Zatraži besplatne ponude krovopokrivača u Hvaru

129 izvođača u blizini
4 na raspolaganju

Već 367 korisnika iz Hvara pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih krovopokrivača Hvar, 2022

8 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

GRADNJA KUĆA j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ivica G. , prije 5 godina

Izvanredno su odradili posao. Jako sam zadovoljan.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: pvc prozori, građevinski radovi, plastični prozori, pergole, krovni prozori, gradnja kuće ključ u ruke, nadstrešnice za balkone, prozori, nadstrešnice za terase, nadstrešnice za auto, izolacija krova, krovopokrivači, pvc stolarija, građevinske tvrtke, krovopokrivački radovi, gradnja kuće.

Zatraži ponudu

WERT d.o.o.

4,7
5 ocjena
5,0
Frane M. , prije 5 godina

Zadovoljan sam. Nemam nikakvih zamjerki.

5,0
Ante P. , prije 5 godina

Izvođači su odlično obavili svoj posao. Zadovoljan sam.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: stiropor fasade, fasader, knauf majstor, knauf radovi, keramičar, preuređenje stana, vinil podovi, linoleum, bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade, ručno žbukanje, obnova fasada, estrih, izrada glazure, cementni estrih, krovopokrivači.

Zatraži ponudu

ATRIX, d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Jure T. , prije 1 godinu

Firma ATRIX, d.o.o. je odradila željeznu ogradu. Sa gospodinom sam prezadovoljan.

5,0
Branko E. , prije 9 mjeseci

Razgovor i osnovni dogovor prošao je u ugodnom tonu i kasnijom brzom izradom okvirnog troškovnika u nekoliko jasnih verzija što je olakšalo moju odluku. Prilikom montaže na terenu u najtoplijim danima ovog ljeta, sve se odvijalo prema ranijem dogovoru i unatoč tom teškim uvjetima rada gosp. Dinko i ekipa umjesto očekivanih i predviđenih 3 radna dana posao odrađuju bez prekida i korektno za 2 dana, sve prema nacrtima i očekivanjima, što je za svaku pohvalu. Od naših prvih razgovora i dogovora gosp. Dinko je na mene ostavio pozitivan dojam koji se naročito pojačao u neposrednom kontaktu prilikom montaže kada se potvrdilo da se radi o poštenoj, odgovornoj i korektnoj osobi, pravom profesionalcu. Apsolutno preporučavam firmu Atrix, d.o.o.

10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: krovišta, preuređenje stana, ograde za dvorište, nadstrešnice, alu ograde, nadstrešnica za vrata, staklene ograde, panel ograde, krovopokrivači, izolacija krova, kovane ograde, adaptacija stana, renoviranje stana, nadstrešnice za balkone, aluminijske ograde, postavljanje krova.

Zatraži ponudu

HVAR d.d.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: građevinske tvrtke, termo fasade, obnova fasada, fasade za kuću, postavljanje krova, krovopokrivački radovi, mijenjanje krova na kući, adaptacija kuće, limeni pokrovi, krovopokrivači, stiropor fasade, izolacija fasade, popravak fasade, izrada krova, gradnja kuće, izrada krovišta.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada krova, postavljanje krova, limeni pokrovi, krovišta, izolacija krova, mijenjanje krova na kući, krovopokrivači, krovopokrivački radovi, izrada krovišta, pokrivanje krova.

Zatraži ponudu

ADILOVIĆ j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: građevinske tvrtke, popravak fasade, termo fasade, građevinski radovi, krovopokrivači, adaptacija kuće, fasader, stiropor fasade, krovopokrivački radovi, krovišta, fasaderi, izrada krova, limeni pokrovi, postavljanje krova, mijenjanje krova na kući, gradnja kuće.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što se treba uzeti u obzir pri odabiru vrste krova?

  Pri odabiru vrste krova uzmite u obzir nekoliko čimbenika: specifičnosti geografskog položaja i tipične regionalne vremenske pojava (npr. bura), nadmorsku visinu, okolinu kuće i sl. U obzir morate uzeti i konstrukciju kuće – ako krov ima nagib veći od 45 stupnjeva, krov od cigle ili betona ne dolazi u obzir. I na kraju, ali ne i najmanje važno, provjerite je li izbor krova ograničen bilo kojim općinskim aktima.

 • Koji krov je najprikladniji za vrlo strma krovišta?

  Bitumenski ili vlakno-cementni krov najbolja su rješenja za strme krovove. Neke vrste krovova uopće nije moguće postaviti na strmim krovištima – betonski i krov od opeke mogu se postavljati samo na određenim kosinama krova (između 20 i 45 stupnjeva).

 • Kada je pravo vrijeme za izgradnju ili zamjenu krova?

  Najbolje vrijeme za izgradnju ili zamjenu krova je između svibnja i listopada. Snijeg i kiša otežavaju radove na krovu pa ih ne biste trebali započinjati zimi ili u rano proljeće. Problem je i hladnoća – ako temperature padnu ispod 4 stupnja, ljepljivi krovni materijali neće raditi ispravno.

 • Kakvo bi trebalo biti drvo za izradu krovne konstrukcije?

  Drvo za izradu krovne konstrukcije mora biti tvrdo i suho. Mora se sušiti na takav način da sadržaj vlage ne prelazi 15%. Drvo također mora biti pravilno rezano i piljeno te zaštićeno od insekata. Za izradu krovne konstrukcije najčešće se koristi drvo smreke, rjeđe drvo hrasta ili ariša.

Nedavni upiti za krovopokrivače, Hvar

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 90
 • Usluge: Termoizolacija krova, Ugradnja krovnih prozora, Pokrivanje krova, Deponiranje starog pokrova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Hidroizolacija krova, Skidanje starog pokrova
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
 • Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o godina staroj kući.Mislim da je drvena konstrukcija u dobrom stanju,ali nema nikakve izolacije. S obzirom da uskoro počinje zabrana radova mogli bi početi tek u jesen ali kupe su u lošem stanju i strah me da ne padnu stoga bi netko trebao pogledati to što prije i dati stručno mišljenje ako su radovi ipak nužni što prije. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 40
 • Usluge: Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
 • Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuca se nalazi na otoku Hvaru (malo mjesto gdje nema problema s radovima i turistima) potrebno je napraviti krov na vec odradenoj betonskoj ploci. Ugradnja Velux krovnog prozora. Crijep Tondach, model mediteran, Takoder su potrebni i limarski radovi - ugradnja zljebova. Za izvrsenje radova potreban je vas generator jer selo trenutno nema struje.

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 200
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
 • Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebali bi izradu novog krovišta sa demontažom starog. Radi se o jednostavnom krovištu sa pajantama molim ponudu samo za izradu sa našim materijalom i ponudu sa ukupnim troškovima izrada + materijali. molim ponudu sa lamliranim gredama od ariša i sa gredama iz hrasta. Radi se naime o staroj gradnji pa bi htjeli kvalitetnu građu. Pokrov Kupe i kanalice krov termički izoliran.