Zatraži besplatne ponude obrta za čišćenje u Puli

122 izvođača u blizini
12 na raspolaganju

Već 3.745 korisnika iz Pule pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih obrta za čišćenje Pula, 2021

29 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Marija B. , prije 2 godine

Čiste nam tek dva tjedna ali za sada smo zadovoljni.

Provjereni izvođač

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Branislava S. T. , prije 6 mjeseci

Jako ljubazna Antonija. Ostavila izvrstan utisak. Čuvam njen broj mobitela. Preporuke za servis Atta.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

LIMPO MONDO j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Helena B. , prije 1 godinu

Sve vrhunski profesionalno. LIMPO MONDO j.d.o.o. je dobar servis za čišćenje.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Vila L. (. D. Z. S. , prije 1 mjesec

Vrlo smo zadovoljni sa uslugom obrta HAPPY!

Provjereni izvođač

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Bojan P. , prije 15 dana

Jako sam zadovoljan sa obavljenim generalnim čišćenjem!

Provjereni izvođač

Usluge: agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Optima B. , prije 1 dan

Sve pohvale za obrt CLEAN L&V!

Provjereni izvođač

Usluge: linoleum, vinil podovi, parketari, brušenje i lakiranje parketa, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, postavljanje parketa, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, postavljanje laminata, agencije za čišćenje, sanacija parketa, podne obloge, pvc podovi, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
4,7
Halilovic V. , prije 3 mjeseca

Krajnje profesionalni i kompetentni.

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Davor J. , prije 1 godinu

Nekoliko mjeseci smo u suradnji i sve super funkcionira. Poštuju dogovor i posao čišćenja obavljaju korektno.

Provjereni ponuđač

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Sanela O. , prije 2 mjeseca

Ocjena: izvrstan za BUBIĆ, zajednički obrt za uslužne djelatnosti, vl. Damir Bubić i Edita Mendiković Bubić.

5,0
Vesna B. , prije 3 godine

Poslije telefonskog razgovora odmah je došao vidjeti objekt, sve je super odrađeno. Odlična preporuka od nas.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

M. & S. OPTIMUS d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Ivana K. , prije 6 mjeseci

Sve je ok. Zadovoljni smo servisom za čišćenje M. & S. OPTIMUS d.o.o.

5,0
Boris P. , prije 1 mjesec

Sve ok. Kako smo očekivali, tako smo dobili.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

AMELA j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Ivana A. , prije 1 godinu

Sve korektno odrađuju. Ja sam zadovoljna.

5,0
Boris M. , prije 1 godinu

Surađujemo i sve funkcionira kako treba. Zadovoljni smo.

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Edita Z. , prije 2 godine

Kvalitetno odrađeno, došla je u dogovoreno vrijeme. Zadovoljna sam.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

MAD HOUSE j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Jelena C. T. , prije 2 godine

Profesionalno

Usluge: agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

MAGNOLIJA d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: adaptacija stana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, izgradnja bazena, čišćenje ureda, montažni bazeni, agencije za čišćenje, adaptacija stana ključ u ruke, bazeni, servisi za čišćenje, hidromasažni bazen, poliesterski bazeni, čišćenje poslovnih prostora, drveni bazeni, čišćenje apartmana, preuređenje stana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

Nedavni upiti za obrte za čišćenje, Pula

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 60

Poštovani, Trazim pouzdanu i spretnu osobu za čićenje apartmana ove Subote 28/7, od 11:30-14:30, u Puli na Verudi. Molim vas da mi javite ako imate mogucnost i kolika je cjena na sat. Radi se o čišćenju apartmana za turizam od 60 m2. Počeli bi sa jednim putem i ako se dobro nađemo onda bi rezervirali za ubuduće. Molim ponudu. Hvala.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, kao predstavnik suvlasnika se zanimam za čišćenje hodnika, stubišta i ulaznih vratiju u trokatnoj zgradi u Premanturi. Radi se o cca 80kv.m. hodnika i cca 40 kv.m. stuba (pločice) i ulaznih vratiju (staklo, bijeli aluminij) cca 8 kv.m. Ljeti bi bilo potrebno čistiti jednom tjedno a zimi jednom u dva mjeseca. Čiščenje se sastoji iz metenja i brisanja mokrom krpom. Molim ponudu, Hvala Lijepi pozdrav

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 800

Molim ponudu za sljedeće: 1. Svakodnevno: čišćenje zajedničkih prostora (kuhinja, hodnik) čišćenje sanitarnih čvorova usisavanje i pranje podova pražnjenje koševa u uredima paljenje perilice za suđe (po potrebi) 2. Čišćenje uredskih prostora jednom tjedno: usisavanje i pranje podova brisanje namještaja, vratiju, prozorskih okvira po potrebi pražnjenje koševa za smeće pranje sanitarnih prostora uklanjanje paučine pranje staklenih površina iznutra 3. Čišćenje kuhinjskih aparata jednom tjedno: čišćenje 2 frižidera, 2 mikrovalne pećnice, te održavanje tj. paljenje programa za čišćenje/dekalcifikaciju 3 aparata za kavu (po potrebi) vođenje računa o stanju sanitarnih i kuhinjskih zaliha Naše radno vrijeme je od 8-16h i već prije kraja radnog vremena postoji potreba za čišćenjem pa bi bilo optimalno da nam jedna osoba koja čisti može doći već nakon marende (cca 13h). Nalazimo se u Puli. Hvala na vašem vremenu i srdačan pozdrav!

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 192

Trebam čišćenje za slijedeće jedinice: - 12m2 soba s kupaonicom i terasom - 20 m2 trokrevetna soba s kupaonicom i terasom - 60 m2 apartman, dvije sobe, kuhinja i dnevni, kupaonica i terasa - m2, tri spavaće sobe, kupatilo s jacuzzijem, dnevni boravak i kuhinja te terasa. Izmjene su najčešće jednom ili dvaput tjedno.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 130

Stan na dvije etaže u obiteljskoj kući, s ulazom u prizemlju (ima dosta stepenica). Potrebno detaljno čišćenje nakon sanacije i ličenja zidova. Čišćenje i preslagivanje namještaja - dvije male i jedna velika spavaća soba, kupaona, malo spremište u potkrovlju, stepenište (drvo), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak i mala kupaona na prvom katu, stubište do ulaza u prizemlju. Prozori, vrata, terasa, balkon. Molim ponudu sa okvirnom cijenom.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 82

Čiščenje apartmana u Puli nakon odlaska turista. - usisavanje podova - pranje podova - čiščenje kupaonice i wc-a, dezinfekcija sanitarija - mijenjanje, namještanje i pranje posteljine - brisanje ogledala - iznošenje smeča - uklanjanje paučine - brisanje kuhinjskih elemenata Gosti morajo izači iz stana do 10.00 sati (check-out). Novi gosti dodu poslije 14.00 sati (check-in). Molim za vaše ponude. Lep pozdrav,

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora: 65 m2

Pozdrav, trebamo osubo, koja bi preuzela čiščenje stana, kad turisti odlazu, i da se stan pripremi za nove turiste. Checkout je u 10.00 sati, check in je u 14.00 sati. Stan je u Puli, na Valvidalskoj ulici - Monvidal. Stan je velik 65m2, ima dve spavači sobe, kuhinju i dnevni boravak. Zanima me, kakva je vaša ponuda i cijena na sat čiščenja?