6 ponuda za plinske instalacije s 1 upitom

Ocjene klijenata

Hvala Vam na pomoći. Pronašla sam izvođača s mnogo referenci i povoljnom cijenom. Stvarno sam zadovoljna! Preporučila bih Trebam.hr svakome kome treba kvalitetna plinska instalacija.

5,0
Mirna L. , Velika Gorica

Dobili smo ukupno tri ponude i bili smo ugodno iznenađeni s profesionalnošću i ljubaznošću izvođača. Onaj kojeg smo odabrali, dao nam je jako povoljnu cijenu. Posao je završen na vrijeme, vješto i kvalitetno. Odličan posao!

5,0
Ines B. , Pula

Ovaj portal je odličan! Dobili smo pet ponuda za servis plinskog bojlera u samo dva dana, a cijene su bile bolje od očekivanih. Tvrtka koju smo odabrali ima puno iskustva i jako su profesionalni. Definitivno preporučujem!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za plinske instalacije u Hrvatskoj

Nedavni upiti za plinske instalacije

Servis plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Plinara je stavila plombe na štednjak i plinski bojler sa zapisnikom da je potrebna zamjena mjerenog dijela plinske instalacije i zamjena glavnog ventila uz brojilo zbog dotrajalosti starog. Riječ je o stanu od 50m2 u kojem su cijevi za plin razvedene od brojila do bojlera na jednu i do štednjaka na drugu stranu.

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna izrada plinske instalacije od podruma do prostorije u prizemlju cca 15 m,montaža plinskog kondenzacijskog bojlera bosch 28 kw,izrada instalacije grijanja i spajanje na postojeću instalaciju grijanja cca 5m,izrada i spajanje hladne i tople vode na postojeću instalaciju cca 7m,izrada dimnjaka za plinski kondenzacijski bojler cca 2m,montaža i spajanje spremnika tople vode bosch litara sa dva izmjenjivača. Molim ponudu komplet sa materijalom,a može i neka druga opcija ne mora biti bosch. Kuća ima m2.

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

PREDMET: P O N U D A za plinsku instalaciju Prizemlje 1. Izvedba plinske instalacije 14 m x ,00 2. Izrada spoja plinomjera i blendiranje nemjerenog dijela plina iz druge kuće te ispitivanje ------------------------------------------------- 3. Spajanje plina u plinskom ormariću ------------- 4. Prijava instalacije GPZ ----------------------------- 5. Izvid tehničke kontrole i izrada dokumentacije 6. Ispitivanje instalacije nemjerenog i mjerenog djela -------------------------------------------------------- 7. Sitni materijal za montažu ------------------------- Ukupno prizemlje: kat 1. Izvedba plinske instalacije m 15 x ,00 2. Izrada spoja plinomjera -------------------------- 3. Prijava plinske instalacije GPZ ------------------ 4. Izvid tehničke kontrole i izrada dokumentacije 5. Ispitivanje instalacije mjerenog i nemjerenog djela -------------------------------------------------------- 6. Montaža brojila i regulatora ----------------------- 7. Sitni potreban materijal za montažu ------------ Ukupno kat: SVEUKUPNO: ---------------- ----------------------- + 25% PDV Sveukupno ========== ---------------------- + 25% PDV Sveukupno ==========

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, zanima me postavljanje plinske instalacije centralnog grijanja u kući koja se sastoji od suterena i prizemlja, odnosno 2 odvojena stana od kojih je stan u suterenu 60,59 m2 a u prizemlju ,71 m2. Priključak za plin nalazi se u suterenu i sva potrebna odobrenja i dokumentacija postoje. Zanimaju me izvođači koji bi u ponudu uključili i sav potreban materijal ali ne isključujem niti izvođače koji bi radili bez njihova materijala, odnosno da je nabavka materijala moja obaveza. Lijep pozdrav.

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, Imam ishodenu svu potrebnu dokumentaciju za pocetak ugradnje plinske instalacije.Plin je u prizemlju zgrade sproveden u jedan poslovni prostor, moj stan je odmah iznad na prvom katu.Trebalo bi prema projektu sprovesti plinske instalacije te postaviti bojler i dimnjak.Stan se nalazi u centru Karlovca. Sve bi trebalo biti gotovo do 15.9. Dali ste u mogucnosti odraditi takav posao? Lp

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, trebala bih izradu plinske instalacije na kući u Zagrebu, Čučerje. Imam priključak plina na kući ( žuta kutija ), potrebno je izraditi plinsku instalaciju od priključka na kući do plinomjera, od plinomjera do kondenzacijskog bojlera i do potrošača u kuhinji ( kuhinjske peći). Imam strojarski projekt odobren od GPZ te odobren i plaćen energetski certifikat. Šaljem plan iz projekta za izradu instalacija.

Priključenje plinskog aparata

Poštovani! Trebam stručan savjet ovlaštenog poduzeća za plinske instalacije. U kuhinji je protočni plinski bojler a htjeli bi ugraditi napu. Čitala sam na internetu da može doći do trovanja ugljičnim monoksidom. Zanima me postoji li opasnost od trovanja ugljičnim monoksidom ako se u opisanu prostoriju ugradi napa koja nema vanjski spoj? Unaprijed zahvaljujem!

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Gpz kod provjere stare plinske instalacije u stanu (stambena zgrada) zapazila propuštanje instalacije (0,3 mbar/min) na navojnim spojevima i konusnim ventilima. Zatvoren glavni ventil i postavljena plomba. Potrebna nova instalacija od brojila prema kondenzacijskom bojleru (kupaonica) i štednjaku (kuhinja). Procjenjujem da je ukupna duljina nove instalacije do 8 m uz 2-3 prolaza kroz zidove. Molim ponudu ovlaštenih plinoinstalatera. Lokacija: Nehajska 46, Zagreb

Postavljanje plinske instalacije

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovana/i, potrebno je iz plinskog ormarića koji se nalazi na fasadi kuće uvesti plin u kuću i provesti plinsku instalaciju po kući (kuća se nalazi u blizini Slavonskog Broda). Otprilike 20 metara cijevi plinske instalacije unutar same kuće, 3 do 4 proboja zidova te izvesti spojna mjesta za 3 trošila (štednjak i dvije plinske peći). Bitno je da izvođač radova bude ovlašten od strane tvrtke Plin projekt d.o.o Nova Gradiška koja distribuira plin (https://www.plinprojekt.hr/hr/Ovlasteni-izvodaci). Također, ukoliko potencijalni izvođač može ponuditi za ugradnju i plinske fasadne peći zajedno s njihovom montažom molim navesti cijenu za 2 plinske fasadne peći s montažom (jedna prostorija je cca 20 kvadrata dok je druga nešto manja). Lijepi pozdrav,

Priključenje plinskog aparata

Trebam ugradnju 2 fasadne peći na postojeće plinske instalacije. Ugradio bih peći Lampart Classic 30 i Lampart Classic 20. Zid na kojem bi bili fasadni dimnjaci gledaju na uličnu stranu i nalazi se na prvom katu, iznad kojeg je samo tavan. Zid je debljine 35 cm, građen od cigle, a prvih 5 cm s unutarnje strane je izolacija od stiropora. Za svaku bi peć trebalo od postojećih plinskih cijevi napraviti produžetak od cca 5 m. Zanima me je li ugradnja uopće moguća, s obzirom na željenu poziciju peći/dimnjaka i s obzirom da bi dimnjaci izlazili na uličnu stranu.