6 ponuda projektanata s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Silvija L. , Zagreb

Hvala Vam! Jako sam zadovoljna. Tražila sam arhitekta za adaptaciju obiteljske kuće. Arhitekti su bili jako korektni te su brzo odradili posao. Projekt je gotov. Tko želi nešto novo, inovativno, slobodno im se može obratiti.

5,0
Anel R. , Zagreb

Hvala Vam. Puno ste mi pomogli. Odabrali smo arhitekta koji se pokazao kao vrlo pouzdan i kvalitetan. Što se tiče cijene, kvalitete i poštivanja rokova, sve je bilo za 5!

5,0
Ante K. , Zagreb

Trebao sam arhitekta za nadogradnju obiteljske kuće i tu ste mi vi iz Trebam.hr pomogli. Zadovoljan sam odabranim arhitektom. Nemam nikakvih primjedbi. Komunikacija je tekla glatko.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Projektanti u Hrvatskoj

Nedavni upiti za projektante

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Lijep pozdrav. Trebao bih srušiti staru kuću i recimo zbrinjavanjem materijala napraviti novi projekt za izradu nove kuće. Nemam ideju kako bi ona izgledala, volio bih stručno mišljenje projektanta. Prilažem sliku postojećeg stanja kuće, te bi se na tom mjestu izgradila nova. Kao što se vidi to je prizemnica sa tavanskim prostorijama dimenzija 10x8m. Unaprijed se zahvaljujem,

Legalizacija objekta

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebala bi legalizaciju pomoćnog objekta pokraj kuće. Ne služi nam kao stambeni objekt, već kao pomoćna kućica za zabave i kućnu radinost. Došli su mi od općine i rekli da bi trebala projektanta da mi to dovrši. Bila bi zahvalna na pomoći, Možete me zvat ako me trebate još nešto pitat. Pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trenutno sam promjenio kompletno krovište na obiteljskoj kući. Planiram ga urediti za stanovanje. Podigao sam dvije "kućice" na svaku stranu po jednu, dužine 5 metara. Predviđeni su 6 prozora dimezije x. Trenutno mi treba jedan dobar projektant koji bi nacrtao idealan raspored prostorija te uređenje istih. Najviše mi odgovara da me se kontaktira na mobitel iza 17 sati. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 240
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, potreban mi je arhitekt za unutarnji dizajn. Potrebno nam je doprojektiranje: - novi projekt glavnoga hotelskog ulaza,; - stilska ogledala i glavne dovratnike i zidno-plafonske drvene rubnike na hodnicima; - neke detalje restorana; - kompletan projekt poslovnog prostora m2 u kojeg bismo smjestili vinoteku i suvenirnicu. Potreban nam je vrhunski interijer-projektant jer se radi o objekt 4* s pretenzijom na 5*. Očekujem Vašu ponudu.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, vlasnik sam 2 građevinske čestice ( + 88 m2), 1 u izgrađenom dijelu naselja, 2 u neizgrađenom pokriveno potrebnim planovima. Provjereno u Općini, gradnja moguća odmah. Idejnim projektom treba locirati obiteljsku kuću na parcelu. Nakon toga bi se ove dvije čestice objedinile u jednu građevinsku od 1.,m2 , paralelno dio sada te nove ukupne treba cjepati za planom ucrtan put, cca m2. Parcele su na terenu s padom sa 86 m nadmorske na vrhu parcele prema 79 m nadmorske na dnu parcele (podaci iz plana). Geodetska podloga nije izrađena. Kuća bi trebala biti P+1, tloctr po planu ne smije biti manji od 80m2. Trebala bi sadržavati životni prostor 2 kupatila, 3 spavaće sobe. Molim okvirnu ponudu za izradu projektne dokumentacije (komplet standard, idejno, glavni + projektantski nadzor), ponudu molim formirati ukoliko je moguće sa cijenom po m2 netto korisne površine.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, imam stan u Novom zagrebu i natkrivenu terasu od cca 20m2, od čega bi dio iste htjeli zatvoriti i pretvoriti u sobu. Uputili su me da si nađem dobrog projektanta koji će mi dalje objasniti tj. izraditi projekt, uputiti da ishodujem građevinsku dozvolu. Molim Vas Vašu ponudu za isto. Za sve dodatne podatke, slobodno pitajte, jer znam da vam i nisam baš stručno opisala situaciju... Hvala i lp,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 198
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u planu je kuća 9x11m na dvije etaže, 99m2 za podrum ili suteren (beton, cigla) za potrebe spremišta i garaže za dva auta. Suteren bi bio cca 25 cm u zemlji, 45 cm zemlje + drenaže bi se nasipalo uz kuću (da se dobije dojam da je kuća povišena u odnosu na ostali okoliš), još cm suterena iznad površine nasutog dijela. Ukupna iskoristiva visina suterena bi bila cm Prizemlje visine cm, površine 99m2, niskoenergetski dio od drveta (lamelirane grede), slojeva izolacije, paropropusnih brana i knauf s unutarnje strane (samo vanjski zidovi), vani fasada od drveta (ariš 4cm). Zidovi prizemlja bi bili kompletno obučeni u brodski pod(unutarnji zidovi, osim kupaone i kuhinje), strop ne bi bio klasičan nego bi se vidjele grede krova(osim kupaone koja bi imala klasičan strop(knauf). Krov kuće (nagib 7-9°) bi bio na jednu stranu (također sloj drvenih greda, izolacija...), pokrov lim imitacije crijepa ili trapezni lim. S južne strane mala terasa površine cca 7 m2. Kuća mora zadovoljiti standarde niskoenergetske kuće. Izvođača kuće već imam i moguća je suradnja s projektantskim biroem u vezi drvenog dijela(prizemlje). U obzir dolaze samo lokalni projektantski uredi i uredi u bližoj okolici. Molim najpovoljniju ponudu za projekt za ishođenje uvjeta gradnje, ponudu za glavni projekt (arhitektonski, projekt statike, projekt elektroinstalcija, projekt vodovodnih instalacija i kanalizacije), znači bez strojarskog dijela. Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stambeni objekat,prizemlje i kat. U prizemlju se nalaze kuhinja,dnevni boravak ,mala soba i mali wc. Na katu se nale 2. Sobe svaka sa svojim wc. Prizemlje i kat su povezani unutarnjim stepenistem. Kuca je modernog izgleda. Trazim projektanta za uredenje interijera kuce.isao bi sa konceptom crno bijela kombinacija uz puno detalja da ne ispadne prehladna nego ugodna za zivjeti.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, tražim projektanta za kuću u Primorsko Goranskoj Županiji. Kuća od m2, 3 sobe, 3 kupaone, WC, DB, kuhinja, blagovaonica i jedna mala pomoćna prostorija za perilicu bojler i sl. Planiran je bazen 4x8m2 i ljetna kuhinja sa natkrivenom otvorenom terasom. Teren je m2 na kosini od 30 stupnjeva sa pogledom na more. Konačni cilj je iznajmljivanje za turiste (prema kategorizaciji 4****). Vrlo je važan dizajn kuće izvana i iznutra te atraktivno uređenje okućnice. Kuća bi trebala biti moderna mediteranskog tipa sa kosim krovom i ukrasnim detaljima od kamena. Grijanje/hlađenje -- A/C. Standardna toplinska izolacija. Međutim,situacija je ovakva:trenutno pregovaram za kupnju zemljišta,prvo bih potpisao predugovor i napravio projekt te dobio građevinsku dozvolu ,a tek onda ugovor za kupnju zemljišta stoga vam još ne mogu dati broj čestice. Projekt bi trebao biti gotov unutar 3mjeseca. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 98
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, želim započeti adaptacije stare kuće u Glini u kojoj se ne živi duže vrijeme. Potrebna adaptacija stropova, tavana, betonaža podloga, kompletna nova izvedba kupaonice i kuhinje, instalacija centralnog grijanja, izmjena unutarnje i vanjske stolarije (PVC), podovi , knauf stropovi itd. Projektanta trebam u smislu savjetnika za redoslijed radova, mogućnosti izvedbe, savjete o izolaciji, izboru i nabavi materijala i pribavljanju adekvatnih majstora za pojedine korake. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.