Zatraži besplatne ponude za namještaj po mjeri u Kutini

73 izvođača u blizini

Već 728 korisnika iz Kutine pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih ponuđača namještaja po mjeri Kutina, 2021

7 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Marko Š. , prije 8 mjeseci

Za namještaj po mjeri smo odabrali firmu Vekić interijeri d.o.o. Sve je odrađeno kako je dogovoreno. Svakako preporučavam.

10+
Godina na tržištu

Usluge: namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, ormari po mjeri, stolari.

Zatraži ponudu

NAMJEŠTAJ DENI d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Vlatka L. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo odlično odrađeno, u roku od tjedan dana. Zaista sve pohvale za firmu Namještaj Deni d.o.o. Preporučavam.

5+
Godina na tržištu

Usluge: stolari, ormari po mjeri, kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...).

Zatraži ponudu

LLP-stil d.o.o.

4,8
4 ocjene
5,0
Srećko K. , prije 4 godine

Izvođač je sve ispoštovao i odradio prije dogovorenog roka.

Kuhinja napravljena prije dogovorenog roka, odlična cijena i kvaliteta. Gospodin vrlo pristojan i profesionalan, te tolerantan prema ljudima koji ne znaju puno. Sve u svemu, najveće pohvale i preporuka bilo kome tko treba usluge stolara.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017

Usluge: stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, ormari po mjeri, ugradbeni ormari.

Zatraži ponudu
4,3
MH-promet , prije 3 godine

Zadovoljan sam rokom isporuke i cijenom.

Kvaliteta je niža od očekivanja.

20+
Godina na tržištu

Usluge: stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ugradbeni ormari, ormari po mjeri, kuhinje po mjeri.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ormari po mjeri, stolari, ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...).

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: metalne ograde, ograde, aluminijske ograde, alu vrata, inox ograde, klizna sobna vrata, pvc ograde, kuhinje po mjeri, protuprovalna vrata, drvena vrata, stolari, harmonika vrata, drvene ograde, sobna vrata, vrata, ormari po mjeri.

Zatraži ponudu

Usluge: ormari po mjeri, vrata, drvena vrata, drveni prozori, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), pvc prozori sa roletama i komarnicima, pvc prozori, alu vrata, komarnici, ugradbeni ormari, žaluzine, rolo zavjese, staklena vrata, pvc stolarija, venecijaneri, alu stolarija.

Zatraži ponudu

KEROK j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: ormari po mjeri, ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...).

Zatraži ponudu

P U Z VITICA

 
0 ocjena

Usluge: stolari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), ormari po mjeri, kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni ormari, ormari po mjeri, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, stolari.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti i nedostaci namještaja po mjeri?

  Namještaj po mjer kvalitetan je i jedinstven komad namještaja te se savršeno uklapa u vaš prostor. Loše strane namještaja po mjeri su dugotrajna izrada i veći troškovi.

 • Kako prepoznati dobrog stolara?

  Prije ugovaranja tako velikog projekta, kao što je izrada namještaja kojim ćete se služiti desetljećima, pažljivo provjerite sve mogućnosti. Preporučujemo da prikupite nekoliko ponuda (to možete učiniti i na trebam.hr) kako biste mogli usporediti cijene i reference svakog stolara. Također je važno sastati se sa stolarom uživo, kako biste procijenili bi li rad s njim bio konstruktivan ili ne.

 • Isplati li se naručiti namještaj po mjeri?

  Sa striktno financijske točke gledišta, izrada namještaja po mjeri se ne isplati. Ipak, namještaj po mjeri bit će kvalitetniji, trajat će duže i odgovarat će vašem prostoru u centimetar. Iako je skuplji, namještaj po mjeri opravdava veće ulaganje.

 • Može li stolar izraditi točno onakav namještaj kakav zamišljamo?

  Da. Prednost namještaja po mjeri nije samo u tome što će savršeno odgovarati vašem prostoru, već i u tome što možete odabrati sav materijal (drvo, ručke, ukras itd.) te osmisliti točno onakav namještaj kakav želite. Pritom pazite da stolaru jasno iznesete svoje želje.

Tvrtke za namještaj po mjeri u Hrvatskoj

Nedavni upiti za namještaj po mjeri, Kutina

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani trebam ormar za dječju sobu dimenzije otprilike cm (duljina) X cm (visina) X 50 cm (dubina), uključivao bi zatvoreni dio (dvokrilna vrata). Matirani ormar. Ne treba imati stražnju sobu.Bijela boja. Trebao bi imati za vješanje, police i ladice. Trebam i radni stol: širina 90 cm x 50 cm dubina x cm visina , 1 ladica i prostor za noge, bijeli, matirani. Krevet bio bi ispred ormara,jednim dijelom će se naslanjat na ormar, krevet je x 90cm, bijeli matirani. Molim ponudu

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ormar za spavaću sobu dužine 2.90m, visina 2.45m -3 dijela,3 klizna vrata. Na rubnim dijelovim po 1m širine i srednji dio 90cm ,na srednjim vratima ogledalo. Prvi i treći dio: 6 polica ,pregrada i onda viseći dio razmak 1.20m i na dnu ladice po 18cm svaka,iznad visećeg dijela jedna polica od 35cm -srednji dio viseći dio do 1.20m visine i dolje razlika 1 polica koja se dijeli na dva dijela 3 police (u slovo T) i na vrhu polica . Molim Vašu ponudu. Hvala

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bih ugradbeni ormar sa radnim stolom. Radim djevojčici sobu. Širina rupe gdje bi išao ormar je cm, dubina 73 ,a visina cm. Znači dvokrilni ormar sa kliznim vratima na jednoj strani, na drugoj radni stol iznad kojeg bi bio element za knjige i stvari. Bijela boja, visoki sjaj. Molim ponudu, Hvala.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1.zid 2,50 m : dolje je perilica na njoj trebam ormarić za pećnicu 60 cm, ormarić a tri ladice 50, jedan s dvoja vrata 80cm na kojem bi bio sudoper s jednim otvorom i ormarić 60 na kojem bi bila ploča za kuhanje. Gornji visoki elementi 90 cm širine prema donjima. 2. zid , trebam dolje uski 40 cm s radnom pločom ukupne dužine 1.20cm ( 2x60),a gore isto 2 visoka elementa. Vanjska ploha mat.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, tražim ponude za izradu kuhinje po mjeri u potkrovlju. Dimenzije su otprilike cm* cm* cm. Na zidu duljine cm dolaze samo donji elementi i šank duljine cm. Nasuprot je predviđen samostojeći hladnjak, element za ugradbenu pećnicu i ugradbenu mikrovalnu pećnicu te izvlačni element. Na najkraćem zidu je mjesto za sudoper i perilicu. Unaprijed hvala!

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Jedan zid kuhinje cm , s lijeve na desnu stranu na 90 cm nalazi se vodovod, ugradbeni friz s ledenicom na kraju. U sredini plinska ploča sa samostojećom napom. S druge stran sam zamislio otok (šank), koji bi išao od zida paralelno s kuhinjom, između se nalazi duboki prozor visine cm. U šank ide pečnica, te na kraju kratki produžetal za dvije barske stolice. Šank bi trebao biti dvostran, jer se s druge strane nalazi trpezarija, te bi na toj strani do trpezarije trebale biti barem police ili plitki elementi. Širina šanka 90. Dužina šanka od - cm.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuinja 2 m. Jedan ormarić sa 3 ladice, zatim imam samostojeću perilicu,trebam jedan el.od 80 ispod sudopera i jedan za ugradbenu pećnicu.Gornji bi mogli bili višlji(90 ili cm) prema dog.sa podizačima ili klasični.Na drugoj strani imam još prostora za donji el.od 40 cm x 60 sa radnom pločom. Molim ponude. Hvala

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zamjena postojeće kuhinje: Kuhinja u slovo L - prva dužina - cm druga dužina - cm gornji elementi - do stropa (kuhina visoka cm) jedan element (rubni na drugoj dužini po cijeloj visini) dodatan element kao otok - 80cm sa radnom plohom od 1m Boja: bijela + radan ploha u boji drveta