1 ocjena za tvrtku AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE CREW 50, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU, VL. GORDANA PERNER

5.0 / 5
Ljuba V. - prije 2 godine
Sve je bilo u najboljem redu. Bila sam jako zadovoljna. Svakako ću ih zvati ponovno.

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 600
Poštovani, potrebno je čišćenje u predvečernjim satima. Poželjno dvije osobe u periodu od 16.00 h - 18.00 h. Svaki dan se prazne koševi za smeće, operu wc-i (sanitarije i pod), čajne kuhinjice (radna ploha i pod), stubište, za jednu etažu (ca. m2) pod se pere svakodnevno, a kod ostalih etaža 2-3 puta tjedno. Jednom tjedno potrebno usisavanje. Prašina se briše sa stolova za sastanke i dostupnih i praznih polica.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 35
Poštovani, Trebalo bi mi generalno čišćenje stana do cca 40m2 . Stan je na 4. katu na Trgu Bana Jelačića , Zagreb. Trebam se useliti u njega čim prije. Treba uglavnom, srediti problem kao što je prašina, ormari , radijatori , parket i trosjed . Nema puno radnih površina, ali detaljno brisanje istoga mi treba uključujući pranje prozora i vrata. S poštovanjem ,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 55
Poštovani, dana 01.05. imam dogovoreno iseljenje iz stana veličine 55m2 i želio bih prije toga angažirati uslugu generalnog čišćenja. Molim Vas da mi pošaljete najbolju ponudu te informaciju kada ste raspoloživi za čišćenje. Adresa stana je: Kalinovica 7 (Knežija) Unaprijed hvala na brzom odgovoru! Lijep pozdrav.
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 165
Poštovani, čišćenje se obavlja jednom tjedno i to bi bilo najbolje subotom. Radno vrijeme društva je od 18,00-20,30 od ponedjeljka do petka. Osim što u to vrijeme radi kancelarija održavaju se i sastanci sekcija, predavanja i to traje do 10,00 sati a nekad i duže. Ured se sastoji od velike dvorane s malim hodnikom, onda ima veći hodnik, dvije sobe za sastanke, kancelarije, WC-a , male čajne kuhinjice,treba prozore oprati barem jednom mjesečno8dosta su visoki i nezgodno za dohvatiti). Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Hrvatski Leskovac
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 300
Poštovani, čišćenje bi uključivalo pranje podova, brisanje prašine s namještaja i rasvjetnih tijela, po potrebi pranje prozora, vrata, po potrebi čišćenje radijatora, uglavnom, unutrašnjost kuće (stambeni prostor). U sklopu kuće je garaža i tavan, popločeni i čišćenje je potrebno periodično. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, molim ponudu za usluge čisćenja stana .Stan je odrzavan ali cimer se seli i dolazi novi i to bi rijesio na ovaj nacin jer nikako ne stignem jer radim cijele dane . Stan se sastoji od dvije sobe s dnevnim boravkom kuhinjom,dva balkona (jedan je jako prljav i dolazi nova tenda pa bi to nekako rijesio). Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 100
Poštovani, riječ je o galerijskom prostoru KUC Travno od 50 m2 te dva ureda, čajnoj kuhinji i sanitarnom čvoru, također od 50 m2. Trebalo bi nam čišćenje dvaput tjedno, utorkom i petkom po 4 sata (od 9 do 13 sati). Podne obloge su parket i laminat. Servis za čišćenje bismo angažirali od 15.5. do daljnjega.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, potrebno mi je sutra generalno čišćenje stana od 60 m2. Dakle, pod tim podrazumijevam i čišćenje kuhinje (elementi izvana i iznutra, pod, frižider izvana, plinski štednjak izvana te iznutra pećnicu), kupaonice (pod), hodnika (pod). Stakla i zavjese ne treba čistiti, to ću uraditi sama. Potrebno je očistiti sve podove osim dječje sobe koju uopće ne treba čistiti.
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 161
Poštovani, bit će potrebno fino čiščenje prostora nakon završetka svih radova, a kao priprema za primopredaju objekta Investitoru. Stavka obuhvaća čiščenje i pranje podova, zidnog opločenja, vrata, prozora, sanitarnih uređaja.Riječ je o 84m2 podova,ali ima i zidnih pločica stoga je kvadratura uvećana za tu površinu. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 250
Poštovani, radi se o čišćenju stepeništa stambene zgrade u centru Primorskoj ulici broj 17. Čišćenje bi bilo klasično. Jednom mjesečno pometanje, pranje te brisanje prašine. Zgrada ima 14 stanova od toga 3 kata plus prizemlje i podrum,točnu površinu ne znam. Stara je i dosta zapuštena te bi trebalo par mjeseci održavanja dok se ne dovede u red. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav