičnih kuća od opeke?

  Dobro izgrađene drvene montažne kuće jednako su stabilne i trajne kao i klasično izgrađene kuće. Montažne kuće također su sigurne od požara, potresa i drugih elementarnih nepogoda.

 • Koliko traje postavljanje montažne kuće?

  Postavljane montažne kuće ovisi o složenosti gradnje (veličina kuće, lokacija, korišteni materijali), ali normalna montažna kuća može se sagraditi za tri mjeseca.

 • Što znači pojam pasivna kuća?

  Pasivna kuća moderna je kuća kojoj je za funkcioniranje potrebno izuzetno malo energije, otprilike 15 kWh/m2 ili manje. To znači da troši oko 80% manje energije od klasičnih kuća. Izgradnja pasivne kuće mnogo je skuplja od klasične, ali ulaganje će se isplatiti zbog niskih mjesečnih troškova.

 • Jesu li montažne kuće ekološki prihvatljivije od klasičnih kuća od opeke?

  Montažne kuće su ekološki prihvatljivije od klasično izgrađenih kuća jer se tijekom gradnje proizvodi manje otpada. To, naravno, ne znači da ne možemo izgraditi ekološki prihvatljivu kuću od opeke. Dapače, upotrebom odgovarajućih materijala čak i klasično izgrađena kuća može biti vrlo ekološki prihvatljiva. U današnje se vrijeme teži tome da sve novoizgrađene kuće, bilo montažne ili klasične, budu niskoenergetske.

Nedavni upiti za montažne kuće, Split

Montažna kuća Ključ u ruke

 • Okvirna površina objekta: 100 m2
 • Tip montažne kuće: Na kat
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Parcela je površine m2 Treba mi projekt kuće(prizemlje +Kat, i okućnice sa bazenom. Moderna izvedba kuće 1.prizemlje:velićine cca 50-60m2 + - koji kvadrat. Prizemlje da se sastoji:(kuhinja, jedaći dio, dnevni boravak, wc, mala sprema) s tim da je što veći otvor u staklu na južnoj i zapadnoj strani prizemlja. + 1kat da se sastoji od 3sobe +2 wc i da bar jedna soba ima balkon. Krov kuće da je ravan. Unaprijed hvala.