Zatraži besplatne ponude krovopokrivača u Korčuli

32 izvođača u blizini

Već 361 korisnika iz Korčule pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih krovopokrivača Korčula, 2022

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Boris J. , prije 1 godinu

Za krovopokrivačke radove smo odabrali obrt za krovopokrivačke radove STIPE, vl. Stipe Šunjić. Sve je bilo kako treba i zadovoljni smo.

Usluge: limeni pokrovi, krovopokrivači, izrada krova, krovišta, krovopokrivački radovi, postavljanje krova, mijenjanje krova na kući, izolacija krova, izrada krovišta, pokrivanje krova.

Zatraži ponudu
5,0
Zeljan L. , prije 11 mjeseci

Odlično napravljen posao i sve je odrađeno na vrijeme.

20+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: renoviranje stana, adaptacija stana, preuređenje stana, adaptacija stana ključ u ruke.

Zatraži ponudu

PROBIK, d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izolacija krova, gradnja kuće, postavljanje krova, krovopokrivački radovi, limeni pokrovi, izrada krova, krovopokrivači, gradnja kuće po fazama, gradnja kuće ključ u ruke, građevinski radovi, građevinske tvrtke, adaptacija kuće, izrada krovišta, krovišta, mijenjanje krova na kući, pokrivanje krova.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što se treba uzeti u obzir pri odabiru vrste krova?

  Pri odabiru vrste krova uzmite u obzir nekoliko čimbenika: specifičnosti geografskog položaja i tipične regionalne vremenske pojava (npr. bura), nadmorsku visinu, okolinu kuće i sl. U obzir morate uzeti i konstrukciju kuće – ako krov ima nagib veći od 45 stupnjeva, krov od cigle ili betona ne dolazi u obzir. I na kraju, ali ne i najmanje važno, provjerite je li izbor krova ograničen bilo kojim općinskim aktima.

 • Koji krov je najprikladniji za vrlo strma krovišta?

  Bitumenski ili vlakno-cementni krov najbolja su rješenja za strme krovove. Neke vrste krovova uopće nije moguće postaviti na strmim krovištima – betonski i krov od opeke mogu se postavljati samo na određenim kosinama krova (između 20 i 45 stupnjeva).

 • Kada je pravo vrijeme za izgradnju ili zamjenu krova?

  Najbolje vrijeme za izgradnju ili zamjenu krova je između svibnja i listopada. Snijeg i kiša otežavaju radove na krovu pa ih ne biste trebali započinjati zimi ili u rano proljeće. Problem je i hladnoća – ako temperature padnu ispod 4 stupnja, ljepljivi krovni materijali neće raditi ispravno.

 • Kakvo bi trebalo biti drvo za izradu krovne konstrukcije?

  Drvo za izradu krovne konstrukcije mora biti tvrdo i suho. Mora se sušiti na takav način da sadržaj vlage ne prelazi 15%. Drvo također mora biti pravilno rezano i piljeno te zaštićeno od insekata. Za izradu krovne konstrukcije najčešće se koristi drvo smreke, rjeđe drvo hrasta ili ariša.

Nedavni upiti za krovopokrivače, Korčula

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 40
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
 • Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Krov ima klasicnu vunu kao izolaciju. Crijep je "mediteran" i na jednom uglu je radjeno krpljenje jer izgleda da odvod sa krova ulazi ispod crijepa i s time dolazi do prokisnjavanja. Ovde za uraditi: Promijeniti crijep i dobro uraditi ugao gdje dolazi do prokisnjavanja kada su padavine vece. Vjerovatno i oluk promijeniti. U stubistu se pojavila vlaga na par mjesta na regipsu (ukupne povrsine oko 4 m2. To treba izmjeniti i pregledati zid iza regips ploca. Cetiri krovna prozora. Nema dimljaka. Kao sto rekoh, prioritet je da se rijesim vlage u stubistu. Povrsina oko 40m2. Posaljite mi molim Vas ponudu za gore navedene radove. Puno pozdrava.

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 15
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Zidarski radovi
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
 • Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Procijeniti stanje krova. Ukoliko je potrebno skinuti stare crijepove, zamijeniti ili popraviti drvenu konstrukciju (ako je pokaže potrebnim), vratiti stare kupe (nadopuniti novima ako i koliko treba). Krov je relativno dobar i 'zdrav', ali radovi bi bili zbog nepoznatog izvora propuštanja na 2 mjesta (možda uopće nije stvar do mog djela krova, možda je do susjeda, ali da isključim sebe kao mogućnost). Termo i hidro izolacija je opcionalna (po dogovoru). U prilogu su tlocrti najviše etaže i krovišta. Također i slika gdje se vidi povezanost moga krova sa susjedom. te slika na kojoj se vidi tip crijepa.