PLINOSERVIS SALAMUN d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Klima uređaji, Montaža centralnog grijanja, Plinske instalacije, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,9
8 ocjena

8 ocjena za tvrtku PLINOSERVIS SALAMUN d.o.o.

Ocjene

5,0
Helga B. , prije 1 godinu

Za servis bojlerla odabran je PLINOSERVIS SALAMUN j.d.o.o.Dečko je vrlo brzo došao. Moram priznati i da je jako uredan tako da sam zadovoljna.

5,0
Apartmani L. , prije 1 godinu

Korektan izvođač, korektna cijena. Servisi bojlera su odrađeni odlično. Imam samo pohvale za PLINOSERVIS SALAMUN j.d.o.o.

5,0
Josip M. , prije 2 godine

Mladi majstor došao u dogovoreno vrijeme, obavio posao korektno i profesionalno. Iza sebe nije ostavio nered. Svakako mi je to preporuka da ih opet zovem.

5,0
Igor L. , prije 3 godine

Mladi dečki su posao odradili brzo i kvalitetno. Dosli su točno u dogovoreno vrijeme, odradili dogovoreni posao, sve ostavili uredno i čisto.

4,7
Marijan G. , prije 4 godine

Zadovoljan sam angažiranom tvrtkom. Mladi gospodin je jako ljubazan i profesionalan. Svakako ću ih opet zvati kad budem trebao radove.

5,0
Ivan H. , prije 1 godinu

Dolazak na vrijeme, odrađeno profesionalno i kvalitetno. Svakako preporučam.

4,3
Ivor H. , prije 2 godine

Jako pristojni, brzi, uredni i simpatični radnici.

5,0
Mario B. , prije 2 godine

Korektni i bzo obavljen posao. Svakako preporuka.

Usluge: Plinske instalacije, ­Postavljanje plinske instalacije, Servis plinske instalacije, Plinoinstalater, Servis plinskog bojlera

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis plinskog bojlera

Poštovani! Plinski bojler marke Vaillant ne grije vodu kako treba. Često ostaje bez tople vode pri čemu mu treba dosta vremena da ju ponovno zagrije. Topli start više ne radi. Prilikom puštanja tople vode pritisak vode je jako slab i čuje se čudno šuštanje u bojleru. Nedavno nam je serviser rekao da ga je potrebno skinuti sa zida i očistit od kamenca.

Servis plinskog bojlera

Imam pl.bojler (Vaillant VUW/3-3 Opis problema-simptomi:Ponekada ,dan, pa i dva radi dobro.Ponekad-,sve češće(kad gledate otvoren plamenik):pustite vodu-ventilatot radi,iskra jako dobra,bojler upali i radi.Češće,,iskra slaba,plina nema ,pa onda i ne pali.Ponekad nema ni iskre ni plina,voda normalno teče ,ventilator radi.Poslije opet neko vreme radi.Bojler je star cca 10 god.,ali inače izgleda kao nov.U čemu je problem i koliko košta popravak?

Servis plinskog bojlera

Plinski bojler Vaillant se ne želi upaliti. Paljenje se inicira i čuje se "klikanje" upaljača no ne uspjeva se upaliti. Prvotno je tlak vode bio na 0 bar-a, no kada sam pustio vodu i podigao tlak na 1 bar bojler se dalje nije palio. Ventil za odvod vode se ne može zatvoriti i kroz njega voda lagano kapa sve dok se tlak ne spusti na 0 bara. Provjerio sam s Plinarom Zagreb, s njihove strane bi trebalo biti sve u redu. Bojler je zadnji put servisiran pred manje od godinu dana.

Servis plinskog bojlera

Molio bih Vas ponudu za servis dva Vaillant bojlera. Jedan bojler je plinski kondenzacijski ugrađen prije 2,5 god., a drugi je plinski kombinirani koji nije već jedno 4 godine servisiran, pa bi trebalo oba pregledati i odraditi servis. Oba bojlera se nalaze na istoj adresi, u Rugvici ( Dugo Selo). Hvala. Lijepi pozdrav, ivan

Servis plinskog bojlera

Molila bih servis plinskog bojlera. Živimo u Samoboru. Bojler je marke Vaillant. Bojler i cijela plinska instalacija je postavljena u 04.mj ove godine, pošto smo podstanari, nismo bili prisutni kod instalacije, te smo kasnije primijetili da iz bojlera kaplje. Uz to i ne grije dovoljno. Molim okvirne ponude. Unaprijed hvala. Lp.

Servis plinskog bojlera

Imam Vaillant turboTEC pro bojler VUW SOE /3-3M. Problem je slijedeći: Bojler ide u blokadu s greškom F.62 + javlja isto grešku F.27. Nakon resetiranja radi nekoliko dana pa se opet javi blokada (to se počelo događati sve češće u zadnje vrijeme) Veliki servis je obavio ovlašteni Vaillant serviser prije nešto manje od mjesec dana. Rekao je da sve izgleda korektno s elektronikom (mislim da je samo bio vizualni pregled bez instrumenta) Nemam povjerenje da on to može korektno odraditi pa mi treba netko s iskustvom dijagnosticiranja i popravaka takvih kvarova (napomenuo je da nije nikad čuo za takve greške) Unaprijed zahvalan,

Servis plinskog bojlera

U stanu imam plinski bojler (topla voda+centralno grijanje). Tlak mu je pao na nulu, ventil (ili što je već to) za reguliranje tlaka već sam nekoliko puta iskoristio za povećanje tlaka (padao je na nulu već nekoliko puta). No, taj ventil se sada teško pomiče i ja se bojim da ga ne ne oštetim. Tako da trebam servisera da to riješi. Plinski bojler je marke Vailant. Lokacija: zapadni dio Zagreba.

Servis plinskog bojlera

Trebam zamjenu za postijeći plinski zidni kotao JUNKERS CERACLASS EXCELENCE ZSC 24-3 MFK (24 kW), priključen na dimovodnu cijev promjera mm od nehrđajućeg ćelika. Kotao (bojler) je star oko 13 godina i želim ga zamijeniti uređajem snage oko 25 kW, marke Vaillant ili Bosch. Kao alternativa postoji mogučnost fasadnog priključivanja i odvoda plinova (zbog uštede na adaptaciji na stari dimovod. Ne treba mi potrošna topla voda. Molim ponudu za odgovarajući uređaj i montažu. Marka Marulića 12 Slavonski Brod

Servis plinskog bojlera

Trebam plinski bojler (grijanje+topla voda) zajedno s termostatom, ugradnjom i pustanjem u pogon. Moze i rabljeni uredjaj ako je u dobrom stanju. 24 kw, novogradnja- sve intalacije vec provedene, radijatori postavljeni. U objektu je vec bio Viessman bojler koji je ukraden zajedno s termostatom. ZG-Vrapce.

Servis plinskog bojlera

Poštovani Obraćam Vam se sa zamolbom za servis plinskog bojlera u svrhu izdavanja potvrde koja je tražena od strana HEP-plina prilikom izmjene brojila. Bojler je kondenzacijski Vaillant(turbo tec) i potpuno je ispravan, star je 7 godina. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. S poštovanjem L