Zatraži besplatne ponude za postavljanje podnog grijanja u Imotskom

14 izvođača u blizini

Već 273 korisnika iz Imotskog pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača za postavljanje podnog grijanja Imotski, 2021

10 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

AZZURO j.d.o.o.

4,3
1 ocjena
4,3
Jelka Š. , prije 1 godinu

Vrlo sam zadovoljana i klimom i poštivanjem roka. Komunikacija isto super.

Po mom mišljenju smatram da je cijena malo visoka.

Usluge: prijenosne klime, ugradnja podnog grijanja, pokretna klima, inverter klima, ugradnja klime, električno podno grijanje, klime, postavljanje podnog grijanja, montaža klime, podno grijanje, podno grijanje na struju, multi split klima, klima uređaj, servis klime.

Zatraži ponudu
5,0
Marija N. , prije 2 godine

Apsolutno sve dogovoreno je ispostivano: od rokova, cijene, kvalitet uslige. Izvodac je za svaku preporuku.

5,0
Dinko D. , prije 1 godinu

Dečki su došli kada je dogovoreno. Odradili montažu klime kako je trebalo.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servis klime, podno grijanje, solarno grijanje, klime, montaža radijatora, peći za grijanje, podno grijanje na struju, ugradnja kamina, solarni kolektori, ugradnja podnog grijanja, inverter klima, multi split klima, postavljanje podnog grijanja, solarni sustavi, solarni paneli, klima uređaj.

Zatraži ponudu
5,0
Zoran J. , prije 3 godine

Vrhunski je stručnjak i u poslu i u komunikaciji. Sve za 5 odrađeno.

5,0
Ana Č. , prije 5 godina

Super je sve odrađeno. Rokovi su poštivani.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: elektroinstalater, električne instalacije u kući, električar, elektroinstalacije.

Zatraži ponudu

HAUSSE d.o.o.

4,8
2 ocjene
5,0
Gorana B. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna odrađenim servisom. Brzo smo se dogovorili za termin i cijena je pristupačna. Preporučujem!

4,7
Mladen B. , prije 4 godine

Pronašli smo adekvatnog izvođača za naše klime. Bili smo jako zadovoljni s njihovom ugradnjom.

20+
Godina na tržištu
30+
Broj zaposlenih

Usluge: bojleri za centralno grijanje, ugradnja podnog grijanja, električne instalacije u kući, servis plinske instalacije, električno podno grijanje, podno grijanje, prijenosne klime, montaža radijatora, dizalica topline zemlja voda, dizalica topline zrak voda, električar, montaža centralnog grijanja, toplinska pumpa zrak voda, peći za grijanje, centralno grijanje na plin, klime.

Zatraži ponudu

ELEKTRO LOZO j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: elektroinstalater, podno grijanje na struju, pokretna klima, električne instalacije u kući, inverter klima, klima uređaj, servis klime, prijenosne klime, multi split klima, električno podno grijanje, postavljanje podnog grijanja, ugradnja klime, električar, montaža klime, podno grijanje, klime.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Mogu li položiti parket u sobi s podnim grijanjem?

  Ne preporučujemo polaganje parketa ako imate električno podno grijanje. Parket je kompatibilniji s vodenim podnim grijanjem, ali preporučujemo da odaberete prikladan višeslojni parket debljine najmanje 10 mm. Najprikladnija je šperploča od breze.

 • Kada je podno grijanje prikladno, a kada ne?

  Podno grijanje je najprikladnije u niskoenergetskim i pasivnim kućama. U starijim kućama, koje imaju lošu izolaciju i velike gubitke topline, podno grijanje neće biti toliko učinkovito. U takvim je slučajevima moguće samo u kombinaciji s radijatorima.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.

Tvrtke za postavljanje podnog grijanja u Hrvatskoj

Nedavni upiti za postavljanje podnog grijanja, Imotski

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zanima me mogućnost ugradnje podnog grijanja vodom, budući da planiramo uvesti centralno grijanje na drva. Zanima me da li podno grijanje na vodu može zamijeniti radijatore u prostorijama, i u kojoj mjeri. Uglavnom, namjeravamo ugraditi centralno grijanje na drva, i kao podrška potrošnoj toploj vodi. Kuća se nalazi na tri etaže, s tim da je prizemlje izrađeno i grijanje je trenutno na peć na drva, dok kat i visoko potkrovlje nije izrađeno i nalazi se u fazi roh-bau, znači, stavljanje instalacija, cijevi za vodu i centralno grijanje, nalivanje estriha i stavljanje podova, stavljanje pregradnih zidova i slično. U donjoj etaži u prizemlju su već stavljene pločice, tako da bi eventualno ugradili radijatore, dok na gornjim etažama namjeravamo staviti podno grijanje ukoliko bi to zadovoljilo potrebe za grijanjem bez ugradnje radijatora. Svaka etaža ima oko 40 metara kvadratnih. Mene za sada zanima okvirna ponuda za podno grijanje i eventualnu ugradnju radijatora. Za početak radova smo planirali otprilike početkom rujna. Tada bi trebali razvest cijevi i ostale instalacije u pod. Trenutno nisam u mogućnosti odgovarati na pozive, jer sam odsutan, pa vas molim da za dodatne informacije šaljete na ovaj mail. S poštovanjem,