Zatraži besplatne ponude za namještaj po mjeri u Rovinju

118 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 867 korisnika iz Rovinja pronašlo je izvođača na trebam.hr

12 najboljih ponuđača namještaja po mjeri Rovinj (Rovigno), 2021

20 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Radmila H. , prije 5 godina

Izvođač je vrlo kvalitetan i korektan, poštivao je rokove i dogovore. Sve pohvale za mladog stolara, uglavnom jako sam zadovoljna radom i cijenom.

5,0
Xenia D. , prije 1 godinu

Izvođač kojeg bi svima preporučila. Brza i kvalitetna izvedba. Ispoštovano sve dogovoreno. Jako susretljiv i ima dobre ideje i prijedloge. Za svaku pohvalu.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kuhinje po mjeri, tende, rolo zavjese, sjenila, grilje, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), venecijaneri, ormari po mjeri, vanjske žaluzine, komarnici, žaluzine, stolari, ugradbeni ormari, rolete.

Zatraži ponudu

KREACIJA j.d.o.o.

5,0
7 ocjena
5,0
Sandi B. , prije 3 godine

Sve pohvale za tvrtku, zadovoljan sam kvalitetom materijala, cijenom i rokovima. Preporučujem svima!!

5,0
Dragan I. , prije 1 godinu

Precizno, profesionalno, dobri savjeti.

5+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2017

Usluge: ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, ormari po mjeri, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), stolari.

Zatraži ponudu
5,0
Nela G. , prije 4 godine

Sve korektno urađeno, po dogovoru.

Isporuka bi mogla biti brža.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: pergole, pvc vrata, ormari po mjeri, stolari, pvc prozori, drvena stolarija, protuprovalna vrata, žaluzine, komarnici, drveni prozori, ulazna vrata, nadstrešnice za terase, nadstrešnice, pvc prozori sa roletama i komarnicima, vrata, ugradbeni ormari.

Zatraži ponudu

FOUR WALLS d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Aurora C. , prije 3 mjeseca

Jako su ozbiljni u poslu. Ormar koji su trebali izraditi je izrađen i izrađen je kada je dogovoreno. CDržali su se cijene koja je dogovorena. Jako, jako ozbiljna firma.

Usluge: stolari, ugradbeni ormari, ormari po mjeri, kuhinje po mjeri, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...).

Zatraži ponudu
5,0
Martina M. T. , prije 9 mjeseci

Tražila sam izvođača za ugradbeni ormar i odabrala firmu Namještaj Mima d.o.o. Izvođač je došao u kratkom roku, odradio posao točno kako smo dogovorili, pokupio sav otpad za sobom i ostavio sve čisto i uredno. Cijena odlična. Sve pohvale i preporuke.

20+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
100+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni ormari, stolari, kuhinje po mjeri, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ormari po mjeri.

Zatraži ponudu

ISTRAPLAST d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Martina L. , prije 6 mjeseci

Zadovoljni s komunikacijom, brzinom i kvalitetom usluge.

Usluge: tende, rolo zavjese, klizna sobna vrata, grilje, komarnici, staklena vrata, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), zatvaranje terase, harmonika vrata, sjenila, rolete, ormari po mjeri, žaluzine, stolari, zatvaranje balkona, vanjske žaluzine.

Zatraži ponudu
5,0
Ružica J. , prije 3 godine

Sve je bilo u redu, korektno.

5,0
Dragana K. , prije 3 godine

Izvođač je obavio sve u predviđenom roku i cijena je bila točno kako smo se dogovorili.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: vanjske žaluzine, sjenila, drveni prozori, knauf majstor, pvc stolarija, klizna sobna vrata, plastični prozori, rolo zavjese, grilje, sanacija parketa, pvc prozori, parketari, kuhinje po mjeri, nadstrešnice, žaluzine, pvc vrata.

Zatraži ponudu

MADERA DESIGN d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Boris B. , prije 1 mjesec

Jako smo zadovoljni odrađenim poslom. Sve je bilo super, preporuke

Usluge: ormari po mjeri, drvena vrata, klizna sobna vrata, harmonika vrata, sobna vrata, alu vrata, ugradbeni ormari, staklena vrata, kuhinje po mjeri, protuprovalna vrata, ulazna vrata, vrata, stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), pvc vrata.

Zatraži ponudu

SHADOW d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
VALTER B. , prije 1 godinu

Što se mene tiče odlični su, sa sigurnošću preporučam. Sve je išlo glatko, od dogovora do izvedbe ograde.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: nadstrešnice za auto, ormari po mjeri, metalne nadstrešnice, kamene ograde, pvc ograde, nadstrešnice, panel ograde, inox ograde, ugradbeni ormari, alu ograde, metalne ograde, ograde, drvene nadstrešnice, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), žičane ograde, nadstrešnice za terase.

Zatraži ponudu

WOOD DESIGN j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: ormari po mjeri, kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), stolari.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: protuprovalna vrata, plastični prozori, komarnici, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), grilje, alu prozori, sjenila, staklena vrata, tende, drvena vrata, alu vrata, ormari po mjeri, klizna sobna vrata, prozori, stolari, rolete.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: plastični prozori, sobna vrata, grilje, žaluzine, venecijaneri, ugradbeni ormari, vrata, prozori, ormari po mjeri, vanjske žaluzine, stolari, alu prozori, ulazna vrata, staklena vrata, krovni prozori, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...).

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti i nedostaci namještaja po mjeri?

  Namještaj po mjer kvalitetan je i jedinstven komad namještaja te se savršeno uklapa u vaš prostor. Loše strane namještaja po mjeri su dugotrajna izrada i veći troškovi.

 • Kako prepoznati dobrog stolara?

  Prije ugovaranja tako velikog projekta, kao što je izrada namještaja kojim ćete se služiti desetljećima, pažljivo provjerite sve mogućnosti. Preporučujemo da prikupite nekoliko ponuda (to možete učiniti i na trebam.hr) kako biste mogli usporediti cijene i reference svakog stolara. Također je važno sastati se sa stolarom uživo, kako biste procijenili bi li rad s njim bio konstruktivan ili ne.

 • Isplati li se naručiti namještaj po mjeri?

  Sa striktno financijske točke gledišta, izrada namještaja po mjeri se ne isplati. Ipak, namještaj po mjeri bit će kvalitetniji, trajat će duže i odgovarat će vašem prostoru u centimetar. Iako je skuplji, namještaj po mjeri opravdava veće ulaganje.

 • Može li stolar izraditi točno onakav namještaj kakav zamišljamo?

  Da. Prednost namještaja po mjeri nije samo u tome što će savršeno odgovarati vašem prostoru, već i u tome što možete odabrati sav materijal (drvo, ručke, ukras itd.) te osmisliti točno onakav namještaj kakav želite. Pritom pazite da stolaru jasno iznesete svoje želje.

Tvrtke za namještaj po mjeri u Hrvatskoj

Nedavni upiti za namještaj po mjeri, Rovinj (Rovigno)

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za 4 kreveta,dimenzije okvira za krevet su: - x - x ( 2x) -x Okviri bi trebali bi biti 40 cm visine i 3,6 cm debljine,puni od poda jer je to za turizam i teško mi je održavati površine ispod kreveta i saginjat se .Podnice imam. Neka bude neki bolji materijal.Bit će 2 bijela i 2 kreveta krem boja. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, Zanimala bi me ponuda za izradu 3 kuhinja. 1. Kuhinja cm. Linarna. 3 donja elementa od 60cm (element za sudoper, element s 3 ladice i element za frizider od cm) i 1 element od 45cm (ovaj element je za perilicu). Gornji 3 elementi od 60cm širine i 37 cm dubine (1 element mora mi biti za cjedilo za suđe, druga 2 elementa unutra s policom). Bijela mat boja. Radna ploča mislim da je hrast svjetli. Šaljem ti primjerak slike kuhinje u privitku. 2.kuhinja oblika L. 2m x 1,8m. U kut dolazi sudoper. Lijevo od sudopera element od 45cm za ubaciti perilicu, pa element od 60cm s 3 ladice. Desno od sudopera element od 60cm s 2 police i još 1 element od 60cm za ubaciti mali frizider unutra. Ove mjere za ovu kuhinju me malo zezaju jer ne znam kolika je dimenzija kutnega elementa za sudoper. 2 ili 3 gornja elementa od 60cm širine i dubine 37cm. Boja kao i prva kuhinja. 3. Kuhinja cca 4m. Linearna. Svi donji elementi od 60cm osim sudoper 80 cm. Od desno: prvo element za sudoper 80cm, element 60cm prazan za ubaciti perilicu, element 60cm za pečnicu i kuhalo, element 60cm s 3 ladice, element 60cm s policom, element 60 za frizider. 3 gornja elementa. 1 od 80cm s policom, i 2 od 60cm i dubina sve 37cm. Znam da nije 4m ali sad bi se trebalo točno izmjerit kad se stave pločice. Sve su bijele mat boje ili prljavo bijele mat boje. Ploča svjetla. Slika primjera boje kuhinje u privitku. Hvala!

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuhinja dimenzija: cm sa cm (kutna) kao L Donji elementi, počevši od desna na lijevo (cm) -60cm visoki element za ugradbenu pećnicu, ispod jedna vrata otvaranje u desno sa policom unutra -60cm element za ugradbenu perilicu posuđa -60cm element za 'sudoper' (jedno korito sa 'ocijeđivačem' sa desne strane') , vrata otvaranje u desno -60cm element za ploču za kuhanje, sa tri ladice, dvije 'pliće' i jedna 'dublja' -20cm element sa 'izvlačnim' vratima (za ulje, itd) ako može biti od 15+5 radije jer sa lijeve starne 'počinje' kutni element tako da ne smeta 'ručkici Donji elementi lijevi kut počevši od desno: -cm element samo sa jednim vratima lijevo, otvaranje u lijevo (vrata od 40cm) dok unutra desno (u mrtvom kutu) jedna polica ili 'rotirajuća' košara za lonce -40cm element za vratima otvaranje u lijevo (za plinsku bocu) Gornji elementi -60/72/35 širina /visina/dubina sa vratima , jedna vrata otvaranje u lijevo sa dvije police unutra -60/72/35 element za 'ocijeđivač posuđa' , jedan vrata otvaranje u desno -54/72/35 element, jedna vrata otvaranje u desno sa dvije police Nadam se da ste 'shvatili' =D Nadam se da sam i sliku uspio poslati ^^

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Mini blok kuhinja za apartman. Donji elemen za sudoper 60 cm, ladičar 40 cm, element za ploču 60 cm, gornji zid element s policama i vratima 60 cm, gornji element 40 cm. U prilogu skica. Boja bijela, radna ploča svijetla boja drva. Dubina donjih elementa 60 cm, dubina zidnih elementa cca 37-40 cm. Molim ponude najeftinije varijante. Mjesto montaže Rovinj.