50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena

Ocjene

5 / 5
Davor H.
Tražio sam krovopokrivača za izradu novog krova. Između više ponuda odabrao sam tvrtku Markanović. Iznimno sam zadovoljan njihovim pristupom poslu, izradom ponude, odabirom materijala... Omjer kvalitete i cijene je realan. Točno je sve bilo kako smo se dogovorili, rok izvođenja je ispoštovan i radovi su izvršeni profesionalno. Krovpokrivač je za preporuku svakome tko treba kvalitetan krov.
5 / 5
Lovorka J
Puno ste mi pomogli! Trebala sam promijeniti crijep, letve i limariju na obiteljskoj kući. Dobila sam više ponuda krovopokrivača i na kraju mi je posao odradila izvrsna ekipa, stručna i disciplinirana.
5 / 5
Tamara L.
Usluga Trebam.hr mi je jako dobro došla. Našla sam ju na internetu, odmah dobila nekoliko ponuda za izradu krova što mi je uštedjelo vrijeme i živce u traženju izvođača. Pozdravljam ovaj način ponude radova te ću ovu uslugu koristiti i ubuduće. Krovopokrivač se je odmah javio i došao jer sam naglasila da hitno trebam izmjenu krovnog pokrova, odnosno prije zime kada se takvi radovi baš ne mogu izvoditi. Započeo je sa radovima kako smo dogovorili, u roku od nekoliko dana po prihvaćanju ponude. Ponudu je poslao mailom, tim putem smo ju doradili i sklopili ugovor. Pridržavao ga se u potpunosti. Po završetku radova je izdao dogovorenu garanciju za izvedene radove na koje nemam nikakvih primjedbi. Vrlo sam zadovoljna izvedenim radovima i krovopokrivača mogu preporučiti svakome za krovopokrivačke radove, glede transparentnosti, poštivanja zakonitosti i kvalitete radova.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.