Zatraži besplatne ponude za dizajn interijera u Hrvatskoj Kostajnici

42 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 191 korisnika iz Hrvatske Kostajnice pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih ponuđača za dizajn interijera Hrvatska Kostajnica, 2022

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,7

4,3
Zlatko K. , prije 5 godina

Stvarno sam prezadovoljan odabranim arhitektom.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: arhitekti, uređenje interijera, dizajn interijera, legalizacija objekata, nacrti kuća, projekti kuća, legalizacija kuće, legalizacija, projektanti, građevinska dozvola, legalizacija pomoćnih objekata.

Zatraži ponudu

CROPROJEKT d.o.o.

4,8
2 ocjene
5,0
Branko I. , prije 3 godine

Odlično! Jako brzo riješeno.

4,7
Žarko D. , prije 3 godine

Izvođač je sve napravio po dogovoru. Sve je bilo super.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: nacrti kuća, projekti kuća, legalizacija, projektanti, arhitekti, legalizacija pomoćnih objekata, dizajn interijera, uređenje interijera, legalizacija objekata, legalizacija kuće, građevinska dozvola.

Zatraži ponudu

ARM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Amra C. , prije 1 godinu

Sve je u najboljem redu. Odlično su nas savjetovali i odradili posao.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: građevinska dozvola, dizajn interijera, projekti kuća, arhitekti, uređenje interijera, legalizacija objekata, projektanti, legalizacija pomoćnih objekata, legalizacija kuće, nacrti kuća, legalizacija.

Zatraži ponudu

Usluge: projekti kuća, uređenje interijera, legalizacija pomoćnih objekata, projektanti, arhitekti, građevinska dozvola, legalizacija objekata, nacrti kuća, legalizacija kuće, dizajn interijera, legalizacija.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: legalizacija kuće, arhitekti, građevinska dozvola, parcelacija, geodetske usluge, projektanti, etažiranje, geodetski ured, dizajn interijera, geodetski snimak, legalizacija, geodeti, legalizacija pomoćnih objekata, mjernik, nacrti kuća, uređenje međe.

Zatraži ponudu

FORGIS d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: legalizacija pomoćnih objekata, projekti kuća, legalizacija kuće, arhitekti, građevinska dozvola, legalizacija, nacrti kuća, legalizacija objekata, uređenje interijera, dizajn interijera, projektanti.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

  • Zašto angažirati dizajnera interijera?

    Uređenje interijera više je od pukog postavljanja namještaja. Dobar dizajner interijera optimizirat će prostor u vašem stanu, osigurati odgovarajuću ventilaciju, opskrbu svjetlom i slično. Dobro dizajniran unutarnji prostor pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje i svakodnevicu.

  • Kako izgleda suradnja s dizajnerom interijera?

    Kada ugovorite suradnju s dizajnerom interijera, on će za vas izraditi idejni projekt koji se sastoji od planiranog tlocrta prostora (ili nekoliko njegovih varijanti), 3D modela prostora, odabranih materijala, boja i osnovnog oblika namještaja. Dizajner interijera će se savjetovati s vama u svakoj fazi. Ako se dogovorite za projekt po sistemu “ključ u ruke”, on će se pobrinuti za sve, od kreativnog dizajna do provedbe projekta.

Nedavni upiti za dizajn interijera, Hrvatska Kostajnica

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

  • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
  • Površina objekta ili prostora (m2): 43
  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dnevni boravak sa kuhinjom 4.5mX9.5m prostor je pregrađena sa komadom zida sa jedne strana od 1.3m a na nasuprotnom zidu su prozori u djelu kuhinje X a u djelu boravka X + balkonske vrata X. Tako da je kuhinja 3.3mX4.5m a boravak 6.2mX4.5. Sa strane gdje je taj komadić zida od 1.3m nalaze se vrata boravka(hrast sa mutni staklom) širine 1.4 m dvokrilna do stropa polu okrugla (bolta). Vrata su udaljena 1m od pregradnog zida a balk.vrata nasuprot ulaznih. Iz boravka se izlazi na terasu cca 70m2 pla je natkriven sa pecanom popločana sa lomom od granita prerušena tako da je mat. Nadam se da imate tlocrtnu sliku prostora. Htjeli bi preuredili taj prostor sad je pod laminat kuhinja keramika a htjeli bi: -pod parket (seljačko pod) -kuhinja sa šankom za kojim se može sjediti i jesti. - boravak garnitura za sjedenje, akvarijum kutini cca litara, rasvjeta tv......