Zatraži besplatne ponude za namještaj po mjeri u Kninu

18 izvođača u blizini

Već 409 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača namještaja po mjeri Knin, 2021

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Davorka B. , prije 2 godine

Odlični su, sve prema dogovoru.

10+
Godina na tržištu
50+
Broj zaposlenih

Usluge: prozori, pvc prozori sa roletama i komarnicima, sobna vrata, nadstrešnice za auto, pvc vrata, staklena vrata, pvc stolarija, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, nadstrešnice za balkone, drvene nadstrešnice, nadstrešnica za vrata, protuprovalna vrata, drvena stolarija, plastični prozori, alu vrata.

Zatraži ponudu

GOJANOVIĆ d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Katarina K. , prije 1 godinu

Sve naj naj. Fantazija! Ormar su ugradili za jedan dan kada je i dogovoreno. Izgleda odlično i nema ni jednu manu, ne zapinje ništa. Prezadovoljna sam uslugom tvrtke GOJANOVIĆ d.o.o.

10+
Godina na tržištu

Usluge: namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ugradbeni ormari, stolari, kuhinje po mjeri, drvene nadstrešnice, nadstrešnice za balkone, pergole, nadstrešnice za auto, nadstrešnice za terase, nadstrešnica za vrata, nadstrešnice, ormari po mjeri, metalne nadstrešnice.

Zatraži ponudu

MAK ŠIBENIK j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Igor P. , prije 2 godine

Imao sam jako precizne upute tako da nisu imali mnogo prostora za pogriješiti. Kuhinja je odlično napravljena, kvalitetno i u roku. Ponuda je bila povoljnija od mnogih drugih. Stolari su zbilja super. Za svaku pohvalu je činjenica što im nije bio problem u subotu doći na otok i montirati kuhinju.

5+
Godina na tržištu

Usluge: tende, rolete, harmonika vrata, drveni prozori, drvena stolarija, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), krovni prozori, klizna sobna vrata, ulazna vrata, venecijaneri, alu stolarija, staklena vrata, kuhinje po mjeri, pvc prozori, prozori, rolo zavjese.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: vrata, staklena vrata, protuprovalna vrata, drveni prozori, klizna sobna vrata, alu prozori, ormari po mjeri, krovni prozori, pvc prozori, drvena stolarija, ulazna vrata, pvc prozori sa roletama i komarnicima, pvc stolarija, harmonika vrata, ugradbeni ormari, sobna vrata.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni ormari, stolari, ormari po mjeri, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti i nedostaci namještaja po mjeri?

  Namještaj po mjer kvalitetan je i jedinstven komad namještaja te se savršeno uklapa u vaš prostor. Loše strane namještaja po mjeri su dugotrajna izrada i veći troškovi.

 • Kako prepoznati dobrog stolara?

  Prije ugovaranja tako velikog projekta, kao što je izrada namještaja kojim ćete se služiti desetljećima, pažljivo provjerite sve mogućnosti. Preporučujemo da prikupite nekoliko ponuda (to možete učiniti i na trebam.hr) kako biste mogli usporediti cijene i reference svakog stolara. Također je važno sastati se sa stolarom uživo, kako biste procijenili bi li rad s njim bio konstruktivan ili ne.

 • Isplati li se naručiti namještaj po mjeri?

  Sa striktno financijske točke gledišta, izrada namještaja po mjeri se ne isplati. Ipak, namještaj po mjeri bit će kvalitetniji, trajat će duže i odgovarat će vašem prostoru u centimetar. Iako je skuplji, namještaj po mjeri opravdava veće ulaganje.

 • Može li stolar izraditi točno onakav namještaj kakav zamišljamo?

  Da. Prednost namještaja po mjeri nije samo u tome što će savršeno odgovarati vašem prostoru, već i u tome što možete odabrati sav materijal (drvo, ručke, ukras itd.) te osmisliti točno onakav namještaj kakav želite. Pritom pazite da stolaru jasno iznesete svoje želje.

Tvrtke za namještaj po mjeri u Hrvatskoj

Nedavni upiti za namještaj po mjeri, Knin

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, šaljem Vam prijedlog kuhinje kakvu bih željela,kuhinja je na L zid je omeđen tako da je duljina zida x ,na strani zida od duljine cm kao i na ovoj fotografiji je prozor odvod i dovod na 66 cm tako da bi trebao ići redosdlijed perilica 60 sudoper 50 kutni element 60 ;drugi zid elemen 50 s dubinom od s kutom slijedeći elemet je pećnica s pločom za kuhanje elemen od 60 s ladicama i to bi bio kraj jer hladnjak bi išao zasebno. Molim Vas vašu ponudu želja mi je bijela kunjinja visoki sjaj radna površina boja sahara ili slično. Uvažavam i Vaše drugčije prijedloge . Lijepi pozdrav,

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kutna kuhinja za potkrovlje. Dimenzije 3 metra s 1,5metara. Donji dio da budu ladice duboke na izvlacenje na dužem djelu kutije na početku da bude ormar da pećnica bude u sredini. Gornje kredence da se otvaraju prema gore svi jedna na drugoj i jedna do njih. Prostor na perilicu. Kutni dio kuhinje da bude na izvlačenje i u njemu ono šta se vrti. Ladice da se polako zatvaraju da ne lupaju. Radna ploča iz komada. Hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebali bi kuhinju po mjeri... Dimenzije zida su cm... Materijal medijapan bjeli visoki sjaj...radna ploca tamno siva ili crna... Iznad frizidera bi polici za vino koja bi bila u razini ostalih visecih elementa... Ostali aparati bi bili ugradbeni.... Ploca za kuhanje bi bila plinska pa nam samim tim treba elemen za bocu.. Umjesto rucica bi htjeli skrivene lajsne.... Zamisli smo nesto najsličnije kuhinji ciju sliku saljemo u prilogu... Cak je I raspored aparata slican.. Zanima nas okvirno cjena izrade za dimenziju koju sam navela... Srdacan pozdrav

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, treba mi kuhinja po mjeri na dva zida. Jedan zid je duljine 2.05m ( s tim da su rubni dijelovi zida krivi – zid se „širi“) pored tog zida je ventilacijsko okno 60x60 te se na drugu stranu zida nastavlja kuhinja koja bi trebala biti duljine 1.4m te je opet sa strane gdje je ventilacija zid malo kriv. U tom zidu postoji odvod za ventilaciju tako da bi pored njega stavili napu. Dubina donjih elemenata bi trebala biti standardna (60 cm) kao i gornjih (37 cm ako se ne varam) s tim da bi visina gornjih elemenata bila 1m. što se tiče visine donjih elemenata ne znam jel bi bilo moguće iskombinirati više od standardnih 80 cm jer je ukupna visina stropa cm. Ugradbene elemente ne trebam. Nalazim se u Kninu, ako je moguće voljeli bismo doći do Vas ili Vi do nas da napravimo skicu projekta, zasad u prilogu nešto što smo razmišljali. Lijep pozdrav,