Ocjene

5,0 / 5
Izrada/sanacija krovišta
Tamara L., Rijeka
Usluga Trebam.hr mi je jako dobro došla. Našla sam ju na internetu, odmah dobila nekoliko ponuda za izradu krova što mi je uštedjelo vrijeme i živce u traženju izvođača. Pozdravljam ovaj način ponude radova te ću ovu uslugu koristiti i ubuduće. Krovopokrivač se je odmah javio i došao jer sam naglasila da hitno trebam izmjenu krovnog pokrova, odnosno prije zime kada se takvi radovi baš ne mogu izvoditi. Započeo je sa radovima kako smo dogovorili, u roku od nekoliko dana po prihvaćanju ponude. Ponudu je poslao mailom, tim putem smo ju doradili i sklopili ugovor. Pridržavao ga se u potpunosti. Po završetku radova je izdao dogovorenu garanciju za izvedene radove na koje nemam nikakvih primjedbi. Vrlo sam zadovoljna izvedenim radovima i krovopokrivača mogu preporučiti svakome za krovopokrivačke radove, glede transparentnosti, poštivanja zakonitosti i kvalitete radova.
5,0 / 5
Izrada/sanacija krovišta
Davor H., Zagreb
Tražio sam krovopokrivača za izradu novog krova. Između više ponuda odabrao sam tvrtku Markanović. Iznimno sam zadovoljan njihovim pristupom poslu, izradom ponude, odabirom materijala... Omjer kvalitete i cijene je realan. Točno je sve bilo kako smo se dogovorili, rok izvođenja je ispoštovan i radovi su izvršeni profesionalno. Krovpokrivač je za preporuku svakome tko treba kvalitetan krov.
5,0 / 5
Izrada/sanacija krovišta
Lovorka J, Koprivnica
Puno ste mi pomogli! Trebala sam promijeniti crijep, letve i limariju na obiteljskoj kući. Dobila sam više ponuda krovopokrivača i na kraju mi je posao odradila izvrsna ekipa, stručna i disciplinirana.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.