Zatraži besplatne ponude za dizajn interijera u Županji

37 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 219 korisnika iz Županje pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih ponuđača za dizajn interijera Županja, 2021

28 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

ANIMA j.d.o.o.

5,0
8 ocjena
5,0
Franjo H. , prije 5 godina

Zadovoljni smo cijenom i poštivanjem rokova. Bili su korektni. Sve je bilo OK.

5,0
Marcel K. , prije 3 godine

Izvođač je obavio svoje usluge u dogovorenom roku po dogovorenoj cijeni. Svaka pohvala.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: građevinska dozvola, legalizacija pomoćnih objekata, energetski certifikat za kuću, arhitekti, energetski certifikat, nacrti kuća, legalizacija, energetski certifikat za stan, energetsko certificiranje, legalizacija objekata, projektanti, izrada energetskog certifikata, projekti kuća, uređenje interijera, energetski certifikatori, legalizacija kuće.

Zatraži ponudu
5,0
Eva P. , prije 2 godine

Gospođa Zvjezdana je jako pristupačna, uljudna, brza i stručna u obavljanju svoga posla. Njezin ured bi preporučila svima!

5+
Godina na tržištu

Usluge: energetski certifikat, energetski certifikat za kuću, nacrti kuća, arhitekti, izrada energetskog certifikata, energetsko certificiranje, energetski certifikatori, uređenje interijera, projektanti, energetski certifikat za stan, dizajn interijera, projekti kuća, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

INGRI d.o.o.

4,5
2 ocjene
5,0
Ivan B. , prije 2 godine

Što nadodati nego jednostavno prezadovoljan.

4,0
Tomislav K. , prije 7 mjeseci

Pohvala na okrupnjavanju ponude(sve su stavili u ponudu, i geodeziju i projekt). Pohvala za razumni nivo cijene.

Nedostatak komunikacije,nedostatak kreativnosti - nema svog prijedloga/ideje za projekt, sve moram skicirati sam - ne izlazi na teren i neće da pogleda što bi moglo odgovarati tom krajoliku.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: nacrti kuća, parcelacija, mjernik, nadzor građevinskih radova, legalizacija pomoćnih objekata, dizajn interijera, građevinski nadzor, projektanti, legalizacija kuće, projektantski nadzor, građevinska dozvola, arhitekti, geodeti, projekti kuća, geodetski elaborat, geodetski projekt.

Zatraži ponudu

d. kapeter d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Bernardica B. , prije 5 godina

Izvođač me je kontaktirao u roku od nekoliko sati od kada sam zatražila uslugu na Trebam.hr, dakle puno prije nego sam očekivala. Bio je najpovoljniji. Vrijeme izvođenja radova prilagodio je meni. Sve je obavljeno korektno i u rekordnom vremenu. Svaka čast.

5,0
Branka Š. , prije 4 godine

Korektan, pristojan, točan u vrijeme dogovora po obavljenom poslu.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017

Usluge: izrada energetskog certifikata, projekti kuća, energetsko certificiranje, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija objekata, energetski certifikat za kuću, energetski certifikat, nacrti kuća, arhitekti, energetski certifikatori, legalizacija, legalizacija kuće, energetski certifikat za stan, projektanti, dizajn interijera, uređenje interijera.

Zatraži ponudu
5,0
Darko G. , prije 4 godine

Super smo zadovoljni s ovim arhitektom. Brzina, komunikacija, sve je odlično!

5,0
Tomislav K. , prije 5 godina

Da nije Trebam.hr teško bih pronašao izvođača za ovako mali projekt. Između više ponuda odabrao sam FEN-ARH. Dosta su profesionalni i ne trebam ih previše zivkati. Kvalitetno obavljaju posao.

Provjereni ponuđač

Usluge: dizajn interijera, projekti kuća, projektanti, nacrti kuća, arhitekti, uređenje interijera, projektantski nadzor, nadzor građevinskih radova, građevinska dozvola, građevinski nadzor.

Zatraži ponudu

TRESMONTES j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: uređenje interijera, legalizacija pomoćnih objekata, projekti kuća, legalizacija objekata, projektanti, legalizacija, dizajn interijera, arhitekti, nacrti kuća, legalizacija kuće, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

Usluge: projekti kuća, dizajn interijera, građevinska dozvola, uređenje interijera, arhitekti, nacrti kuća, projektanti.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Zašto angažirati dizajnera interijera?

  Uređenje interijera više je od pukog postavljanja namještaja. Dobar dizajner interijera optimizirat će prostor u vašem stanu, osigurati odgovarajuću ventilaciju, opskrbu svjetlom i slično. Dobro dizajniran unutarnji prostor pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje i svakodnevicu.

 • Kako izgleda suradnja s dizajnerom interijera?

  Kada ugovorite suradnju s dizajnerom interijera, on će za vas izraditi idejni projekt koji se sastoji od planiranog tlocrta prostora (ili nekoliko njegovih varijanti), 3D modela prostora, odabranih materijala, boja i osnovnog oblika namještaja. Dizajner interijera će se savjetovati s vama u svakoj fazi. Ako se dogovorite za projekt po sistemu “ključ u ruke”, on će se pobrinuti za sve, od kreativnog dizajna do provedbe projekta.

Nedavni upiti za dizajn interijera, Županja

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Nadogradnja na postojeći objekt od 72 m2. Nadogradnja bi imala okvirnih 60 m2. Sadržavala bi dvije sobe, manju kupaonu i ostavu ali otvoreni smo za sve prijedloge. Problem nam predstavlja ulaz u kuću. Naime, nadogradnjom bi se produžio hodnik kao potpuno neiskorišten prostor i stoga nam treba Vaša pomoć kako to što bolje iskoristiti. U privitku prilažemo amatersku skicu prostora koji bi se trebao nadograditi. Molimo pomoć i unaprijed zahvaljujemo.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Obiteljska kuca sa dva stana nalazi se u Zupanji ulica osjecka 45 Kuca je za renoviranje kompletno unutarnje radilo bi se po etazama prva etaza odmah a potkrovlje posle.Prva etaza sastoji se od dvje spavace sobe,kuhinja, dnevni borava, kupatilo i hodnik.U dvje spavace sobe ima parket hrastovi postavljan u stilu riblje kosti koji ostaje i mora se uklopiti u novi moderni dizajn ostalo sve novo od zidova,spustanje stropa,grijanje plinsko,kupatilo.kuhinja sve u modernom stilu i kompletni interijer po mjeri.Boje bi bile bjela u visokom sjaju , Kavena.Krem,i boja drveta i drvo.rasvjeta u stropovima znaci sve sto sadrzi moderni stil.kucu bih trebalo pogledati i uzeti tocne mjere posto ja sada ne raspolazem nikakvim mjerama . Konktakt osoba u zupanji bi bila Antun Buljevic Tel; 74 08 koji je upoznat sa svim detaljima sta mi to zelimo da se odradi. ja osobno stizem u zupanju 25.10.19.i do tada bih trebao nekakav nacrt ,