Vodovodne instalacije
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 125,00 kn/m2
Raspon cijena 100,00 – 150,00 kn/m2

Primjeri upita

Vodoinstalateri, Odštopavanje odvoda
Zagreb-Novi Zagreb
Poštovani, Nova kuhinja, nakon GO od dva tjedna iz sudopera se širi nesnosan smrad. Odljev ide normalno, isprobala sam perilicu suđa koja ima svoj odvod također sve u redu. Miris se širi ne od izljeva koji ide u sifon, nego onaj mali izljev koji služi za slučaj preljevanja vode iz sudopera. Fizički nema nikakve hrane, da je vidljivo, protok vode normalan kao i prije.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam vodoinstalatera za slijedeće radove: spustiti postojeću cijev od vodokotlića za cca metar i pol., ventil ispod sudopera spustiti na standardnu visinu, priključiti se sa izvodom za hladnu vodu (perilica rublja) na postojeću hladnu vodu iznad kade u dužini cca metar i pol. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Pag
Poštovani, U kupaonici apartmana koji se nalazi u gradu Pagu procurila je voda susjedi ispod nas. Voda je curila za vrijeme korištenja tuš kade. Mogući problem je odvodni sifon tuš kade, podni sifon u kupaonici ili cijev od sifona kade. Dakle trebao bih popravak kvara uz mogućnost zamjene tuš kade (80/80). Molim ponudu, Hvala.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebni su slijedeći radovi: na prikazanoj slici potrebno je plinsku cijev prerezat na vrhu i produžit ju uz rub plafona cca. 1, 4 m te da tamo završi s ventilom. Drugo što je potrebno izmaknut izlaz cijevi za slavinu s postojeće pozicije koja se nalazi trenutno iznad visine sudopera da bude ispod sudopera i da završi s 2 kuta ventila te da se zatvore postojeći ventili koji se nalaze na zidu iznad sudopera. I treći posao je skidanje jednog radijatora s sistema i zatvaranje cijevi gdje je bio spojen (varenje cijevi ili sl.) Radovi bi trebalo odradit najkasnije do 12.07. i sve se može u jednom danu odradit. S time da je kod seljenja vodovodnih cijevi već izvršeno štemanje zida. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebno instalacija za kupatilo 7 m2 /tuš kabina/ , odvojeni wc 1,5 m2,/ školjka i lavandin/ instalacija kuhinje i instalacija za tuš kabinu u 2 spavaće sobe. Ukupna dužina dovoda tople i hladne vode /1/2 cola / 20 m. odboda 10 m ne računajuči vertikale. Jedna i druga školjka imaju odvod na licu mjesta. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Dugo Selo
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Za 3 mjeseca predviđena je izgradnja obiteljske kuće u Dugom Selu. Ovim putem molim za dostavljanje ponuda glede ugradnje svih vodnih instalacija sukladno dokumentaciji u privitku. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno me nazovete na kontakte navedene u ovome obrascu. Potrebno je napomenuti kako će se kuća spajati na gradsku vodovodnu mrežu iako je u dokumentaciji predviđen bunar kao izvor vode. Unaprijed HVALA,
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Otvaram samoposlužnu praonicu rublja. Potrebno je napraviti pripremu za 4 perilice rublja. Vodu i odvod potrebno dovuć iz wc-a do glavne prostorije. Cijevi do glavne prostorije vući pod zemljom a na zidu instalaciju složiti nadžbukno. Potrebno složiti 4x2 pipe za hladnu vodu i 4x odvod. U privitku uputa za pripremu. Perilice se nalaze jedna do druge. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Poštovani, u kući imamo procurjevanje vanjske vrtne pipe. Unutar kuće je njegov pripadajući ventil koji služi za zatvaranje-otvaranje, a koji je potrebno promijeniti jer se ne može potpuno zatvoriti. Uz to potrebno je zamijeniti i glavni ventil koji otvara-zatvara vodu u kući, a koji se također nalazi u kući.Možete li mi reći okvirnu cijenu i mogućnost dolaska što .Lp,
Vodoinstalateri, Vodoinstalaterski radovi
Zlarin
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam postavljanje vodovodnih instalacija u kuću - kupaona i kuhinja u prizemlju. Ovaj tjedan se betonira suha deka, a instalacije bi trebalo postaviti između 19. i 26. travnja. Kupaonske bi trebalo odvode uštemati u deku, a cijevi za vodu provući kroz estrih. Izlaz odvoda iz kuhinje i kupaone će biti pripremljeni prije betoniranja suhe deke. Lokacija: otok Zlarin. Molim ponudu. Hvala.
Šibenik
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
POŠTOVANI U STARU KUĆU PROŠIRILI SMO NOVU SA PRIZEMLJEM,PRVIM KATOM I VISOKIM SMO SPOJITI VODU IZ STARE KUĆE S TIM DA BI U PRIZEMLJU NAPRAVILI APARTMAN ŠTO ZNAČI PRIKLJUČAK ZA VODU U KUHINJI I KAT KUHINJA I MALI KAT KUPATILO. Prizemlje - apartman, 30 m2, prije nego srušimo zid htjeli bi se posavjetovati s majstorem. Ide wc, tuš, školjka, lavandin i priključak za mini kužinu. 1 kat. - wc školjka i lavandin na 1 katu 2 kat. - kupatilo, wc, kada, lavandin Mjesto Jadrtovac