Zatraži besplatne ponude za montažnu kuću u Trogiru


Već 1.047 korisnika iz Trogira pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača montažnih kuća Trogir, 2022

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Marianne N. V. E. , prije 1 mjesec

Odlični i točni, sve moje pohvale i preporuke.

Usluge: čišćenje ureda, montažna kuća ključ u ruke, niskoenergetske montažne kuće, agencije za čišćenje, montažne vikendice, nadzemni bazen, dezinfekcija prostora, montažne kuće prizemnice, montažni bazeni, servisi za čišćenje, male montažne kuće, montažne kućice za odmor, montažne kuće, bazeni, hidromasažni bazen, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: inox ograde, metalne ograde, balkonske ograde, nadstrešnice za terase, drvene ograde, nadstrešnice za auto, pvc ograde, panel ograde, kamene ograde, pergole, nadstrešnice, niskoenergetske montažne kuće, montažne kućice za odmor, ograde, nadstrešnice za balkone, montažne vikendice.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: montažna kuća ključ u ruke, niskoenergetske montažne kuće, montažne kućice za odmor, montažne kuće, montažne vikendice, montažne kuće prizemnice, male montažne kuće.

Zatraži ponudu

EXTRA - TIM d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: niskoenergetske montažne kuće, gradnja kuće ključ u ruke, gradnja kuće, gradnja kuće po fazama, montažne kućice za odmor, male montažne kuće, montažne kuće prizemnice, građevinski radovi, montažna kuća ključ u ruke, adaptacija kuće, montažne vikendice, građevinske tvrtke, montažne kuće.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti montažnih kuća?

  Najveća prednost montažnih kuća je brza implementacija. Klasična gradnja kuće može trajati više od godinu dana, dok je montažna kuća gotova za tri mjeseca. Montažne kuće su također jeftinije od klasično građenih kuća.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Jesu li drvene montažne kuće stabilne poput klasičnih kuća od opeke?

  Dobro izgrađene drvene montažne kuće jednako su stabilne i trajne kao i klasično izgrađene kuće. Montažne kuće također su sigurne od požara, potresa i drugih elementarnih nepogoda.

 • Koliko traje postavljanje montažne kuće?

  Postavljane montažne kuće ovisi o složenosti gradnje (veličina kuće, lokacija, korišteni materijali), ali normalna montažna kuća može se sagraditi za tri mjeseca.

 • Što znači pojam pasivna kuća?

  Pasivna kuća moderna je kuća kojoj je za funkcioniranje potrebno izuzetno malo energije, otprilike 15 kWh/m2 ili manje. To znači da troši oko 80% manje energije od klasičnih kuća. Izgradnja pasivne kuće mnogo je skuplja od klasične, ali ulaganje će se isplatiti zbog niskih mjesečnih troškova.

 • Jesu li montažne kuće ekološki prihvatljivije od klasičnih kuća od opeke?

  Montažne kuće su ekološki prihvatljivije od klasično izgrađenih kuća jer se tijekom gradnje proizvodi manje otpada. To, naravno, ne znači da ne možemo izgraditi ekološki prihvatljivu kuću od opeke. Dapače, upotrebom odgovarajućih materijala čak i klasično izgrađena kuća može biti vrlo ekološki prihvatljiva. U današnje se vrijeme teži tome da sve novoizgrađene kuće, bilo montažne ili klasične, budu niskoenergetske.

Nedavni upiti za montažne kuće, Trogir

Montažna kuća Ključ u ruke

 • Okvirna površina objekta: 100 m2
 • Tip montažne kuće: Na kat
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Početak gradnje kuće je bio 80-tih godina, za sada ima temljnu ploču i zidove kao što se vidi u prilogu. Zanima me da li je moguće na postojeću konstrukciju nadograditi montažnu kuću? Kuća je površine m2 i u prizemlju bih napravio dva apartmana od 50m2, na prvom katu veliki stan od m2, i na vrhu jedan studio apartman. Radio bih kuću s ravnim krovom. Još uvijek nemam Glavni projekt pa je ovo potraživanje informativnog karaktera. Lijep pozdrav, 68 30

Montažna kuća ROH-BAU

 • Okvirna površina objekta: 18 m2
 • Tip montažne kuće: Prizemnica
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Mala Vrtna Kućica od 15-18m2(6mx3m) sa natkrivenom terasom od 2.5mx3m. Sa duze strane vrata i prozor, sa krace klizna stjenka na izlazu na terasu. Finish izvanka neka fasada, iznutra laminat zidovi glet. Pomogućnosti osnovne elektro instalacije (5-6 uticnica 2 svijetla) I vodo instalacija sudoper i eventualno WC.